Kim Kardashian

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Kim Kardashian

Post autor: ulla10 » 01 kwie 2017, 21:22

Jsia powiem za Tobą.
Kobieta która zawsze musi być zrobiona i na obcasie jest tak naprawdę niewolnica.
Sexy dla mnie jest zadbana mamusia w trampkach i stroju casual.
Byle miała świeże włosy a na sobie coś sprytnego, wyciągnięta piżama jak w USA nie mieści sie w tym kanonie (giggle

Stroj dobierajmy do okazji, to ważne.
Zle wyglada wręcz karykaturalnie szpila i ogólne @zrobienie" na placu zabaw.
Zle wyglada trampek i No mejkap w biurze.
Trza znać czas i miejsce.

A co do stroju wpływającego na samopoczucie strzał w 10.
Pracuje w domu i dopóki sie nie ogarnę nie dzwonię w sprawach biznesowych.
Najlepiej mi idzie na zewnątrz gdzieś w kawiarni z laptopem i telefonem, kiedy jestem fajnie ubrana i w makijażu.
Zupełnie inna bajka i wewn imperatyw (giggle (angel
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

mikamika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: mikamika » 01 kwie 2017, 21:35

Jsia w 100% popieram! (yes)
There are many serious reasons NOT to have plastic surgery. Remember plastic surgery may change your life but it also can end it. Think twice or thrice before having it done!

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 01 kwie 2017, 22:09

No to wiadomo ilu ludzi tyle gustow ale ja np nie wychodze bez makeupu chyba ze ide przed dom smieci wyrzucić (giggle I ja akurat jestem za Aneta zawsze trzeba pamietac ze jest sie kobieta no.ale.ja akurat mam specyficzny gust i zdecydowanie wole Kim niz Pietrasinska ktora czesto widuje w jednym z supermarketów w stolicy
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 01 kwie 2017, 22:21

A ja wam powiem jakie to czasem jest złudne :)
Ja tez nie wychodzę bez makijażu, podkład, korektor, brązer, cień i nadal jest to taki mejkap No mejkap :)
Któregoś razu znienacka zajechał do mego domowego biura pan dyr regionalny który zawsze widział mnie w takiej wersji zrobionej.
A ja bez makijażu!!!. Aaaa!!!zdążyłam tylko zanim doszedł od furtki do drzwi podkładem zaciąapac poliki i tuszem rzęsy po razie na oko.
Facet nie odrywał oczu. Przeżywałam męki bo byłam pewna ze myśli sobie jaka maszkara bez makijażu, bez tzw zrobienia.
A dzień po tym zaczelam dostawać od pana dyr smsy intelefony z propozycja kawy, spotkania, czegokolwiek.
Facet oszalał i do dzis nie daje mi zyc (rofl
Do kontaktów z nim wydelegowała męża i on teraz go wita a ja sie chowam.
Mirek jest zawsze taki zawiedzony kiedy któryś raz z rzędu nie zastaje mnie w biurze.

Po tym zdarzeniu porządnie okroiłam dwoje pindrzenie (giggle

A kim uważam za piękność. Przed operacjami i teraz.
Wszystko mi sie w niej podoba oprócz tylka który jest przerażający.
Jak doczepiony bezkształtny twór.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 01 kwie 2017, 23:13

Natalia411 pisze: I ja akurat jestem za Aneta zawsze trzeba pamietac ze jest sie kobieta
Ale czy to znaczy, ze jak się nie pomalujesz albo nie założysz butów na obcasie, to już nią nie jesteś? Kobiecość to nie tylko seksualność.
Moim zdaniem, Ty masz tak wyrazista urodę, ze tego makijażu az tak nie potrzebujesz, ale skoro tak wolisz, to Twoja sprawa.
Oczywiście, ze gusta są różne i bardzo dobrze, ale nie rozumiem, jak można swój specyficzny gust narzucać innym i twierdzić, ze jeśli któraś nie podziela naszych upodobań, to znaczy, ze nie jest kobieca, seksowna albo że się zaniedbała, bo nie biega na szpilkach od rana do wieczora czy ma kompleksy, bo woli średniej wielkości biust zamiast balonów. Dla jednego seksowny wygląd równa się wyzywający, a dla innego wręcz przeciwnie, subtelność i naturalność będzie atrakcyjniejsza. Najważniejsze to czuć się dobrze we własnej skórze i tyle.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 kwie 2017, 23:28

anettaka pisze: przed urodzeniem wiele miesięcy spędziłam w szpitalu
tam - ZERO WYMÓWEK
podłączona do aparatury na twarzy każdego dnia miałam własnoręcznie robione maseczki
- nogi ogolone , zero wymówek ,
to musieli mieć ubaw z Ciebie w szpitalu (giggle
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2017, 23:43 przez jsia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiono cytowanie
zadowolona

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 01 kwie 2017, 23:44

A czemu babina ubaw? Co robic w szpitalu jak sie dobrze czula to czemu miala sobie maseczki nie zrobic czy nog ogolic? Ja nic nikomu nie narzucam tylko jedne sa takie minimalistyczne i naturalne a inne kobiety wola byc wyraziste. Kim nalezy do tych kobiet ktore lubia byc zauwazane co ja akurat podzielam (heart

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 kwie 2017, 23:49

bo pamiętam jak krzywo na mnie patrzyli , gdy po porodzie robiłam w szpitalu paznokcie......obiłam dyskretnie, zasłaniałam się kołdrą. Maseczkę jednak trudno ukryć....Szpital to raczej nie miejsce na na takie zabiegi. No chyba, że mamy własny pokój.
Trzeba się też wykazać empatią i pomyśleć, że są tam osoby cierpiące i nakładanie maseczek czy robienie zabiegów upiększających w miejscu gdzie inni walczą o zdrowie i życie nie jest mądrym pomysłem.
Na tej samej zasadzie studentkom medycyny nie wolno malować paznokci ani mieć mocnego makijażu jak mają praktyki w szpitalu.
zadowolona

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 01 kwie 2017, 23:57

Natalia411 pisze:Ja nic nikomu nie narzucam
Ty może nie.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 02 kwie 2017, 00:13

Ludzie sa rozni i trzeba sie z tym pogodzic ale ja akurat nie jestem za byciem jak inni... skoro inni cierpia to ja tez musze?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”