najmlodziej wyglądające kobiety swiata

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Re: najmlodziej wyglądające kobiety swiata

Post autor: cyryl-bea » 06 sie 2016, 20:31

musze sprobowac
mam dobra ruda daje ten mocno miedziany odcien ale na wierz musze dawa jeszcze kreatynowa a tu niby dwa w jednym.

czasami nawet czuje sie jak wybryk (giggle

co do wystawiania na slonce to nie wiem czy to ma znaczenie ja slonca nie unikam wprost przeciwnie
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 sie 2016, 22:11

może i ładnie (chociaż podbródek ma) ale nie wygląda na nastolatkę jak na poprzednim zdjęciu...Wyglada okey jak na 45 lat.
zadowolona

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 06 sie 2016, 22:28

jak dla mnie 30 plus na tych zdjęciach co wygląda (giggle bo są foty co bym jej dała no 20 parę, ale to filtry etc

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 06 sie 2016, 22:31

Sorry ale porównując te fotki wcześniej i ta co babina dala to bym pomyślała ze to dwie różne osoby.

gossa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gossa » 06 sie 2016, 22:44

Znam jedną kobietę, któa jest prawdziwym wybrykiem natury . W wieku 60 lat wygląda na 40. Ale jej przypadek jest autentyczny. Nie mówiąc już o tym, ze przyklepane czoło botoksem da radę rozpoznać, wypchane kwasem poliki, czy wywiniete do góry kąciki, to istnialoby podejrzenie ,ze babka stosuje jakieś cuda bardziej soft, ale dowodem jej unikalnej i naturalnej młodości jest syn. Chlopak na 38 lat i tylko dzięki temu , ze jest postawny, wysoki, ubierze się na poważnie w garnitur to kojarzy się z mężczyzną. Twarz, nie tylko jako samą bardzo gładka cerę, ale niespotykaną sprężystość tkanki ma jak u 20 letniego chłopca.

Ina_Benita
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Ina_Benita » 09 sie 2016, 16:03

Myslę że tu wazne są też geny , to tak jak z tym synem co ktos pisał powyżej
ja nie robie z twarzą nic, stosuje krem nivea coś tam albo maslo shea
nie robie żadnych kwasow , botoxu, nawet nie chodze do kosmetyczki na jakieś zabiegi
moja mam tez na swoje lata nie wygląda

dlatego wierze ze sa takie osoby ktore starzeją się naprawdę specyficznie....niestety jednemu latwiej to utrzymać innemu trudniej , bo taka skóra

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 12 sie 2016, 22:09

Pieknie się u tej azjatki czas zatrzymal,nie wiem jak one to robia,bo az mi sie nie chce wierzyc,ze to jest wynikiem ich czasochlonnej pielegnacji, jednakze cos w tym jest, ze starzeja sie inacze niz europejki, chociaz zapewne nie wszystkie, Zgadzam sie co do genow, niektore kobiety nie robia doslownie nic, uzywaja najtanszych kosmetykow i czasem wygladaja lepiej od tych,ktore naprawde mase czasu poswiecaja na medycyne estetyczna i jednak fakt,kwasy itp da sie rozpoznac, chociaz byc moze nie zawsze. Cyryl przyznaje, iz pierwszy raz widzialam teraz Twoje zdjecia bez makijazu i Ty nie masz w ogole cieni pod oczami , zdradz sekret;-)redenisity?Ja osobiscie rowniez nie chodze do kosmetyczki(uzywam kremu za 5zl(celia z algami hah;-) ,bo luksusowe, do ktorych dlugo mialam dostep ze wzgledu na prace zwyczajnie mnie podraznialy)i szczerze nie widzialam jakies spektakularnej roznicy.
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 13 sie 2016, 16:09

Geny genami ale one nie eksponuja i nie opalaja tak twarzy niz europejki np wloszki wygladaja strasznie zniszczona skora prze slonce a one chronia twarz przed sloncem to tez duzo daje
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 13 sie 2016, 18:56

robie redencity2 raz na jakis czas czasami rha1 pod oczy
a co do slonca
ja nie stosiuje filtrow opalam sie, chodze do solarium i nie mam ani jednej zmarszczki (happy
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 13 sie 2016, 19:34

Slonce ma negatywny wplyw na skore,przeciez to jest udowodnione naukowo.
Z tym,ze bralabym tutaj pod uwage glownie mieszkancow miejsc gdzie mocne naslonecznienie jest 12 miesicy w roku a nie tak jak w Polsce-zaledwie kilka.To,ze Polki opalaja sie te 2 czy 3 miesiace w roku to az tak nie szkodzi a wrecz dostarcza duzo witaminy D.

Sama mam kolezanke ktora ma 52 lata i ponad 20 mieszkala w Dubaju i opalala sie w kazdej wolnej chwili.
Jej skora wyglada fatalnie-obwisla,wysuszona,odwodniona,z milionem zmarszczek-na twarzy i na calym ciele.
Wyglada o 20 lat starzej niz jej rowiesnice.
Life is a journey,not a destination.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”