autor: kobietazpasja » 12 sie 2016, 22:09
Pieknie się u tej azjatki czas zatrzymal,nie wiem jak one to robia,bo az mi sie nie chce wierzyc,ze to jest wynikiem ich czasochlonnej pielegnacji, jednakze cos w tym jest, ze starzeja sie inacze niz europejki, chociaz zapewne nie wszystkie, Zgadzam sie co do genow, niektore kobiety nie robia doslownie nic, uzywaja najtanszych kosmetykow i czasem wygladaja lepiej od tych,ktore naprawde mase czasu poswiecaja na medycyne estetyczna i jednak fakt,kwasy itp da sie rozpoznac, chociaz byc moze nie zawsze. Cyryl przyznaje, iz pierwszy raz widzialam teraz Twoje zdjecia bez makijazu i Ty nie masz w ogole cieni pod oczami , zdradz sekret;-)redenisity?Ja osobiscie rowniez nie chodze do kosmetyczki(uzywam kremu za 5zl(celia z algami hah;-) ,bo luksusowe, do ktorych dlugo mialam dostep ze wzgledu na prace zwyczajnie mnie podraznialy)i szczerze nie widzialam jakies spektakularnej roznicy.
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile