Moderator: Zespół I

Odnośnie Weroniki, cóż takiego ona ma zrobionego według ciebie? Tylko piersi i ząbki. Przecież to zaledwie nic. Ładny uśmiech to według mnie podstawa jeśli chodzi o urodę i względu wizualne a piersi... przecież to tez już coś praktycznie normalnego.er1 pisze:Też ostatnio oglądałam to zdjęcie z mamą. Myślę że wyglądają na siostry a nie na matkę z córką. Widziałam też gdzieś w tym wątku zdjęcie Julki przed. Była bardzo bardzo ładna i podobna do mamy. Teraz sama nie wiem co myśleć, zadbana, świetnie wystylizowana ale za bardzo zrobiona. Pewnie w połowie swojej drogi do tego co teraz mogłaby się zatrzymać to byłaby idealna
A Weronika Bielik zrobiona, ale moim zdaniem piękna

Gdzie Ty u niej widzisz lekkiego zeza?alicjachrupek pisze:Spojrzałam na ta weronike ciało milion dolarów, twarz piękna choć wkrada się lekki zezik. Ale ciało marzenie l.

Przepraszam bardzo, ale Weronika ZAWSZE mowila ze zrobiła sobie piersi i ząbki...GoniaL pisze:Wy tak serio uważacie ,że to sama natura? Wystarczy popatrzyć jak się jej bikini na biuście układa...
nigdy nie zrozumiem dlaczego młoda i atrakcyjna kobieta nakłada na siebie taką szpachlę