Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Anastasiia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama

Post autor: Anastasiia » 06 sie 2016, 02:25

Słuchajcie, czy któraś z was wie ile lat ma mama Julki? Jestem po prostu oczarowana jaka jej mama jest prześliczna i zadbana... (clapping (angel (inlove

Anastasiia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Anastasiia » 06 sie 2016, 02:28

er1 pisze:Też ostatnio oglądałam to zdjęcie z mamą. Myślę że wyglądają na siostry a nie na matkę z córką. Widziałam też gdzieś w tym wątku zdjęcie Julki przed. Była bardzo bardzo ładna i podobna do mamy. Teraz sama nie wiem co myśleć, zadbana, świetnie wystylizowana ale za bardzo zrobiona. Pewnie w połowie swojej drogi do tego co teraz mogłaby się zatrzymać to byłaby idealna (happy

A Weronika Bielik zrobiona, ale moim zdaniem piękna (nod
Odnośnie Weroniki, cóż takiego ona ma zrobionego według ciebie? Tylko piersi i ząbki. Przecież to zaledwie nic. Ładny uśmiech to według mnie podstawa jeśli chodzi o urodę i względu wizualne a piersi... przecież to tez już coś praktycznie normalnego. (angel

Awatar użytkownika
er1
Moderator Beauty
Moderator Beauty

Post autor: er1 » 06 sie 2016, 10:19

Myślę że do tego jeszcze usta. Pisząc zrobiona nie miałam na myśli tylko chirurga, ale fakkt że bardzo widać jej pracę nad wizerunkiem. Przeciętna dziewczyna, którakolwiek z ulicy tak dobrze nie wygląda.
Zasady dostępu do Galerii Zamkniętej:
viewtopic.php?f=26&t=2799
Samouczek dla Użytkowników- uaktualniona wersja:
viewtopic.php?f=26&t=11210
galeria@beautywpolsce.com

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 06 sie 2016, 10:39

Weronika otwarcie mowi co miała robione ostatnio odpowiedziala dziewczynie że swoj idealny piekny usmiech zawdzieca koronkom ,usta też uważam ze ma zrobione:)

ma szerokie biodra waska talia w zestawieniu z dużym biustem robi wrazenie ,gdyby byłą plaska jak deska to jej figura nie bylaby by tak spektakularna takie jest moje zdanie
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 06 sie 2016, 10:47

Spojrzałam na ta weronike ciało milion dolarów, twarz piękna choć wkrada się lekki zezik. Ale ciało marzenie l. (heart

Anastasiia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Anastasiia » 06 sie 2016, 20:19

alicjachrupek pisze:Spojrzałam na ta weronike ciało milion dolarów, twarz piękna choć wkrada się lekki zezik. Ale ciało marzenie l. (heart
Gdzie Ty u niej widzisz lekkiego zeza? (angel tak z ciekawości pytam. Dziewczyna jest według mnie wręcz idealna i chyba widziałam już wszystkie jej zdjęcia z każdej perspektywy i nic takiego nie widzę :P (shake

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 06 sie 2016, 20:33

https://www.instagram.com/p/BH_sCqNgQDg ... elik&hl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
na tym zdjeciu na telefonie tak mi sie zdawalo ale faktycznie to moglo byc takie zludzenie
tu kolejne http://instaliga.com/veronicabielik/100 ... 1334205473" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 06 sie 2016, 21:25

Wy tak serio uważacie ,że to sama natura? Wystarczy popatrzyć jak się jej bikini na biuście układa (makeup ...
nigdy nie zrozumiem dlaczego młoda i atrakcyjna kobieta nakłada na siebie taką szpachlę

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 06 sie 2016, 21:27

To ze biust ma robiony to przeciez wiadomo sama sie przyznala do tego ,zastanawiam sie nad jej posladkami czy to rzeczywsicie przez cwiczenia tak wyrobila czy moze wszczepila tkanke tluszcowa w posladki pisze ze to dzieki cwiczeniom taki tylek ma
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Anastasiia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Anastasiia » 07 sie 2016, 00:13

GoniaL pisze:Wy tak serio uważacie ,że to sama natura? Wystarczy popatrzyć jak się jej bikini na biuście układa (makeup ...
nigdy nie zrozumiem dlaczego młoda i atrakcyjna kobieta nakłada na siebie taką szpachlę
Przepraszam bardzo, ale Weronika ZAWSZE mowila ze zrobiła sobie piersi i ząbki...
Co do makijażu - nie sadze żeby nosiła "szpachle" jak to określiłaś. Zwróć uwage ze ona stawia na makijaż oczu. Fajnie i umiejętnie je podkreśla i to chyba na tyle. :)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”