Wrazliwosc...az sie lezka kreci

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 29 sty 2006, 12:06

sluchajac radia zaczelam ryczec, to straszne :cry:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 sty 2006, 15:30

szok- ... :shock: Nie slyszalam wczoraj o tej katastrofie w Tv ale dzisiaj zobaczylam wiadomosci w internecie... ... brak mi slow- ................................

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 29 sty 2006, 16:58

byłam w tej hali MTK w zeszłym roku na targach...gdy sie dowiedziałam o tej katastrofie to uwierzyć w to nie mogłam...od razu przed oczami stanął mi ten budynek, tzn jego wnętrze...aż mnie ścisnęło w środku mocno, bo to musiało być straszne, wszystko z blachy, budynek o duzej powierzchni i do tego wysoki...pomyślałam "Ci ludzie znaleźli się w piekle!" :cry:...w wielkiej pułapce :cry:
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
Pinacolada
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Pinacolada » 30 sty 2006, 10:54

Katowice... straszny dramat... właściwie to brak słów i jak zwykle nie ma winnych.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 31 sty 2006, 03:51

ja dziś byłam wyrzucić śmieci...... :cry: i w śmietniku buszowała ciężarna sunia- słodka urocza psina.... :cry: jadła kawałek reklamówki bo widocznie pachniała czymś co tam wcześniej było. z płaczem leciałam do domu żeby jej przynieść "rezerwowe jedzenie" mojej suni. biedna łykała bez gryzienia taka była głodna :cry: jak ona te małe urodzi i wychowa :?: ten świat jest okrutny :!: :cry: :cry: :cry:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 31 sty 2006, 10:18

Boszsze Gaga :shock: - przestan normalnie- to okrutne!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

na szczescie u Nas nie ma bezdomnych psow( :roll: )- TZn. sa ale zamkniete :( , w schroniskach. Nie widac nigdzie psa czy kota szukajacego jedzonka..... :? - zaoszczedze sobie przynajmniej takich strasznych widokow :evil:
Nie wiem, dlaczego ludzie w Polsce sa tacy bezlitosni- wyrzucaja psy na smietnik albo przywiazuja do drzew TRAGEDIA!!!

Ostatnio w Tv byl program o bezdomnych zwierzaczkach- jeden piesek byl do uspienia, poniewaz zaczal byc zbyt adresywny i nikt go nie chcial... :cry: ...byscie widzialy jego oczy!!!!!!!!!!!!!! :( byly takie przestraszone.......................................................................

Awatar użytkownika
kasinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kasinka » 31 sty 2006, 11:00

Bezdomne psiny i kotki zawsze przyprawiały mnie o ból w sercu. :( Mam znajomych, którzy ratują takie zwierzaczki.
Teraz mają śliczną sukę owczarka, znaleziona u nas w okolicy. Maja się wabi. Mądre to takie, jak dostanie kiełbaski kawałek, to zanosi najpierw na swoje miejsce, a potem obskubuje po troszeczku. :shock: :lol: Mój psiur to połknie od razu, a potem się zastanawia co to było. 8)
Najlepszy był numer, jak Majka miała urojoną ciążę i Jacek przyniósł jej małego kotka (też znaleziony, leżał na kamieniu, biedactwo) Majka zakochała się wprost w nim! PDT_Love_09 Lizała go, myła, chowała pod ogonem, żeby mu ciepło było. Żarcie ograniczyła, żeby na spacer nie wychodzić, a raz jak wyszła to niosła go w pysku. :lol:
Po tym zostały tylko zdjęcia. Mały zdechł po tygodniu. To był chyba jego najszczęścilwszy tydzień... :|

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 31 sty 2006, 11:56

kasia27- al zakonczenie,nie ma co !!!!!!! :twisted: Rycze.... :cry:

czemu ten kotek ... ...umarl ??? :(

Awatar użytkownika
kasinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kasinka » 31 sty 2006, 12:16

Umarło biedactwo, bo pewnie było zarobaczone albo chore...albo jedno i drugie... :(
Zresztą kocice podobno tak robią... wynoszą najsłabsze ze stada, żeby wykarmić pozostałe.... :roll: To jest instynkt...taki dziwny.... :(

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 31 sty 2006, 12:26

straszne to co piszecie. :cry: biedny kiciak.
moja ciocia miała małe 3 kotki na jesieni chyba i kocica jedno gdzieś wyniosła bo chyba umarło i szukali 2 dni i nie znależli. urodziła za wcześnie troche i żadne nie przeżyło. a takie były maleńkie cudaczki słodkie :cry:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”