Moderator: Zespół I
To prawda, ze wiekszosc ma usta jak z tasmy, parowkowate, wydete, bardzo sztuczne. Raz, ze taki jest niestety gust tutejszych kobiet (ogolnie gust wielu Wloszek jest ordynarny), dwa, ze we Wloszech nie ma zadnych norm odnosnie medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, wiec usta lub piersi moze pacjentce powiekszyc nawet kardiolog. Jesli chodzi o metody to jak wszedzie - glownie kwas hialuronowy (od 40-50 euro, wiec na zabieg stac nawet nastolatki i faktycznie u mnie w miescie widze zatrzesienie dziewczyn z powiekszonymi ustami, w tym ogrom nieletnich), zdarzaja sie przypadki, ze wstrzykuja substancje niewiadomego pochodzenia lub zakazane, w tym plynny silikon jak u Alby Parietti (ktorego podobno nie sa sie w zaden sposob usunac, ale nie mam wystarczajacej wiedzy, zeby to potwierdzic). Piersi tez wloscy lekarze robia okropne i byl to jeden z powodow, dla ktorych w ogole nie bralam pod uwage operacji we Wloszech.marryme pisze:[Co do tych Wloszek,to mnie nie przestaja zadziwiac ich usta,wszystkie jak z jednej tasmy,sa OKROPNE!Co to za metoda?One wszystkie maja silikon?tego sie naprawde nie da usunac?
\niebieska pisze: i to wcale nie jest jak pisze marryme, ze zawsze mozna wrocic do poprzedniej twarzy.
moze jak sie jest bardzo mlodym i ma male wypelnienie, to tak.
Dokładnie. Małe wypełnienie można odwrócić, zaprzestać robienia dalszych i twarz wraca do normy.niebieska pisze:i to wcale nie jest jak pisze marryme, ze zawsze mozna wrocic do poprzedniej twarzy.
moze jak sie jest bardzo mlodym i ma male wypelnienie, to tak.
raz zepsute trudno jest naprawic a kolejne "poprawki" tylko pogorszaja i rzecz robi sie nieodwracalna.
Cyryl poniewaz umiem czytac z e zrozumieniem i wiem ze do mnie pijesz hehe:)cyryl-bea pisze: wszystkie spotkałysmy sie tu po to, by poprawiac nature i z tego co mi wiadomo zadna z pan zawierajaca glos w temacie naturalna nie jest
jednak niektore z nas sie poddaly i oczywiscie im wolno ale chyba powinny miec wiecej zrozumienia dla tych ktorzy jeszcze na to nie sa gotowi![]()
nie chca lub maja nadzieje ze nie wszystko stracone
uzylas ullrike trafnego okreslenia.ullrike pisze:
strasznie to dramatycznie i smutno w twoich ustach zabrzmialo, piszesz tak jakby sie tu odbywala niemal walka o zycie...?