Moderator: Zespół I
Dobre i prawdziwecyryl-bea pisze:jak mam wolne to czemu nie? a co to za roznica, czy rano czy na noc pije piwo jak mam smaka i mi na to harmonogram dnia pozwala
w nocy tez wole spac niz uprawiac seks, jak juz wole to robic w dzien jak jestem wypoczeta heh
Już się kilka razy gryzłam w język żeby nie napisać kilku słów.ullrike pisze: co do cudzych zwiazkow ,jasne mozna nie komentowac,tylko kurcze no jakos mnie zniesmacza samo czxytanie,
serial w odcinkach z zycia jakiejs kolezanki.
nie wiem moze dziwna jestem i zgryzliwa ale jakos nie czuje zeby pisac na forum o mojej koleznce i jej zyciu uczuciowym ,wydaje mi sie to nielojalne i tyle.
Michitka ale tu zadna z nas az tak pomarszczona jak suszona sliwka nie jest ,wiec tej roznicy takiej przy zwyklej skorze nie ma ,.A w ustach wystarczy pol ml kwasu i juz wara stoi nadeta.A jak wychodzicie pomarszczone i wracanie wyprasowane to nie sztuczne?
Może dlatego że jestem starsza , to twierdzę, że nie warto.ullrike pisze:Sluchajcie ja wciaz sie bije z myslami ,i raz tak sadze,a raz siak .Pakowac w ta gebe jakies zabiegi czy nie
Jaki jest cel?? i po hu..