Pięknie czy godnie?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Re: Pięknie czy godnie?

Post autor: cyryl-bea » 01 lis 2014, 14:32

bo jak ja pojde najda mnie mysli, czy oplaca mi sie w ogole wracac (giggle
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 lis 2014, 15:56

cyryl-bea pisze:jak mam wolne to czemu nie? a co to za roznica, czy rano czy na noc pije piwo jak mam smaka i mi na to harmonogram dnia pozwala
w nocy tez wole spac niz uprawiac seks, jak juz wole to robic w dzien jak jestem wypoczeta heh
Dobre i prawdziwe (clapping
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 01 lis 2014, 20:12

ullrike pisze: co do cudzych zwiazkow ,jasne mozna nie komentowac,tylko kurcze no jakos mnie zniesmacza samo czxytanie,
serial w odcinkach z zycia jakiejs kolezanki.
nie wiem moze dziwna jestem i zgryzliwa ale jakos nie czuje zeby pisac na forum o mojej koleznce i jej zyciu uczuciowym ,wydaje mi sie to nielojalne i tyle.
Już się kilka razy gryzłam w język żeby nie napisać kilku słów.
Różne rzeczy tu sobie piszemy, nie tylko o sobie, ale żeby robić soap operę na kanwie życia koleżanki.
Okropnie mi się to wydaje niesmaczne i nielojalne...

A ja dzisiaj na grobach krowim pędem :) , ale nie z musu, po prostu lubię atmosferę tych świąt i uwielbiam rozświetlony cmentarz nocą.
Napawałam się też komplementami licznymi, a najbardziej czekałam na szczere do bólu zdanie siostry dawno nie widzianej.
Co tu będę farmazony pleść. Jest ogromna zmiana, a siostra mi powiedziała że jak robić cokolwiek to tylko u Świebockiej. Na prawdę babki, mówię to z pełnym przekonaniem. Zagadują do mnie gówniarze 20 letni, wgapiają się i filują wzrokiem. O rówieśnikach nie wspomnę.
Jeszcze parę wizyt i będę młoda jak Cyryl :D

Jednak nie zrobię ust, bo mam takie zdanie jak Ullrike, że to usta najbardziej nadają sztuczności. Nawet niewielka ilość podanego wypełniacza.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 lis 2014, 20:24

Nie rozumiem jak możecie uważać, że usta jak dobrze są zrobione to niby sztuczne? A jak wychodzicie pomarszczone i wracanie wyprasowane to nie sztuczne?

Notabene na cmentarzu widziałam dzisiaj jedną..od razu w oczy mnie się rzuciła...koło 60tki, blond platyna (ja nie wiem, ale dlaczego babki po 40, 50 czy 60 uwielbiają ten odcień włosów)? usta jak ...dynia, okulary p/słoneczne..strach pomyśleć co miała pod (envy

Co do mojej kumpeli...nie robię tu żadnej opery...pytam się o zdanie, co sądzicie o takiej sytuacji ot tak chciałam się poradzić
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 01 lis 2014, 21:30

o mateczko, zostalam zakrzyczana.
no nic nie poradze, ze lubie czyjes historie, a takze lubie (o ile sie da) uczyc na cudzych bledach, nie na wlasnych.
i wyobrazcie sobie ze czasem sie udaje.
wyciagnelam gleboka lekcje z milosnej historii mojej przyjaciolki, ktorej facet mial dwie corki.
nie wiem ulla czy masz racje piszac, ze pisanie o osobach trzecich jest nielojalne.
ja patrze na to inaczej- troszcze sie o drugiego czlowieka i szukam innego punktu widzenia, bo swoj juz znam.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 lis 2014, 22:01

AJ tam niebieska takich historii prozaicznych jest caly internet ,i pudelek i inne celebryckie przygody .Takich historiii ze on ja nie chce ,a ona sie wyprowadza ,to on ja zdradza,a ona podejrzewa ,no to sie rozwodza ... no co sie tam z tego mozna sie nauczyc ?
Zwykle zycie ,zwykla historia jak setki zwiazkow.
OO zeby tak Michitka rozpoczela jak Rysia onegdaj kiedys odcinki pisac ,to by tu bylo ciekawie .A tak... (thinking
A jak wychodzicie pomarszczone i wracanie wyprasowane to nie sztuczne?
Michitka ale tu zadna z nas az tak pomarszczona jak suszona sliwka nie jest ,wiec tej roznicy takiej przy zwyklej skorze nie ma ,.A w ustach wystarczy pol ml kwasu i juz wara stoi nadeta.
Mam jakas fobie na punkcie ust ,bo wytropie kazde .Wg mnie nie ma naturalnie i ladnie powiekszonych ust, ja takich jeszcze nie widzilam , bo po powiekszeniu automatycznie odznacza sie ta obwodka nad sama czerwienia.I to jest widac .Usta sa tez jakies takie mokre i nie wygladaja to jak dla mnie ponetnie tylko tak obslizglo ,slimaczaco.
Sorry

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 01 lis 2014, 22:20

wkleje swoje nie chcialabys wiedziec ile mam ml a raczej litrow
nie mam zadnej obwódki nic mi sie nie swieci i nie jest obslizgle heh (giggle
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 01 lis 2014, 22:35

I chyba się pojawia teza..każda z nas widzi co innego (wait
Bo wy nie widzicie zmarszczek, my jak robi usta się kwasem.
Zmarszczki po prostu NIE WIERZĘ te bruzdy nosowo czy czoła nikt się nie kapnie jak je prostujecie

A odnośnie facetów, operacji...co prawda nie starzenie się, ale napiszę coś z mojej sytuacji.
Byłam z facetem wiedział o piersiach, wydawał się "specjalistą", choć od tego to ja jestem, bo tyle piersi co ja widziałam i niektóre w życiu nie powiedziałabym, że naturalne i odwrotnie...ale do rzeczy...Leciał jakiś program o operacjach no i ten o implantach...jak można mieć coś takiego, sztucznego, tylko wariatki robią coś takiego, puste...no i mu pogratulowałam...ale wiecie jak mi się smutno zrobiło...
bo i tak gustował w "spanielach", bo taka natura

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 01 lis 2014, 22:53

Niebieska, co Ty, nikt nie krzyczy. Ile osób tyle opinii, życie :)
Ja też uwielbiam ludzkie historie i poplotkować też czasem, ale takie donoszenie na gorąco z cudzego życia frontu mnie zniesmacza. No tak już mam.
Podobnie nie mam zaufania do ludzi którzy na dzień dobry opowiadają że ten to a tamta siamto.

Oczywiście, że mamy sztuczne to i owo, tu ostrzyknięte, tam wypełnione, prasnięte botoxem, ale w mojej opinii póki nie ruszymy ust, wyglądamy mniej lub bardziej naturalnie.
U dr Świebockiej usta mi się nie podobają na przykład (lipssealed
Usta Cyryl są bardzo ładne, ale oczywiście widać że robione, co już pisałam ;)

Zresztą ja się mądruję, a co będzie nie wiem. Może i ja skończę jak pani Wander :))))))))))))))))))
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 lis 2014, 22:53

ullrike pisze:Sluchajcie ja wciaz sie bije z myslami ,i raz tak sadze,a raz siak .Pakowac w ta gebe jakies zabiegi czy nie
Jaki jest cel?? i po hu..
Może dlatego że jestem starsza , to twierdzę, że nie warto.
W czwartek miałam spotkanie babskie. Zrobiłam makijaż wyjściowy i przeleciała mi myśl, po hu..się tak starannie maluję skoro one wszystkie już ślepe i widzą mnie piękną (giggle .
Skalpel jest najlepszy, bo daje efekt na kilka lat i zawsze tej skóry będzie mniej wisiało niż u rówieśniczek.

A może Wanderka miała lift i kazała się tak mocno na boki naciągnąć?? Ma zmarszczki na ustach więc wypełniacza wiele tam nie ma (chyba że się jej przesunął na boki (giggle Zauważcie, że ona nie ma bruzd policzkowych, no istna maska (doh
Wypełnione usta też mi się nie podobają ale tylko takie, co już nie mają zmarszczek i wyglądają jak glisty. Np Sablewska.
zadowolona

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”