gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
MonisiaPP
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
paula pisze:,czesto płaczę ze złości,...
ja tez tak! placze, ze zlosci, jak cos mnie tak bardzo wkurza i nic nie moge na to poradzic

Poza tym krzycze, zawsze bardzo krzycze, albo mam taka mine, ze wszyscy uciekaja! i przeklinam, ale tak, ze...

-
Gosc4
- TOP Beauty

-
małgośka
- Rozmowna Beauty

Generalnie się nie denerwuję. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Staram się sobie wytłumaczyć, że nie warto się denerwować. Jak wracamy do domu i pies nam wywróci chatę do góry nogami - mąż szaleje a ja stwierdzam, że to już się stało i moja złość tu w niczym nie pomoże tylko mi zaszkodzi. Każdy jednak reaguje inaczej i czasem lepiej się wykrzyczeć. Ja tego nie potrzebuję. Nie zawsze jednak jestem w stanie się opanować. No i też potrafię z nerwów płakać.
Skupin, 09.06.2005. anatmiczne 350 cc - sĂâÂą piĂĆÂŞkne!!!
-
Bella
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
Ja tak jak Monisia PP:
krzyczę, bardzo krzyczę, że aż kaszlę, no i przeklinam.... Ale wstyd

-
viki
- Przyjaciel Beauty

ja sie szybko wkurzam le tez szybko uspokajam. jednak do czasu jak ktos mi zajdzie za skore to pamietam. nie mszcze ale pamietam. np pracuje w dyzurach, jak mi syncio ostatnio zachorowaB to potrzebowalam sie pozamieniac, jedyna laska z ktora to moglam zrobic (sama i bez dzieci) powiedziala ze nie bo nie. Wiec jak ona chciala sie ze mna zamienic to przez pol roku jej odmawialm....
moj maz mowi ze mam hinduistyczne podejscie do zycia. tak na prawde to on sie strasznie na wszystko wkurza i bez przerwy dziamgoli wiec mi sie juz nie chce. Z drugiej strony jak jest mi zle to on potrafi poprawic mi humor w ulamku sekundy, wystarczy jeden usmiech lub gest. ostatnio to ja poprawilam mu humor. chodzilam za nim i dmuchalam w niego bankami mydlanymi bez przerwy, po 20minutach nie wytrzymal i zaczal sie smiac
jak sie porzadnie wkurze to przeklinam jak szewc i jem.
-
szpaczek
- Przyjaciel Beauty

Wyciagam ten temat,bo jak sobie ostatnio czytam to mi wychodzi ze wszystkie mamy napiecie przed... co temacik to jakas mala wojennka.Moze tak pokrzyczymy sobie tutaj wszystkie i oczyscimy troche forum z żółci.

:?
-
MonisiaPP
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
Mnie az nosi! Ja mam w zyciu pecha kur....
Kto okres wymyslil???? Jak ja nienawidze dzis wszystkiego! Noz mi sie w kieszeni otwiera....
ZAWSZE BLACK & WHITE!
-
szpaczek
- Przyjaciel Beauty

MonisiaPP pisze:Mnie az nosi! Ja mam w zyciu pecha kur....
Kto okres wymyslil???? Jak ja nienawidze dzis wszystkiego! Noz mi sie w kieszeni otwiera....
Brawo!!!!!Dla pierwszej odwaznej applau . A mnie nosi jak diabli bo mi kaska na operacje nie przychodzi a ja chce JUZ NATYCHMIAST umowic sie na operacje.
-
MonisiaPP
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
Ale sie sama napedzam! Ale cos mnie strzela jak zdam sobie sprawe z mojego beznadziejnego polozenia w dniu dzisiejszym! Wszystko jest ok a potem nagle sie pierdo.... tak ze juz gorzej byc nie moze
Dzis jest ten dzien kiedy Monisia przeklina jak żur..
ZAWSZE BLACK & WHITE!
-
Lili
- Miłośniczka Beauty