A znam taką około 46-47 lat (80 kg), co nawet facetom się podoba i ma propozycje.
A mężatką z 3 dzieci jest ....
Tak, że zrób choć 1 zdjątko do dokumentacji
Moderator: Zespół I
racja, ale brak akceptacji nadmiernej wagi niktórym nadzbyt wadzi a co za tym idzie brak poczucia kobiecosci.Jak ktos "źle" się widzi w wersji puszystej to nic nie pomoże. Tez tak mam, wystarczy że trochę przytyje a już czuje się nie fajnieNataa pisze:Eeeeeeee, nie przesadzaj. Tutaj są takie po 80 kg i jakoś żyją, zdjęcia robią.
A znam taką około 46-47 lat (80 kg), co nawet facetom się podoba i ma propozycje.
A mężatką z 3 dzieci jest ....
Tak, że zrób choć 1 zdjątko do dokumentacji![]()
![]()
no, no, nie wiadomo czym ona tak przyciąga chlopówQuer pisze:Nataa pisze:Nieumalowana, włosy przeczesuje dłonia, niewymodelowane, każdy w inną stronę - no mówie Wam- sama naturaUwielbia hamburgery i adekwatnie do stosowanej diety wyglada.
a ona- a co tam uroda..
.. i dwóch chłopów się o takie "cudo" szarpie od roku![]()
A ja? taka wypicowana i miałam jednego męża i do tego niezbyt wiernegoi gdzie tu sprawiedliwosć ?
![]()

Robi cuda w seksieNataa pisze:no, no, nie wiadomo czym ona tak przyciąga chlopów l
Moze i tak być ale jakoś tych facetów musi wyrywać. Myślicie że im na starcie mowi o co biegaanima60 pisze:Robi cuda w seksieNataa pisze:no, no, nie wiadomo czym ona tak przyciąga chlopów l
nie ma tego "czegoś" zdecydowanie.. do tego jeszcze pyskata jest. ..ponoć faceci lubią zołzywiosna w duszy pisze:Bo chyba najważniejsze jest to, jak się sam człowiek ze sobą czuje. Samoakceptacja, wewnętrzna harmonia i te rzeczyZnam kilka kobiet, które nie są specjalnie urodziwe, ale mają w sobie coś, co sprawia, że odbieram je jako piękne, wręcz śliczne czasami.
hehe, oni czasem wracaja do tego tekstu i pienkowska nieodmiennie sie rumieni, z czym jej do twarzy.anima60 pisze:Robi cuda w seksieNataa pisze:no, no, nie wiadomo czym ona tak przyciąga chlopów l