Praliny sa drogie bo to nie jest zwykla czekolada a luksusowy wyrob z czekolady .
Belgia jak Ulrri pisze slynie z muli i frytek , nigdzie takich frytek dobrych nie ma ( specjalna odmiana ziemniaka) , i z piwa .
Dziewczyny , caly czas mowie ze te 4.5 kg to nie jest wielki wyczyn , bo jak wiecie mam duuuuzo wiecej do zgubienia , to dopiero moj poczatek walki z waga . Àle rzeczywiscie trzymac sie w swieta i nowy rok , na przelicznych kolacyjkach , czy innych uroczystosciach to nie lada wyczyn juz jest dla mnie . W ta sobote tez wychodze na urodziny , wynajety kucharz bedzie gotowal a znajac gospodarzy bedzie wielka impreza bez ograniczen finansowych . I jak to przejsc bezbolesnie ???? Tyle pokus ! Oni nawet specjalnie tylko dla mnie otwieraja szampan bo wiedza ze innego alkoholu nie lubie , no chyba ze krem baile'ys i to w malenkich ilosciach bo ogolnie nie jestem trunkowa , wina nawet nie tkne .
Àle przesunac z pierwszej dziurki w pasku na trzecia to jest juz dla mnie radosc .
Jestem przed okresem wiec nie bede sie wazyc przez kilka dni . Àle problem z trudnosciami w toalecie mam chyba za soba . Tak mnie to wkurzalo ze pochlonelam prawie cala paczke sliwek suszonych , czopek tez byl

, cherbatka i co tam jeszcze nie wymyslalam . Teraz bede pila na czczo przegotowana wode . I pomyslec ze kiedy odzywialam sie slodyczami to chodzilam do toalety dwa razy dziennie

Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026