TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

meringe03
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Post autor: meringe03 » 30 sty 2014, 11:44

Jakie to tutaj same "gwiazdy" (giggle

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 30 sty 2014, 12:15

marena103 pisze: Ulla ile masz wzrostu do tej wagi (giggle
168 cm tylko.

Co do ciepłych posiłków to są różne teorie. Jest nawet dieta polegająca na jedzeniu samych chłodzonych bo wtedy organizm niby zużywa energię na ogrzanie jedzenia, a co za tym idzie spalamy więcej kalorii.
Po sobie widzę, że podczas odchudzania jak najwięcej ciepłych posiłków dobrze mi robi. Kanapka na ciepło syci mnie na dłużej niż zimna i nie muszę używać masła. zapiekam chlebek razowy z serem i szynką i pomidorem w opiekaczu i jest pycha.
Na kolację kasza jaglana podsmazona z warzywami lepiej zaspokaja głód niż sałatka z tych samych skladnikow na zimno itd...

Beatamałgorzata, gratuluję efektów kobieto!!!!!!
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 sty 2014, 12:20

Ja z lodowki nic nie podjadam bo nigdy nic tam nie mam. Zawsze jest tylko serek almette smitankowy i serek bieluch.
Wedlin nie jem,czasem skubne sera zóltego i dla tego w miarę trzymam wage. Przed świetami kupilam przepyszne swojskie wyroby i co chwile wstawalam do dodówki i jadlam paszte,zagryzany boczkiem i kiełbasą swojską,do tego sernik. Efekt koncowy 2 kg do przodu. (headbang Teraz znow nic nie mam i kilo mniej. Jeszcze jak bym odstawila slodycze,to bylo by cudownie,ale to juz jest niewykonane (happy
To jest teraz moim uzaleznieniem. Cos cudownego!!!! Żadko kiedy zjadam tylko jeden. Lepsze niz orgazm (giggle
milka (Kopiowanie).jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 30 sty 2014, 12:26

No to jest podróbka wedlowskiego torciku , uwielbiam go (cake .... kurka jak cieżko go teraz upolować mniam mniam
Beata Małgorzata
Gratuluje konsekwencji i wyników w odchudzaniu (happy
Ale mnie glodomorka gdzieś tam zaprowadzisz gdzie przepyszne jedzonko będzie i może dotrzymajcie mi towarzystwa , w końcu raz sie żyje ......a tak a propos co w Belgii uchodzi za przysmak kuchni (tongueout
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 30 sty 2014, 12:44

W Belgii to pralinki i czekoladki:)
no chyba ze pojdziesz z Beatka na belgijskie mule, ktore sa mniejsze od hiszpańskich ale tez mniam mniam.
ja tam zadnych diet nie mam zamiaru stosować ,schudnę tak jak zawsze po swojemu.
już dziś 2 kilo mniej w 3 dni. jest 66,2
Do marca musze się wyrobić z 68 kilo na 62.
I do kobusa w kwietniu pojechać 60 gora 61.

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 30 sty 2014, 13:00

Dziękuje ullrike (happy
Na Ciebie zawsze można liczyć , o tych mulach nie wiedziałam a czekoladki belgijskie znam , w Niemczech tylko w ekskluzywnych delikatesach sie kupi i dość drogie są
Ja jestem wszystkozerna wiec napewno będę zadowolona (mdr
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 30 sty 2014, 15:56

Praliny sa drogie bo to nie jest zwykla czekolada a luksusowy wyrob z czekolady .
Belgia jak Ulrri pisze slynie z muli i frytek , nigdzie takich frytek dobrych nie ma ( specjalna odmiana ziemniaka) , i z piwa .
Dziewczyny , caly czas mowie ze te 4.5 kg to nie jest wielki wyczyn , bo jak wiecie mam duuuuzo wiecej do zgubienia , to dopiero moj poczatek walki z waga . Àle rzeczywiscie trzymac sie w swieta i nowy rok , na przelicznych kolacyjkach , czy innych uroczystosciach to nie lada wyczyn juz jest dla mnie . W ta sobote tez wychodze na urodziny , wynajety kucharz bedzie gotowal a znajac gospodarzy bedzie wielka impreza bez ograniczen finansowych . I jak to przejsc bezbolesnie ???? Tyle pokus ! Oni nawet specjalnie tylko dla mnie otwieraja szampan bo wiedza ze innego alkoholu nie lubie , no chyba ze krem baile'ys i to w malenkich ilosciach bo ogolnie nie jestem trunkowa , wina nawet nie tkne .
Àle przesunac z pierwszej dziurki w pasku na trzecia to jest juz dla mnie radosc . (clapping
Jestem przed okresem wiec nie bede sie wazyc przez kilka dni . Àle problem z trudnosciami w toalecie mam chyba za soba . Tak mnie to wkurzalo ze pochlonelam prawie cala paczke sliwek suszonych , czopek tez byl (giggle , cherbatka i co tam jeszcze nie wymyslalam . Teraz bede pila na czczo przegotowana wode . I pomyslec ze kiedy odzywialam sie slodyczami to chodzilam do toalety dwa razy dziennie (thinking
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 sty 2014, 18:04

Na mnie działają śliwki niesamowicie. Jak zjem więcej, to aż mam boleści jak przy porodzie.Nawet pierogi z suszonymi §liwkami muszè odpokutować dłuuższą posiadówką w toalecie. Orzechy mniej. Na siostrè tak działają świeże figi.
W grudniu kupiłam 5 kg suszonych ślwek z gospod.eko. są suszone gorącym powietrzem. Słodkokwaśne,wilgotne i olbrzymie. Jeszcze w życiu tak pysznych nie jadłam.Chciałam kupić nastèpną paczkę ale powiedzieli żebym się zgłosiła we wrześniu (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 sty 2014, 19:38

Ja dzis koszmarnie sie obżeram,ale dostalam okres wiec sie rozgrzeszam. Zjadlam juz wafelka i teraz czekam na czekolade milke z orzechami ,syncio pojechal do sklepu (headbang Matko ale jestem świnia. (angry
W zimie podobno nie wskazane jest sie odchudzac,tylko trzeba pilnować wagi,no to pilnuje,zeby za bardzo nie schudnąć (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 30 sty 2014, 22:06

ulla 168 i 60 kg wagi to ty chudzinka jesteś, ja rozumie 60 kg na 160 cm, ale w twoim przypadku to ty nadwagi nie masz, no sory, urllike ten sam wzrost i przynajmiej ma się z czum zmagać,
sabrisia a co ciebie okres dopadł, chyba pisałaś że odszedł w siną dal z pól roku temu, ty idź do ginekologa, bo pododbno po tak dużej przerwie to nie okres ale alarm, sory jeśli panikuje
babinka śliwki i figi to jest to, ostatnio ogładałam że 2-3 figi dziennie koniecznie ze skórką to mega odżywka dla organizmu i naturalny czyśiciel, u mnie niestety 58,5 nie ma się czym szczycić wolałabym odwrotnie 55,8 (giggle ja mała jestem tylko 161 (zmalałam z wiekiem po urodzeniu syna miałam 163, a może to przez krzywy kręgosłup, tak mie ściągło)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”