spojrzałam na bloga starszej dziewczyny i mam podfobnie obcięte włosy

tylko ciemne, narazie jest fajnie zobaczymy jak bedzie dalej. narazie musza sie przyzwyczaic

dzisiaj wszedł szef do pokoju, własciwie dwóch bo i zastepca ale on sie nie liczy

czyli jego zdanie i tak sie dziwił i komplementował, ze zapomniał po co przyszedł
dziewczyny zeby mi nie było za wesoło to dzisiaj usłyszałam ze w Bangkoku 16 stopni... od ilus lat nie było czegos takiego, i co mam zrobic, przepakowac ponownie walizke? Kurczę ja chce ciepła, moze sie zmieni do poniedziałku, kogo prosic o zmiane pogody

no nic juz nie poradze, jade, a jeszcze usłyszałam, ze pociag do W-wy przybyl z 4h opóźnieniem, czyzby limit szcześcia dla mnie juz sie wyczerpał
Nie bede pisała w liftach, ale ja sama siebie po oceniam za wyglad po lifcie na bardzo, bardzo dobry (oczywiscie biorac pod uwagę mój wiek i urodę lub nieurodę jak kto woli

na pewno u mnie sprawdziała sie sculptra, pomogła zdecydowanie skórze, i chyba ten retinol stosowany po raz pierwszy w zyciu tez dał wyrazne efekty. Przestałam sie nim smarowac od 2 tyg (przed wyjazdem) i naprawde cera jest ładna, bardziej zwarta i swietlista. Tom sie nachwaliła
Moja rodzina skapa w pochwałach ale gdzies tam zawędrowała moja fotka za granice i pytali czy to na pewno ja i hehehe... na pewno ma botoks, wiec to chyba komplement