Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: marena103 » 23 sty 2014, 09:06

ciekawa jestem dana, jak wyglądasz, jak cię ostatnio widziałam to miałaś do ramion, bardzo krótko obciełaś? dla mnie bardzo krótkie włosy wymagają więcej zachodu jak długie, bo długie to tylko umyć, nabłyszczyć i już jest pięknie, ja nosze rozpuszczone, nie lubie wiązać, to ostateczność, chociaż musze się przyznać że kupiłam czapkę na te mrozy, i elektryzują się teraz niemiłosiernie, no ale -11 stopni to już troche dużo na goła głowę
pochwał się co mówią inni, i jak spakowałaś się, już ci zazdroszcze że sobie kosteczki wygrzejesz....

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 sty 2014, 10:51

Ciekawe jak mocno krotko:)
ja mam teraz coraz dluzsze i wszyscy mi mowia zebym cos z włosami zrobila bo wyglądam bardzo zle (clapping
Zazdroszcze wyjazdu do slonca i ciepla.
Te mrozy mnie wykoncza ,chcialabym mieszkac w Barcelonie ,bo tam nawet babcie kapia się w morzu w styczniu.
na dowod weekendowa fotka z niedzieli .
DSC_0535 - Kopia.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 23 sty 2014, 14:41

przez przypadek trafiłam na bloga "starszej dziewczyny"
wrzucam link, niektore ciuszki fajne
http://starszadziewczyna.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 sty 2014, 16:03

bardzo fajny blog ,swietnie zestawione ciuchy na mój gust.
Podoba mi się wszytsko .pani Grazynka tez
Byloby się na kim powzorowac,mnie się tylko się nie chce ganiac po sklepach ,no i kasy nie mam na te ubranka takie i siakie.
i leniwa jestem do strojenia sie jak i do makijażu.Tak wiec milo poogladac inne ladne panie i pooceniac:P

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 23 sty 2014, 16:14

wal1.jpg
wal2.jpg
ullrike pisze: chcialabym mieszkac w Barcelonie
A ja w Walencji!
Fotki z końca października...ale myślę, że jest tam teraz też cieplutko i milutko...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 23 sty 2014, 16:48

spojrzałam na bloga starszej dziewczyny i mam podfobnie obcięte włosy (rofl tylko ciemne, narazie jest fajnie zobaczymy jak bedzie dalej. narazie musza sie przyzwyczaic (giggle dzisiaj wszedł szef do pokoju, własciwie dwóch bo i zastepca ale on sie nie liczy (giggle czyli jego zdanie i tak sie dziwił i komplementował, ze zapomniał po co przyszedł (rofl (rofl (rofl
dziewczyny zeby mi nie było za wesoło to dzisiaj usłyszałam ze w Bangkoku 16 stopni... od ilus lat nie było czegos takiego, i co mam zrobic, przepakowac ponownie walizke? Kurczę ja chce ciepła, moze sie zmieni do poniedziałku, kogo prosic o zmiane pogody (rofl no nic juz nie poradze, jade, a jeszcze usłyszałam, ze pociag do W-wy przybyl z 4h opóźnieniem, czyzby limit szcześcia dla mnie juz sie wyczerpał (giggle

Nie bede pisała w liftach, ale ja sama siebie po oceniam za wyglad po lifcie na bardzo, bardzo dobry (oczywiscie biorac pod uwagę mój wiek i urodę lub nieurodę jak kto woli (giggle na pewno u mnie sprawdziała sie sculptra, pomogła zdecydowanie skórze, i chyba ten retinol stosowany po raz pierwszy w zyciu tez dał wyrazne efekty. Przestałam sie nim smarowac od 2 tyg (przed wyjazdem) i naprawde cera jest ładna, bardziej zwarta i swietlista. Tom sie nachwaliła (giggle
Moja rodzina skapa w pochwałach ale gdzies tam zawędrowała moja fotka za granice i pytali czy to na pewno ja i hehehe... na pewno ma botoks, wiec to chyba komplement (rofl

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 24 sty 2014, 22:19

Co ja bym dała za 16 stopni! NIE-NA-WIDZĘ zimy. Na szczęście w niedzielę lecę do Londynu a tam 10 stopni :-)
Ja za każdym razem gdy wyjeżdżam i widzę te przygotowane ciuchy to mi się odechciewa wyjazdu. Naprawdę. Baw się dobrze, Dana i przepakowuj w kółko walizek bo oszalejesz. Ze dwa swetry, bluzki koszulowe i reszta cienka. Przecież wiecznie tam tak zimno nie będzie :-)

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 25 sty 2014, 09:03

No wlasnie Dana , tak jak mowi Muflonek , dwa swetry wystarcza , a pod nie lekkie ciuchy . Zen i relax , przeciez jedziesz by sie byczyc i odpoczywac a nie martwic co wlozysz do walizki . A jak by co to mozesz cos kupic na miejscu jesli naprawde zajdzie taka potrzeba .
U mnie tez zapowiadaja zime , ale na razie jest jeszcze jesiennie , deszczowo , przymrozki czasami w nocy a w dzien albo pada albo swieci czasami slonce .

Chce slonca i ciepelka i ...znowu chce Polske . Pobyt w Warszawie byl udany , owocny , sympatyczny bo mialam wysmienite towarzystwo dziewczyn ( i opieke u naszej przeuroczej A (kiss ) . A ze je wymeczylam w maratonie sklepowym (giggle to juz inna sprawa (giggle Juz pewnie na dlugo nie beda chcialy mnie widziec (giggle

Dziewczyny , ale wy macie fajne sklepy z butami i torebkami (yes) Tylko wydawac i wydawac (cash
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 25 sty 2014, 12:06

beata-malgorzata pisze:Dziewczyny , ale wy macie fajne sklepy z butami i torebkami (yes) Tylko wydawac i wydawac (cash
A u Ciebie nie ma takich?? U Ciebie to dopiero wydawać i wydawać, wydaje się, że wszystko inne i ładniejsze niż u nas.
Ale może to tak, że "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma"?

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 25 sty 2014, 12:29

Dana 16 st w Bankoku to w nocy ,w dzien masz 31 i mniej nie bedzie .Wygrzejesz sie za cala wstretna zime.

chcialam jakies fajne kozaki kupic czarne na wyprzedazach i nic nie ma ...zadne mi nie pasuja .a jak pasuja to cena nie pasuje...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”