Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: marena103 » 31 paź 2013, 09:57

to najtansza dieta na świecie... (rofl (rofl (rofl paczka kaszy 0,5 kg zalezy jaka marka od 1,90-2,90 mnie starcza na 2 dni....
u mnie waga stoi, ale nie idzie do góry, tylko jak rano wstaje zauważyłam ze mam bardzo płaski brzuch i tak jakby mi sie skóra opuściła trochę na brzuchu - zrob iły się takie pionowe dołki, no ale na zupełnej kaszy jestem dopiero 3 dni

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 31 paź 2013, 10:29

Jem tyle kaszy dziennie co wejdzie w jedna szklanke . Dziele na dwie porcje , do jednej dodaje przyprawy slone do drugiej na slodko rozne owoce suszone i slodze slodzikiem . Jem kilka plastrow befsztyka na zimno , surumi ,jablko , banan lub jogurt . Raz zjadlam kasze z piersia kurczaka smazonego . Czyli nie jem tylko kasze ale urozmaicam sobie . Ztezygnowalam z kolacji , od dwoch tygodni nie pije wcale coca coli i prawie nic nie ruszam ze slodyczy ( najwiekszy moj sukces !!) no i zaczelam na nowo lykac lekarstwa na cukrzyce ktore mam obowiazkowo przestrzegac a o ktorych troche "zapominalam" zyjac w biegu . Suma sumarum widze ze jak chce to moge a ta kasza dzieki Wam chyba mi z nieba spadla . Dzieki za to .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 31 paź 2013, 19:54

(clapping (clapping (clapping No brawo ale ,że Ty Beata zapomiałas o lekarstwach to juz niewybaczalne (giggle (giggle . No i wyszło szydło z worka,ze to nie z obzarstwa jestes pulchna ale z niedbalstwa. A ta apropos to ja juz dawno zapomialam jak smakuje coca cola a i tak nosze wciaz rozmiar 42. Zadne proby schudniecia nie dały rezultatu ale ja chyba juz z uwagi na wiek nie moge schudnac. Trzymam kciuki za to abys wytwała. Melduj o postępach.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 31 paź 2013, 20:57

Wiem , wiem ze to niewybaczalne by cukrzyk nie bral lekarstw , ale ja to tak juz mam ze musze siebie pilnowac inaczej po mnie . Slodycze i coca cola to moja milosc moj narkotyk i jakos ....zyje na razie bez nich i nie jest tak zle . Jeszcze zostaly mi paczki slodyczy pochowanych po katach ale ich nawet nie ruszam , bede miala zapas ..na swieta (giggle
powieki dolne 30.05.2025

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 02 lis 2013, 07:29

wiecie co dziewczyny muszę się z wami czymś podzielić, otóż przedwczoraj urllike poinformowała mnie, że moje posty w całości i w częsciach są umieszczone na kafeterii....sprawdziłam i na kilku stronach są, dotyczą dr furmanka, (zacytowane jest że pisała marena) i byłam w szoku, myślałam ze to co tu piszemy, jest w jakiś sposób chronione przed kopiowaniem, że nie można na zewnątrz skopiować ani postu ani fotki, ale jest inaczej, każdy może sobie nas kopiować i wklejać gdzie mu się zechce, nie wiedamo ile naszych zdj. krąży gdzieś po sieci - może na innych forach o operacjach plastycznych, a może na wiocha pl (rofl jak wstawiamy fotki jak się ubrałyśmy, albo co sobie kupiłyśmy...a może inni sobie nasze fotki drukują i wieszają na słupach, ale ja byłam głupia, myśląc że to co jest tu, jest tylko nasze,człowiek ma uśpioną czujność, piszemy ze sobą w sumie może nas 10-12 się tu wypowiada, i wydaje się człowiekowi że to tylko nasze grono, a tu zonk, może w tym momencie czytać ten post 1,5 tysiąca osób i siedzieć sobie cichutko. Nie wstawie tu już żadnego zdj, nawet na godzinę bo to i tak wiele czasu,żeby skopiować i poumieszczać gdzie się chce, a ile tematów tu poruszałyśmy, seksu, życia, śmierci bliskich - i nie wiadomo jakie fragmenty i gdzie są wykorzystane. (envy (envy

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 02 lis 2013, 08:47

Marena to było do przewidzenia, ze kazdy moze zajrzec, przeczytac, skopiowac...

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 lis 2013, 09:36

Marena a ty musisz wszytsko wypierdziec na forum :)....i to ze ci link podeslalm tez:)
w ogole nie rozumiem w czym jest problem.
Dziecko wie ze to co piszesz czytaja inni ,i ty godzisz sie na to i odpowiadasz za to co piszesz czy wklejasz .
podeslalam ci link bo sama rozpetalas ta zalosna afere z Kasia ., z reszta nie warta komentarzy.
Dziwi mnie tylko czemu wyciagasz takie wnioski i taka zaskoczona jestes ze ktos o moj boze jaki dramat twoje zdjecie obejrzy przekopijue i wklei na wioche.
No wklei i co z tego?
zmieni sie przez to twoje zycie ?na fecbooku nie takie sa dramaty ,zdjecia i wyzewnetrznaianie ,a chyba nastolatka nie jestes zeby sobie z tego powodu zycie odebrac :P
Masz do wyboru albo sie pogodzic z nieanonimowoscia inertnetu ,albo zamknac gebe tylko czytac a nic nie pisac nie wklejac ,pokasowac swoje profile z portali spolecznosciowych.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 02 lis 2013, 10:30

Ullri ostro pojechalas , ale trzeba Tobie przyznac racje . Nie piszemy sobie tutaj prywatnie , kazdy kto chce moze nas czytac , ogladac zdjecia , kopiowac ; Trzeba wziazc to pod uwage .
....
2 kg w dol (clapping
powieki dolne 30.05.2025

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 02 lis 2013, 10:46

dzięki ullrike (nod
ja żadnej wojny nie rozpętywałam, zrobili to za mnie inni i też nie wiem po co, ja tylko wyraziłam swoją opinię, a po to forum jest, poza tym wyraziłam zdanie na temat zabezpieczeń, bo są portale społecznościowe gdzie posty nie mogą być kopiowane ani żadne umieszczane tam rzeczy i tyle
poza tym nie wypierdziałam że podałaś mi linka, ale dzięki za troskę, napewno się nie pochlastam (nod

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 lis 2013, 10:50

Beata gratulacje ,a ja wczoraj i kasza i chleb i cukierki i kilo do przodu.
U mnie najlepsza dieta jest jednak klub jak tam ide to o jedzeniu zapominam a wracajac nie mam sil jesc ,i na drugi dzien kilo mniej.Posiedze w domu kilo do przodu:(

Co do internetu ,to dodam ze przeciez my tez szukamy porad na roznych forach w sieci ,gdzie inni ludze tworza swoje grono i sie wyzewnetrznaja pisza o swoich problemach z kregoslupen ,nerkami otyloscia no i co z tego,podczytujemy ich bez pardonu:) samemu siedzac cichutko,wiec nich i nas ludzie czytaja ,a jak jest jest cos cennego w wypowiedzi to niech i na innych forach cytuja .

ogladamam kiedys taki filmik o dziewczynie ktora miala osobistego stalkera ,co naprawde zniszczyl jej zycie przez inernet i telefon ,stracila prace ,przyjaciol ,stala sie klebkiem nerwow,,, i po wielkim sledztwie okazal sie tym stalkerem jej wlasny narzeczony ktoremu bezgranicznie ufala.
To jest dopiero problem ,a nie to ze ktos podpatrzy jakie sibie buty kupila jakas tam Marena z forum Beauty:)

Ps nie znam takich forow z ktorych nie mozna nic skopiowac.zawsze przeciez mozna zrobic chociazby zrzut ekranu.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”