czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 31 gru 2005, 14:22

Gaga :lol: jak mysle o tych plamach, albo o tym swetrze to az mam ciarki! :shock: :shock: najgorsze jest to ze ubiore ten sweter i zaraz cala sie poce i drgam i potem jak go scigam to bola mnie pachy bo mi sie przetra... :oops: :oops: :oops:

Natretnie prasuje wszystko na lewej stronie by tylko przestalo gryzc!

Jak widze blisko domu karetke lub woz pozarowy to zawsze albo sie wracam, albo dzwonie...

Jak wychodze z domu, to 3 razy sie wracam i sprawdzam czy zamknelam drzwi! i czy wylaczylam zelazko!!

Mam obsesje zelazka!

Acha no i jeszcze obsesja czystej poscieli, najechetniej bym zmieniala codziennie!

Do niedawna dostawalam histerii jak mi sie telefon rozladowal...
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 31 gru 2005, 14:24

a żadna z was nie dmucha do tubki z pastą do zębów,żeby ją wyprostować :roll:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 31 gru 2005, 14:45

paula pisze:a żadna z was nie dmucha do tubki z pastą do zębów,żeby ją wyprostować :roll:
ja ostatnio dmuchalam!!! ale mialam taka mala paste i chcialam przelozyc do tej tubki inna :D do szpitala by sie mniej rzeczy zmiescilo...ale to niechigieniczne :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 31 gru 2005, 15:12

1- papier toaletowy musi sie rozwijac tak by nie dotykal sciany. nienawidze tego i przekladam wszedzie. tak jak powiedziala gaga- wyciera bakterie ze sciany. moj facet przewiesza na druga strone a ja go poprawiam i tak za kazdym razem...
2-ukladam kosmetyki w szafce lazienkowej w grupy do kartonowych pudelek bez wieczek. co 3 miesiace robie im przemebblowanie.
3- nie wyrzucam kartonowych pudelek bo sa takie fajne.
4- jak mi smutno bardzo to maluje meble. moje meble z przedpokoju niedlugo wyjda ze skory tak czesto zmieniaja kolor. uspokaja mnie zapach farby.
5-nienawidze stac w kolejce, brzydze sie jak ktos za blisko stoi. zbiera mi sie na wymioty.
6-spie w skarpetkach
7- do osuszania twarzy po myciu uzywam tylko recznika papierowego. brzydze sie tego z materialu. rytual mycia to zel, plyn micelarny, mleczko, plyn.
8-zawsze zamykam klape od kibla, bo boje sie, ze zle duchy z niego wyjda
9-nie zasne jezeli na korytarzu nie pali sie swiatlo
10-mam awersje do korzystania z toalet publicznych. do perfekcji opanowalam sikanie bez trzymanki.
11-zawsze ukladam piramidki ze smieci a jak sie wysypuja to dopiero wynosze.
12-zostawiam pusta rolke po papierze toaletowym. notorycznie.
13-papier toaletowy musi byc bialy, inaczej nie pasuje do obu lazienek na raz a ja mam popsuty dzien.
14-mam jazde na gryzace rzeczy, dostaje plam na dekolcie.
15-nie lubie jak ktos dotyka mojej twarzy. od razu czuje sie brudna.
16-nowosc- zlapalam sie na tym jak wczoraj wlaczalam pralke- nasypuje proszek, wlewam plyn, zamykam drzwi, odkrecam doplyw wody, otwieram i zamykam drzwi, otwieram szufladke z detergentami, otwieram i zamykam drziw i dopiero wlacze. niestem nienormalna.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 31 gru 2005, 15:13

- mam kilka takich "domowych" bluzeczek i zwykle zakladam je na wywrót bo nie znoszę jak mnie te metki drapią po plecach

- jak jeszcze w podstawówce czy potem w liceum pisałam pamiętnik, to nigdy nie miał więcej niż 10 kartek zapisanych, gdyż ciągle wyrywałam, bo mi się wydawało, że strasznie mam tam nabazgrane albo nieskładnie napisane, i w ogóle już nieaktualne i wstyd mi było sama przed sobą, że miałam niedojrzałe poglądy, ewentualnie okładka zeszytu nie była dostatecznie ładna... w końcu się wkurzyłam i już nie piszę pamiętników...

- zawsze mi szkoda wyrzycić pudełko po butach, i w ogóle pudełka, bo ciągle myślę, że sie może przydać, pozatym jest ładne (nawet takie zwykłe brzydkie)
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 31 gru 2005, 15:29

mara pisze:15-nie lubie jak ktos dotyka mojej twarzy. od razu czuje sie brudna.
Ja uwielbiam jak mezczyzna dotyka mojej twarzy... kocham wrecz i nie wyobrazam sobie by nie dotykal... Nawet jak wiem ze ma brudne lapy... ogolnie to strasznie mnie kreca meskie dlonie na mojej twarzy - to jedno z dziwactw jezeli chodzi o seks! Do reszty sie nie przyznam bo bana dostane :oops: :oops: :oops:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 31 gru 2005, 15:58

i podobnie jak GAGA do kubła na śmieci nie wkładam tych oryginalnych worków ale reklamówki, i zawsze w sklepie biorę te duże, nawet czasem jak mam 5 rzeczy niewielkich to biore 5 reklamowek i kazda rzecz do osobnej laduje zeby miec tych reklamowek na zapas, ciagle sie boje ze mi zabraknie

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 31 gru 2005, 16:07

-a jeszcze jedno..nienawidze jak ktos (facet) zaklada mi wlosy za uszy...no koszmar
-nie zasne jak wszystkie szafki sa niedomkniete, jak bylam mala to ogladnelam frediego krugera od tego momentu zawsze mi sie ydaje ze jak nie zamkne szafki to on z niej wyjdzie
-3 razy sprawdzam zanim pojde spac czy zamkniete sa drzwi i lancuszek zaryglowany
-i zawsze jak patrze z lozka na przeciwlegly pokoj to na "drodze"wzroku nie moze byc zadnej rzeczy np ubran na krzesle bo mi sie wydaje ze to postac jakas tam jest
-natretnie myje kubki..nienawidze osadu z kawy czy herbaty

jednym slowem po przeczytaniu moich postow do postanowien noworocznych chyba zalicze psychiaryczne leczenie :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 31 gru 2005, 16:24

monia... opowiadaj... tu sami swoi ;)
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 31 gru 2005, 16:28

- nikomu nie wolno pic z mojegi kubeczka

- zawsze musze miec pomalowane paznokcie (zwykle na cielisto-bezowy) jak mam nie pomalowane to mnie bolą

- jak kremuję ręce, to tez tylko po zewnetrznej stronie, jak mam suche po wewnętrznej to potem wycieram w papierowy ręcznik

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”