jakby kogoś interesowało to od wczoraj jest duża obniżka w rossmanie na kosmetyki upiększające do 40%, także warto skorzystać ja już się obkupiłam, odkryłam w wakacje liquid eyeliner meybelline tzw japoński mazak, super się tym robi kreski, i trzymają się cały dzień,końcówka tego eyelinera nie ma normalnego pędzelka tylko taki jakby właśnie mazak, teraz w promocji tylko 17 zł a normalnie coś koło 33, nawet jak ktoś nie robił kresek eyelinerem to tym bez obaw zrobi, ja go uwielbiam, poza meybelline w promocji są loreal i bourjois....
jak tam dziewczyny wasze jesienne samopoczucie, mnie wkurza to że ciągle chodzeę głodna, to bym zjadłam tamto bym zjadła, coś gorącego....już było tak pięknie a teraz waga 58,2 i znowu trzeba walkę zaczynać bo się ciuchy przyciasnawe robią, tylko kurcze jak zimno to nie chce mi się jeść serków, jogurtów, odrzuciło mnie , nie mogę nawet na jogurty patrzeć, stoją w lodówce już 2 tygodnie, dobrze ze jeszcze ważne

co tu jeść żeby nie tyć i nie obżerać się, ciągle mi zimno, jak ja nie lubię zakłądać masy ciuchów na siebie, i czuć się jak jedzenie w jelicie, dobrze że dzisiaj ładna pogoda, noi podobno ma być jeszcze ciepło....