niebieska i ulla nie znam się na podkładach, od wielkiego dzwonu czyli sylwester, wesele coś tam sobie kupie, ale to się rozwarstwia, grudkuje i efekt odwrotny bo zbija się w zmarchach, kupowałam z soraya makijaż sceniczny, i kiedyś z meybelline kryjący, może by macie obcykane jakiś na prawdę fajny to proszę o nazwę, nie wykluczam że może zaczne
nad samoopalaczam też się zastanawiałam, tak w celu, poddtrzymania opalenizny bo do solarium juz nie chodzę, szkoda skóry, w jakims tam programie o urodzie, babeczka mówiła, że samoopalacz na twarz miesza z kremem i nakłada wacikiem i daje to efekt równomierny, niebieska jaki samoopalacz z rossmana kolastyny, jest tylko jeden?
wczoraj brat z bratową wyciągnęli mnie do spa do nałęczowa
oj jak odżyłam, bosko, tu potrzęsło falami, tu pobąbelkowało, dupsko i udziska się wytrzęsły, może szybciej się zacznie tłuszcz spalać, od tych trzęsiawek,

jeszcze zaliczyłam saune i czułam się jak nowo narodzona, jest tam też basen z białą glinką, ale nie wiem co ona robi, muszę poczytać, przy okazji dowiedziałam się że w karnecie 10 wejściowym, 1 wejście kosztuje 10 zł a nie 17, za tydzień też jadę, widzę po hydromasażach dobroczynne działanie na moje nogi, są o niebo lepsze jak rok temu, czy dwa lata temu, więc będę korzystać z tych wodnych cudności, i każdemu polecam, potem się pomiziać balsamami i ciałko jak dupka niemowlaczka