cyt. babina
Moja torebka, to waży z 4 kilo . Dokumenty , ładowarka, telefon, 2 pary okularów słonecznych, 2 pary do czytania, parasol, portfel, Taśma miernicza, klucze od 3 mieszkań i garażu {wszystkie z brelokami) szminki, błyszczy, krem do rąk.jakaś krzyżówka, puderniczka, chusteczki, notes, pisaki, zapalniczki, fajki, jakieś zdjęcia.......
no babina jak będziesz taką ciężką torebkę nosiła to będziesz miała problem z kręgosłupem, ja swoją zmiejszyłam i odciążyłam teraz ciągle przekładam zawartość i zmieniam torebki, ale przerzuciłam się na mała, właśnie ze względu na zalecenia po operacyjne żeby nosić maksymalnie 2 kg i najlepiej rozłożone na dwie ręce, więc torebka mała i już
co do telefonów, jak dla mnie jedyny mankament dotykowego jest taki, że w zimie jak mam zimnego palca nie moge odebrać, musze sobie palca obchuchać, ja mam ELG P880, jest dosyć duży, jest spoko, fajnie robi fotki, nagrywa filmy HD, prosty w obsłudze, chiciaż ja nie ustawiałam funkcji mówienia do wysyłania sms, bo po co, kto ma słyszeć co ja chce napisać,mam zainstalowany whatsApp i nim np wysyłam zdj do syna do londynu za darmola, i mam jeszcze zainstalowanego Line, na tym można gadać dowoli bez żadnych kosztów, też nim gadam z synem,