Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: beata-malgorzata » 23 maja 2013, 10:27

No co Ty mowisz ? Tak zle wyszly zeby ? Dentysta chyba powinien przewidziec ostateczny wyglad i tak samo z odcieniem , wiedzial jak bedzie sie komponowal z odcieniem Twoich zebow . Nie powinno byc pomylki . A ksztalt , czy dlugosc to chyba bardzo osobiste , moze sie podobac lub nie .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 maja 2013, 10:38

No tu sie doktor pomylil ,przyznal do bledu ,sam go tez widzial,i jest na tyle w porzadku ,ze od razu wypisal mi karteczke i za trzy miesiacem kiedy dziasla troche osiada ,mam przyjechac i bede miec nowe koronki gratis.
Trudno pojade chociaz podroz na trasie Szczecin jest dla mnie wykanczajaca bo za kazdym razem pociagi maja spoznienia,to jeszcze cenny urlop trace.
Ostatnio przez babe lat 54 w Korszach ktora na peronie wyszla i polozyla sie pod nadjezdzajacy moj pociag 168 minut czekalam ,a pozniej nerwy czy schroniska nie zamkna i czy spac bede miec gdzie.

A jesli chodzi o ksztalt to tym razem bede madrzejsza ,zrobie zdjecie i symulacje jak zeby maja docelowo wygladac Pozaznaczam wszytsko tak jak ma byc lacznie z dlugoscia ,zaokragleniem gdzie trzeba,i odcieniem.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 23 maja 2013, 11:33

Co do długości, to nie panikuj.Pamiętam ja Sabrina wkleiła swoje i chciała nie dłuższe. Była przyzwyczajona i nie widziała, ze były strasznie krótkie. Radziłysmy jej dłuższe i takie zrobiła. Początkowo trudno się przyzwyczaić ale zęby im dłuższe to {wg mnie} ładniejsze. Tym bardziej, ze jasne, zdrowe....Niech będą nawet łopaty (giggle !!!. Uwielbiam takie zębiska jak u ....afroamerykanów. Pamiętam jak przed laty Sośnicka miała taką gębulę, mój tata odwracał się na jej widok, a teraz moda się zmieniła i to już standard.
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 maja 2013, 12:26

Babina no fajnie jak wszytskie zeby w buzi sa duze i rowne lopaty ..ale jak jedna dwojka jest krotka,normalna a druga lopata dwa razy od niej dluzsza, to to dobrze nie wyglada.

Wiadomo jest lepiej nic bylo,ale ja chce zeby bylo idealnie skoro juz tyle fatygi i pieniedzy wpompowalam.
dziasla miaalam zrujnowane poprzednimi koronkami ,wiec nigdy nie beda takie pieknie ale chcialoby sie zeby osiagnac efekt max.
Czytalam ze Tequila z forum siedziala u protetyka w Szczecinie tak dlugo az jej na miejscu dopracowal ksztalt i odcien zebow...
a u mnie juz wszytsko bylo gotowe,ani nic zmienic ani przerobic.

wstawie zdjecia moment...postrasze was troche haha (evilgrin
Kopia DSC_0188.JPG
Kopia DSC_0185.JPG
Kopia 23.05.2013 (8).jpg
Kopia 23.05.2013 (6).jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 maja 2013, 13:56

Ullrike aparat dalas tak blizko ze prawie migdały sfotografowałaś (giggle Zupelnie inaczej wygladaja zeby jak jest dalej aparat. Ja tu nie widze nic zlego jedynie co to dziąsla po prawej stronie za bardzo uniesione i to one zrobily efekt dlugiego zęba. Kolor super (yes) Ja nie widze róznicy po miedzy starymi i obecnie. To znaczy na tym starym gdzie jest ubity zab ,jedynka i dwójka sa za grube,ale obecnie sa bardzo dobre jedynie dziąslo jest za wysoko nad jedynka i dwójką,ale piszesz ze to opadnie. Mi sie podobaja (yes)
Babina dobrze pisze. Jak mi dentyska pokazala moje nowe zęby,to wydawało mi sie ze maja 5 cm dlugosci!!! Bylam w szoku! Po paru sekundach pokazala mi fotkę moich starych i po sekundzie fotke moich nowych i dopiero w tedy zobaczylam jak strasznie starte mialam moje zęby i przenigdy bym juz do nich nie wróciła. Do nowego wygladu przyzwyczajałam sie chyba z 2 tygodnie,tez wydawalo mi sie ze mam jedynki jak łopaty,ale to mineło i jestem mega zadowolona.
Dentystka mi tlumaczyla ze jedynki powinny byc najdluzsze,bo tak wyglada prawidłowy zgryz i uklad zębów,dwójki krótsze,trójki dłuzsze niz dwójki
zeby.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 23 maja 2013, 14:13

Tak faktycznie musze jeszcze jedno zdjecie z perspektywy cyknac ,bo dopiero wtedy widac ta roznice koloru..
Dziasla troche zejda ale podejrzewam ze niewiele. trzy miesiace mam czasu ,na analize zebow.
Ja jednak milimetr te zeby dwojke i jedynke lewa skroce.Pozaty w dwojce poprosze o ten efekt przeziernosci na dole zeba aby wygladala tak samo jak druga moja naturalna dwojka.

sabrina a te fotki to twoje zeby?
ja na dole mam strasznie krzywa klawiature hehe...ale jest moja ,(moj znak firmowy krzywe zeby) i nie bede juz jej prostowac.Bo calkiem powypadaja :)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 maja 2013, 18:31

Nie,nie to nie moje.Pierwsze lepsze z neta wziełam (giggle

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 24 maja 2013, 08:01

Ullrike, mnie też się wydaje, że to jest kwestia wymęczonego dziąsła.
Zęby wydają się być równe. Kolor też ok, ale wierzę że na żywo może się odcień różnić.
A wkleiłabyś zdjęcie z normalnym uśmiechem bez takiego mocnego wyszczerzania i z dalszej perspektywy.
Zrób fotkę z odległości, wytnij same usta i pokaż :)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 24 maja 2013, 09:39

Musze wybielic te moje zabki jeszcze ,caly czas czekam na opalescence z allgro.
Zrobie zdjecie ,a daleka jest ok .Mam niestety dziaslowy usmiech gummy smile i cala gorna szczeke na widoku,.dolne krzywulce az tak sie w oczy nie rzucaja.
Dlatego zalezy mi na tej gorze,.
A wiecie moze co zrobic zeby dziasla zregenerowac ? zeby szybciej zrosly w dol?
moich juz sie za bardzo nie da,,,no ale moze jednak troche /

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 maja 2013, 15:24

Jezeli jest stan zapalny to plukanie szałwią pomaga i masowanie dziasła w dół

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”