Ullrike aparat dalas tak blizko ze prawie migdały sfotografowałaś

Zupelnie inaczej wygladaja zeby jak jest dalej aparat. Ja tu nie widze nic zlego jedynie co to dziąsla po prawej stronie za bardzo uniesione i to one zrobily efekt dlugiego zęba. Kolor super

Ja nie widze róznicy po miedzy starymi i obecnie. To znaczy na tym starym gdzie jest ubity zab ,jedynka i dwójka sa za grube,ale obecnie sa bardzo dobre jedynie dziąslo jest za wysoko nad jedynka i dwójką,ale piszesz ze to opadnie. Mi sie podobaja

Babina dobrze pisze. Jak mi dentyska pokazala moje nowe zęby,to wydawało mi sie ze maja 5 cm dlugosci!!! Bylam w szoku! Po paru sekundach pokazala mi fotkę moich starych i po sekundzie fotke moich nowych i dopiero w tedy zobaczylam jak strasznie starte mialam moje zęby i przenigdy bym juz do nich nie wróciła. Do nowego wygladu przyzwyczajałam sie chyba z 2 tygodnie,tez wydawalo mi sie ze mam jedynki jak łopaty,ale to mineło i jestem mega zadowolona.
Dentystka mi tlumaczyla ze jedynki powinny byc najdluzsze,bo tak wyglada prawidłowy zgryz i uklad zębów,dwójki krótsze,trójki dłuzsze niz dwójki
zeby.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.