no widzisz urlike mnie mowiłas wczoraj nie żryj już po 18 a sama się skusiłas
ta choroba to początki bulimii czyli wilczego głodu, nie od razu się wymiotuje moze to trwac nawet kilka lat, potem jak się totalnie nie akceptujesz to żresz i wymiotujesz samoistnie, bez prowokowania.
ja wczoraj po 18, niestety zrobiłam tego tatara z łososia i zjadłam jedna kromke pieczywa chrupkiego z sezamem i owym tatarem, ale jak policzylam to cały tatar miał 280 kcal, więc połowa nie byla taka straszna w sumie myślę że i tak 1000 kcal nie przekroczyłam
a dzisiaj póki co,rano druga połowa tatara bez pieczywa , kawa z cukrem, potem jogurt owocowy, teraz zjadłam 150 ml zupki dla dzieci ze słoika (100 kcal), potem zjem jakiś owoc i fasolkę szparagową, tak sobie wymyśliłam że będę jadła codziennie jeden owoc, lub miseczke jagód, truskawek, warzywa gotowane lub surowe, nabiał (kefir, jogurt,serek wiejski)i zupki - jak to nie pomorze przez 3 tygodnie to zjem allev
czytałam ostatnio że dopiero po 3 tygodniach stosowania diety zaczynamy spalać tłuszcze a wcześniej nie, oraz że można jeść owoce, warzywa o niskim indeksie glikemicznym, bo przyśpieszają spalanie, ale nie tuczą