Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: babina7 » 14 kwie 2013, 17:13

Zmotywuj się Herbalivem. Kupiłam tylko proszek i tabletki <błonnik i zioła > ok.200zł. Pewnie jakbym kefirem albo jogurtem zastąpiła dwa posiłki , to też bym chudła ale jak sie kupi specyfik {i troszkę forsy na to wyda (giggle ) to łatwiej nie ulec pokusie kupna czegoś słodkiego. Nie ma tygodnia , a na wadze kilo mniej !
To już daje powera!! Może sugestia ale jakby spodnie mniej obciskają w udach.....Wraca radość życia (rofl
Wczoraj trochę posprzątałam podwórze i myślałam, że dzisiaj będę umierać na kręgosłup, tym czasem łatwiej mi się wstało niż ostatnimi dniami. (yes) .
zadowolona

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 14 kwie 2013, 17:36

babina 7 ,masz ten Herbalivem na odchudzanie ,czy po tym koktajlu to nie chce się Tobie jeść ,czy jak to działa ,ja ostatnio kupiłam tabletki i herbatkę z morwy białej ,boję się cukrzycy ,bo w mojej rodzinie to dziedziczne
nawet nie przyjmuję do świadomości że miała bym się kuć z 2 razy dziennie

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 kwie 2013, 19:33

Pisałam w poprzednich postach, że fajne to, bo nie chce się jeść. Wczoraj zjadłam obiad po 16 i do 1 w nocy nawet mi nie zaburczało w brzuchu. Zapomniałam i nie wypiłam coctailu kolacyjnego. Rano tez nie byłam głodna, więc wypiłam dopiero po dwóch godzinach.
Koło 16 zaczęłam czuć głód, więc zjadłam obiad. Zobaczymy jak będzie dziś wieczorem?
To się kupuje u dystrybutorów, w sklepie nie ma. Znalazłam stronkę gdzie jest dość tanio. Jakieś 15 lat temu pojawiło w Polsce i moja sąsiadka została dystrybutorem . Mąż od niej kupował "po kosztach". Dolar był droższy, więc płacił ok. 400zł. Taka cena działała na psychikę i się pilnował , nie podjadał i schudł ponad 10kg.
http://www.odchudzanko.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 14 kwie 2013, 19:54

ja kiedys to kupiłam, z gazety, z 15 lat temu, była to torebka z zielskiem nie wiadomego pochodzenia i się wystraszyłam że nie wiadomo co w środku może jakie narkotyki i oddałam koleżance....
jola, piszesz ze nic ci sie nie chce ale jednak, wziełaś się za zęby - a to już coś, zrobisz piękne ząbki licóweczki to i chęć życia wróci, a waga....wkoncu nie wazysz 70 kg zawieżmiesz sie i się wylaszczysz, moze załatw sobie jakieś sanatorium to i motywacja będzie
babina nie szalej dużo na raz, bo kręgosłup od razu nie boli ,dopiero po paru dniach...wypłaca, ruch potrzebny ale z głową, co do mojej wagi ja też 1 kg mniej ale ja się troche pilnuje, nie jem jedynie pieczywa i ziemniaków, noi oczywiscie słodyczy ale ja ich po prostu nie potrzebuje i nie lubie, napada mnie tylko przed okresem, wreszcie po tabsach czuje sie o niebo lepiej, i juz mnie napady gorąca nie nękają, wszystko się unormowalo, poza wagą oczywiście (rofl

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 kwie 2013, 22:24

Marena a co łykasz ze nie masz uderzeń. Mi od paru dni pojawiaja sie uderzenia mimo ze łykam 2 tabletki soyfemu,moze juz to jest za malo i powinnam cos dolozyc.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 kwie 2013, 23:36

to nie mógł być Herbalive, bo nie wystepuje w postaci ziół. Jest proszek i tabletki, bardzo duże {błonnik i zioła}. Fajna jesteś kol. "wystraszyłam się co to, może być, może narkotyki" i oddałam kolezance (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl.
Też nie jem teraz pieczywa, bo tylko obiad (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 15 kwie 2013, 00:03

tez mialam ambitny plan schudnac 4 kilo w dwa tygodnie.
jutro na wadze okaze sie ile z tego wyszlo.
Chyba guzik niestety ,bo przez poprzedni weekend w domu zawalilam sprawe.
U mnie metoda jest mniej jesc ,nie zrec wieczorem, i cwiczyc.
Jesli moja srodowa operacja brzucha dojdzie do skutku bede miec wieksza motywacje do kompletnego schudniecia.
I bede sie odchudzac po operacji.
Herbalife tez kiedys probowalam stosowac 15 lat temu.alee wtedy mialam nieleczone Hashimoto wiec tez guzik proszki herbalajfu daly.
Jolcia ,dobrze ci dziewczyny pisza ,trzeba sie stymulowac, wynajdywac sobie nawet sztucznie sprawy do zalatwienia ,jakies plany miec zeby glowa i cialo wciaz bylo zaprzatniete,,,inaczej nic sie nie chce .Zaczyna sie gnusnienie i tycie.
Tak nie mozna,musisz wylezc z marazmu .Masz kolo siebie nawet przyzwoity klubik vitafit.....o kurcze chcialam ci polecic klub, hehe patrze na stronke w necie a tu dzilanosc juz zakonczona,,,no cos takiego.
Kluby fitnesowe padaja jak muchy ,a kobiety tyja

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 15 kwie 2013, 09:41

Ullrike , kiedy wyjezdzasz po nowy brzuszek ? Pewnie jutro ?
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 15 kwie 2013, 10:08

Beatka ,jutro jade.Bilety na pociag w te i wewte kupione tylko urlpu nie mam ,nie wiem jak ja sie z pracy urwe.
Pociagiem mam trzy przesiadki w jedna strone a w powrotna tylko jedna przesiadka wiec luzik.

Chce przed wyjazdem podskoczyc do chirurga i wyskamlec u niego zwolnienie lekarskie ..a jak sie to nie uda to nie wiem ,,chyba trzy dni urlopu na zadanie:)
i tez bede musiala z tym rozplatanym brzuchem szybko do pracy wracac.
Modle sie zeby tylko okresu nie dostac ,brzuch mnie pobolewa od kilku dni a jest 35 czy 36 dzien.Okresem przestalam przejmowac sie juz dawno ,jest to jest a jak nie ma to jeszcze swietniej .Nie reguluje i zadnych tabletek nie jem i jesc nie mam zamiaru,Ale teraz jakby mi to g..o jak na zlosc wyskoczylo to bym sie wsciekla.i pojechala z okresem.powiem w szpitalu ze koncowka 5 dzien (bronze
A jak ty??
jutro pokazujesz sie swiatu?
trzeba bylo heparyna posmarowac szybciej by ci since poschodzily.
A przy oku strupy to neistety w swoim tempie musza odpasc.
Nosek masz piekny ,mnie sie podoba w starym ci bylo do twarzy ,,a ten taki nowy malutki rasowy tez ci ladnie pasuje.
i Dobrze ze metoda otwarta robiony,bo uuf bo juz sie balam o ciebie, ze sobie pogorszysz zamiast polepszyc czytajac o tych wszytskich zapadlych i na bakier nosach

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 15 kwie 2013, 10:51

Ty dzieciaku jestes bardziej szalona ode mnie . Po tak powaznej operacji jedziesz pociagiem prosto do pracy ???
No nie moge ! No i ta niepewnosc czy czasem okresu nie dostaniesz ?, ryzykujesz . Ale ja Ciebie jednak rozumiem bo podobna jestem (giggle Z tego wszystkiego musi wyjsc piekny , plaski brzuszek , musi heh (yes) Bede trzymala dwa kciuki za pomyslna operacje .
Ja juz sie swiatu pokazalam dwa dni temu jak robilam zakupy , ale to pikus wyjsc do sklepu ( musialam sobie sprawic nowe ciuchy do nowego wizerunku :roll: ), gorzej jak bede w pracy blyskac okularami (giggle Siniaki to pestka , juz je ladnie zakryje korektorem . Nos wydaje mi sie ze nie zmienia objetosci , moze jest spuchniety ale nie tak by cala twarz znieksztalcal . Lubie go (heart

Ullike , trzymaj sie i przede wszystkim uwazaj na siebie . Bede myslec o Tobie . (kiss
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”