Beatka ,jutro jade.Bilety na pociag w te i wewte kupione tylko urlpu nie mam ,nie wiem jak ja sie z pracy urwe.
Pociagiem mam trzy przesiadki w jedna strone a w powrotna tylko jedna przesiadka wiec luzik.
Chce przed wyjazdem podskoczyc do chirurga i wyskamlec u niego zwolnienie lekarskie ..a jak sie to nie uda to nie wiem ,,chyba trzy dni urlopu na zadanie:)
i tez bede musiala z tym rozplatanym brzuchem szybko do pracy wracac.
Modle sie zeby tylko okresu nie dostac ,brzuch mnie pobolewa od kilku dni a jest 35 czy 36 dzien.Okresem przestalam przejmowac sie juz dawno ,jest to jest a jak nie ma to jeszcze swietniej .Nie reguluje i zadnych tabletek nie jem i jesc nie mam zamiaru,Ale teraz jakby mi to g..o jak na zlosc wyskoczylo to bym sie wsciekla.i pojechala z okresem.powiem w szpitalu ze koncowka 5 dzien
A jak ty??
jutro pokazujesz sie swiatu?
trzeba bylo heparyna posmarowac szybciej by ci since poschodzily.
A przy oku strupy to neistety w swoim tempie musza odpasc.
Nosek masz piekny ,mnie sie podoba w starym ci bylo do twarzy ,,a ten taki nowy malutki rasowy tez ci ladnie pasuje.
i Dobrze ze metoda otwarta robiony,bo uuf bo juz sie balam o ciebie, ze sobie pogorszysz zamiast polepszyc czytajac o tych wszytskich zapadlych i na bakier nosach