wiecznie żre ,już wpadłam w rozmiar 40 ,o rety ,chyba nigdy tego już nie zwale .Kupiłam sukienkę na komunie
wnuka ,ale pewnie będę musiała kupić drugą ,bo ta już jakaś taka przyciasna ,a jeszcze miesiąc do komunii
i może być 42XL.Czasami was podczytuje ,ale częściej jakoś tak, siedzę i nic po prostu nie robię.U mnie szyja
robi się jak u Czubaszek ,bo jak tyle żre to jaka ma być ,zresztą po lifcie nie do końca była ładna ,ja jestem
z tych gruboskórnych ,a jeszcze nie tak dawno ważyłam 53 kg.Piszecie o bliznach za uszami ,muszę wam
napisać że u mnie za prawym uchem ,mam jakieś takie białe placki , naprawdę brzydko to wygląda ,pod uchem też
skóra lekko się oblużniła i kto jest w temacie to będzie wiedział co było robione ,jak zepnę włosy to widać
brzydkie białe placki ,od czego to jest .Ullrike ma kreski a ja placki .Trochę czasu spędzam u dentysty ,zaległości
odrabiam ,panicznie bałam się stomatologa ,ale jakoś powoli coś zaczyna się dziać w tym temacie.
Chcę założyć 12 licówek kompozytowych bo na lepsze brak kasy ,mostek szkieletowy ,5 tyś mam oby mi starczyło
jagna5 pisze o braniu
na
Pozdrawiam Wszystkie znane i nie znane Dziewczyny