Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: jolantast3 » 13 kwie 2013, 10:18

marenko żyję ,ale jakoś tak, nic mi się nie chce.Upasłam się jak Świnia (giggle ,jakoś tak na tle nerwowym
wiecznie żre ,już wpadłam w rozmiar 40 ,o rety ,chyba nigdy tego już nie zwale .Kupiłam sukienkę na komunie
wnuka ,ale pewnie będę musiała kupić drugą ,bo ta już jakaś taka przyciasna ,a jeszcze miesiąc do komunii
i może być 42XL.Czasami was podczytuje ,ale częściej jakoś tak, siedzę i nic po prostu nie robię.U mnie szyja
robi się jak u Czubaszek ,bo jak tyle żre to jaka ma być ,zresztą po lifcie nie do końca była ładna ,ja jestem
z tych gruboskórnych ,a jeszcze nie tak dawno ważyłam 53 kg.Piszecie o bliznach za uszami ,muszę wam
napisać że u mnie za prawym uchem ,mam jakieś takie białe placki , naprawdę brzydko to wygląda ,pod uchem też
skóra lekko się oblużniła i kto jest w temacie to będzie wiedział co było robione ,jak zepnę włosy to widać
brzydkie białe placki ,od czego to jest .Ullrike ma kreski a ja placki .Trochę czasu spędzam u dentysty ,zaległości
odrabiam ,panicznie bałam się stomatologa ,ale jakoś powoli coś zaczyna się dziać w tym temacie.
Chcę założyć 12 licówek kompozytowych bo na lepsze brak kasy ,mostek szkieletowy ,5 tyś mam oby mi starczyło
jagna5 pisze o braniu (giggle tak (yes) ja się wybiorę w sierpniu ,może o coś za haczę ,jakiegoś ratownika
na (dance jak pisała Ullrike ,ale mam marzenia ale nic wiecej mi nie pozostało ,oj głupia baba (headbang
Pozdrawiam Wszystkie znane i nie znane Dziewczyny

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 kwie 2013, 10:33

Pochanke i Piotrowska typem urody jesienny -piwne oczy i fatalnie wyglądaly w jasnym kolorze włosów. Piotrowska w czarnych wyglada o niebo lepieji Pochanke w obecnych miedzianych wygląda super (yes) Ewka w prawie kazdej fryzurze wygląda dobrze,chociaz miala w padki i z krótkimi i z dlugimi. Nie każda krótka fryzura pasauje (zalezy od ciecia) i z dlugimi jest podobnie.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 kwie 2013, 14:44

Piotrowska źle wyglądała w tej jajecznicy (giggle . Teraz ma fajny ciemny blond i jest super!
zadowolona

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 13 kwie 2013, 19:04

Podoba mi się u Karoliny K-P jej odwaga w kwestii wyboru i zmiany fryzur. Bardzo często zmienia styl i nie boi się zmiany (często diametralnej) kolorów, długości. Zauważyłam, że co sezon (telewizyjny) - ma inny look. W tej "jajecznicy" też mi się nie podobała ;-)

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 13 kwie 2013, 21:10

Amina dziękuje za odpowiedz (flower) . Kurcze drogo to wychodzi uwzględniając te powtórne zabiegi, a szkoda, bo mnie to kusi.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 13 kwie 2013, 21:30

Animka , jestem , zyje a od wczoraj bez gipsu i ze sznytami na powiekach . Powolutku do przodu . Czas na cierpliwosc i jesli zdam ten egzamin to bedzie dobrze (rire
Opuchlizna jeszcze trzyma po tym tluszczu ale jest z dnia na dzien coraz lepiej (rire
W dzialach o nosach i powiekach pokazalam sie w calej okazalosci (tmi
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
jagna5
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: jagna5 » 14 kwie 2013, 11:12

Jola, trochę więcej entuzjazmu, pamiętasz,że umawiałyśmy się na jesień? A to niedlugo, a może zmieniłaś zdanie. Jeśli chodzi o blizny za uchem, to mam je dokładnie wzdłuz linii włosów jak podniosę je do góry, są jasne, placków nie widzę, muszę zrobić zdjęcia.Jeśli chodzi o ząbki, to też wybieram się do Gdańska.

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 14 kwie 2013, 11:39

eweplu pisze:Amina dziękuje za odpowiedz (flower)
przepraszam miała być oczywiście do Anima
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 14 kwie 2013, 12:04

Jola, no co Ty? wyliftingowałas się, nakombinowalas żeby zrobic to i owo a teraz piszesz ze Ci się nic nie chce... Może trzeba Ci nowej motywacj (opercji)? (giggle
Załatw sobie jakieś sanatorium to Ci power wróci ;)

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 14 kwie 2013, 16:25

jagna 5 ja mam naprawdę białe placki ,jak zepnę włosy wygląda to nieciekawie ,jak uda mi się zrobić dobrze tel.
to wyślę ,a może syn mi zrobi jak przyjedzie .Tak brak mi jakoś motywacji ,gdzie się nie obejrzę ,słyszę
ta koleżanka chora na raka ,tamta też ,i chyba jakoś tak wszystko udziela mi się .Jagna masz wybranego stomatologa ,
może lepszy jak mój wybór ,ja częściowo robię na kasę chorych ,resztę za kasiorkę ,ale jakoś to żółwim
tempem idzie , myślałam że do połowy maja będzie zrobione ,a ja nie wiem czy skończy się z końcem czerwca.
Quer tak jak was czytam to czasami dostaję pałera ,ale to na chwilę i znów dół ,pewnie masz rację ,że sanatorium
połączone z odnową biologiczną (giggle dobrze by zrobiło .Otaczam się samymi takimi gapami ,jak sama jestem
i to są skutki ,zresztą jeszcze problem w tym że chłopaki chodzą do szkoły ,bo pewnie w maju bym gdzieś
pojechała a tak zaliczę dopiero w sierpniu jakąś rehabilitację .Nie mogę się opanować z tym żarciem ,chyba
zacznę chodzić na jakieś ćwiczenia ,koleżanka powtarza mi że to brak ćwiczeń na drążku (giggle i przez to
rozmiar L

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”