Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: anima60 » 26 sty 2013, 17:56

Ja to nawet urodowo jestem Zima.

Pokażę Wam jak w prosty sposób można się odmłodzić (giggle
163 -1.jpg
164 -1.jpg

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 26 sty 2013, 18:40

No Anima widzę,ze lata spedzone na przegladaniu forum zmieniły Twoje podejscie do niego. Odezwijj sie na seype chc ę pogadać o Sopocie z Tobą.

Kiedys wstawiony kawałek ucha wywoływał u Ciebie panike a teraz proszę, prawie cała twarz i juz. Jak to ludzie sie zmieniaja (giggle

Dana, gratulacje /czekałam na wiadomosc od Ciebie nt. temat.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 26 sty 2013, 19:07

No... trochę mi się zmieniło, bo zawodowo cały czas ewoluuję i zagrożenia w związku z tym się zmieniają...

Kwiatuszku, idę teraz pić wino z sąsiadką. Trochę wyglądam "nie tego", bo miałam dzisiaj mezoterapię, ale ona akurat wie, że czasem robię sobie kuku dla urody, więc się nie zdziwi moimi bąblami na twarzy i szyi.
Jeśli będę w formie, to po powrocie włączę Skype, a jeśli nie, to jutro od 11.00 postaram się być dostępna

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 sty 2013, 19:47

Dana (yes) (yes) (rofl gratulacje:) Boze jak ja kocham noworodki!!! (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 27 sty 2013, 08:06

dzięki dziewczyny za odpowiedź w kwestii włosów, tak sobie tylko gdybałam, że jakaś przyczyna musi być, gubienia włósów po operacji, po op piersi też włosy mi z pól roku wypadały, a może to tylko stres...
anima ty wiesz co i jak i kiedy stosować i wyglądasz rewelacyjnie, nie dałąbym ci więcej jak 35 lat.....
zimy nie nawidzę, nie jeżdże na nartach, sankach, dzisiaj u nas -17, brrr no tylko zapaść w sen zimowy, kocham lato i słońce, najbardziej wypoczywam leżac plackiem na sloneczku, zamknąć oczka i się wygrzewać jak kot, chyba pójde na solarium, już tak brakuje mi słońca (sun że zgrzeszę, wiem że to nie zdrowo, ale nie byłam 2 lata, to może bardzo mi nie zaszkodzi jak ze 2 razy wystawie gnatki....

dana gratulacje i witaj w gronie podwójnych babć, noworodki są słodkie, szkoda że tak króko, uwielbiam noworodki, mogłabym pracować w szpitalu na takim oddziale... (happy

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 sty 2013, 12:22

no Dana, ja się do gratulacji dołączam, bo wypada, no i dla Ciebie to frajda.
Ja nie lubię dzieci a noworodków w szczególności, bo ciągle się dra (znaczysię płaczą). Zmiana pieluch , ciągle pranie, dbanie i wyautowanie z życia mnie przerażają. Córki nie dopytuję bo gotowa ochoty na dziecko nabrać i jeszcze mnie w to wciągnąć :-( Życie bez dzieci (w szczególności bez małych dzieci) jest nie do przecenienia.

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 27 sty 2013, 20:22

Dona gratulacje (drink
muflon2121 pisze:Życie bez dzieci (w szczególności bez małych dzieci) jest nie do przecenienia.
muflon2121 no to współczuję Twojej córce (giggle
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 sty 2013, 22:41

Dana , ja również gratuluję i życzę zdrowia królewnie. Przyszła na świat następna osoba, która będzie Cie kochać jak nikt inny.
Moje mają już 2 i 4 lata. Jak przyjeżdżam, to jest taki kwik radości {zawsze mówię, że tylko pies mnie witał z taką radością (giggle ). Jak wyjeżdżam, to często starsza się popłacze, a gdy chciałam dać jej buzi, to złapała moją dłoń i pocałowała.....Mówi, ze jestem najpiękniejszą babcią itp (giggle .
Teraz już mniej pracy przy nich ale i tak nie zamieniłabym swojej starości na 20lat + małe dziecko. Często przyjeżdżam, do córki ale tydzień to jest maksymalny czas abym nie padła ze zmęczenia. Pewnie, że jak przyjeżdżam, to staram się aby ona nic nie robiła tylko trochę odpoczęła. Kilka nocy wstawałam do dzieci , a rano i się z nimi bawiłam aby młodzi pospali. Parę razy się juz zdarzyło, że zostawili u mnie dziewczynki {2-3 dni} wtedy byłam mniej zmęczona, bo tylko dzieci do obsługi.Nie sprzątałam tylko zabawa była.... Nie odważyłam się jednak wyjść z dwiema na spacer....Nie wiem jak kobiety dają radę?
Wklejam link z takiej przypadkowej sesji zdjęciowej , na którą się córka załapała....Czyż nie są słodkie?
http://www.fotorodzinne.pl/blog/16.01.2 ... -iza-i-ada" onclick="window.open(this.href);return false;
zadowolona

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 28 sty 2013, 08:56

Babina te Twoje wnusie i córcia toż to, prawdziwe modelki, super pamiątka taka sesja i jakie one wszystkie śliczne. No babcią być w dzisiejszych czasach to prawdziwe szczęście, bo młodzi teraz często nie decydują się na dzieci, a czasami to się okazuje, że chcą ale, jest za póżno, ja z moją siostrą to jesteśmy takie mamy , co jak się dowiedzą, że będzie wnuk lub wnuczka, to w domu będzie wtedy święto (drink i tylko się będziemy modlić by zdrowe było, bo płeć to już mało ważna.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 sty 2013, 09:12

Babina przepiękne i kochaniutkie te wnusie i jak zarąbiście ubrane!!! Córa tez prze laska! Urode ma po Tobie.
W prawdzie widziałam Cie tylko w kawałkach (giggle bo raz ucho,troche włosów,troszke twarzy,ale widać ze urodę ma po Tobie. Mam identyczną taką torebeczke z Chanel jak ma córa -moja ma granatowy kolor. (yes)

U mnie rewolucja w zyciu od ponad tygodnia!
Wynajmowałam komuś lokal pod pizzerie,ale przestał płacić czynsz od 4 miesiecy i musialam w 15 min podjąc dezyzje czy przejmuje sprzęt w ramach zadłużenia i poprowadze pizzerie,czy idziemy do sądu i bedzie trwalo to lata!
Wzielam pizzerie. Teraz trwa kapitalny remont,a ja latam za wszystkim : kafelki,farby ,sanepidy,zamrazarki ,lodówki,szukam dostawców,ulotki reklamowe.... szok!!! Malo spie,nie dojadam,bo caly czas latam i waze juz 56 kg (yes) (rofl Talia 67 bioderka 96,zycie jest piekne (dance
Dobrze że zostali ze mna ich pracownicy bo sama bym nie dała rady. Owszem ziemniaki moge ugotować jakieś miecho do tego ale nie pizze,kebaby... (pizza
Bardzo wierzę w prawo przyciagania ,ze dostajemy to o czym bezustannie myslimy,wiec i tą sytuacje przyciągnełam,bo caly czas myślę o tym co tu jeszcze wykombinować,zeby stać sie bardziej niezależną finansowo. Mąz oczywiście powiedzial,ze nie da na remont ani grosza,bo nie ma,wiec niech sie buja,potem grosza nie zobaczy,a przynajmniej nie za duzo (happy
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”