Babina przepiękne i kochaniutkie te wnusie i jak zarąbiście ubrane!!! Córa tez prze laska! Urode ma po Tobie.
W prawdzie widziałam Cie tylko w kawałkach

bo raz ucho,troche włosów,troszke twarzy,ale widać ze urodę ma po Tobie. Mam identyczną taką torebeczke z Chanel jak ma córa -moja ma granatowy kolor.
U mnie rewolucja w zyciu od ponad tygodnia!
Wynajmowałam komuś lokal pod pizzerie,ale przestał płacić czynsz od 4 miesiecy i musialam w 15 min podjąc dezyzje czy przejmuje sprzęt w ramach zadłużenia i poprowadze pizzerie,czy idziemy do sądu i bedzie trwalo to lata!
Wzielam pizzerie. Teraz trwa kapitalny remont,a ja latam za wszystkim : kafelki,farby ,sanepidy,zamrazarki ,lodówki,szukam dostawców,ulotki reklamowe.... szok!!! Malo spie,nie dojadam,bo caly czas latam i waze juz 56 kg

Talia 67 bioderka 96,zycie jest piekne
Dobrze że zostali ze mna ich pracownicy bo sama bym nie dała rady. Owszem ziemniaki moge ugotować jakieś miecho do tego ale nie pizze,kebaby...
Bardzo wierzę w prawo przyciagania ,ze dostajemy to o czym bezustannie myslimy,wiec i tą sytuacje przyciągnełam,bo caly czas myślę o tym co tu jeszcze wykombinować,zeby stać sie bardziej niezależną finansowo. Mąz oczywiście powiedzial,ze nie da na remont ani grosza,bo nie ma,wiec niech sie buja,potem grosza nie zobaczy,a przynajmniej nie za duzo