Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: ullrike » 01 lis 2012, 08:12

Ulalala.. bardzo bardzo wszytskim dziekuje (kiss .Truskawki w szampanie mniam:) ..i do tego jeszcze smietanka na brzuszek,bym dodala (clin
a do tego torcik ....niebo w gebie.

Kimm z wlasnego doswiadczenia:)
po co myslec i zamartwiac sie tym co bedzie?? ,moze bedzie moze nie bedzie ..zycie ma swoj koniec.Jak jest poczatek to musi byc i koniec.
Poki co widac ze jestescie sobie potrzebni ,i oboje czerpiecie z tego przyjemnosc .Znajomosc ewoluuje.
Ciesz sie z tego co ci sie przytrafilo ,bo wbrew pozorom jest to cos bardzo rzadkiego w internetowym swiecie.
Tak ,randki internetowe,kawki ,sluby po roku czy dwoch latach to przecietnosc i normalka.
Trzy maile ,jedna rozmowa na gg ,i od razu randka :)i do widzenia ,po jednym spotkaniu szybko sie znajomosc i temat konczy.
Sukces czyli zwiazek i slub to juz niby wielkie osiagniecie (whew
Ludzie chca wszytsko szybko,nikomu sie nie chce w nieskonczonosc klikac ,gledzic ,pisac.
Ale znajomosc ktora trwa i ze chce sie ze soba rozmawiac i byc dzien po dniu,i jest to takim psychicznym wsparciem nawzajem nie zdaza sie wszytskim ....,i ze ludzie sie zblizaja mimo roznicy wieku ,odleglosci zamieszkania roznych tam roznic ,a trwa to juz 6 lat ,to jest cos bardzo unikatowego i cennego.
I rozumem sie tego nie ogarnie.
Wiec nie zaprzataj sobie glowy i zyj ,czekajac co zycie dalej przyniesie (yes) ..zobaczysz co bedzie :P

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 01 lis 2012, 08:45

kimm, lepiej grzeszyc i pozniej zalowac, niz zalowac, ze sie nie grzeszylo.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 lis 2012, 09:01

aj wy tam zaraz grzeszyc ...tu chodzi o porozumienie dusz (giggle

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 01 lis 2012, 09:20

ullrike pisze: Truskawki w szampanie mniam:) ..i do tego jeszcze smietanka na brzuszek,bym dodala (clin
taak, na pewno dusz porozumienie (clin

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 lis 2012, 10:38

Kim 8 LAT PISZE Z FACETEM który jest ode mnie o ......18 LAT MLODSZY!!!! Właściwie to nie pisze tylko gadamy ,bo mam z nim połączenie za grosz. Akurat trafil na mnie w bardzo cięzkim okresie mojego życia,bo mialam bardzo powazne problemy z dziedziakami. Mąz mial to w d... bo nie jego dzieciaki,ojciec moich dzieci miał to jeszcze głębiej w d.....
Ten facet mial w tedy 25 lat!!!! ja 42 i on mi doradzal jak mam z synami postepować, bo jest w ich wieku ,wspieral mnie,pocieszał. Do tego mamy wspólne zainteresowania,nadajemy na tych samych falach. Znalazł mnie na pewnym forum i do mnie napisał i tak juz to trwa ponad 8 lat. Maż o nim wie, bo bardzo czesto pomaga mi w sprawach komputera. Codziennie gadamy,czasem gadamy przez skype. W realu tez sie z nim pare razy widzialm bo zalatwial cos w moich okolicach.
Kim,wcale nie trzeba sie bzykac,zeby spotkać bratnia dusze. Kiedys ten facet pomógł mi,teraz ja od lat wspieram jego. NIE MOZNA KRECIĆ SCENARIUSZY CO BEDZIE ......ZYJ DNIEM DZISEJSZYM (dance (dance
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 01 lis 2012, 13:24

ullrike pisze: po co myslec i zamartwiac sie tym co bedzie?? ,moze bedzie moze nie bedzie ..
Poki co widac ze jestescie sobie potrzebni ,i oboje czerpiecie z tego przyjemnosc .
generalnie to myślę tak samo, ale są momenty /jak dziś/, że przychodzą pewne dylematy...

jakiś czas temu napisałam mu o moich wahaniach i możliwości zakończenia tego "związku", ale jak mi odpisał:
"błagam, nie rób mi tego..." to aż mi kolana zmiękły (itwasntme (clin
Sabrina pisze: Kim,wcale nie trzeba sie bzykac,zeby spotkać bratnia dusze.
a odwrotnie? jak się spotka bratnią duszę i czasem pomyśli o bzykaniu? (happy
a tak poważnie - Sabrina, dodałaś mi otuchy, naprawdę... w moim otoczeniu nie ma tak długotrwałych, wirtualnych związków...
niebieska pisze:
ullrike pisze: Truskawki w szampanie mniam:) ..i do tego jeszcze smietanka na brzuszek,bym dodala (clin
taak, na pewno dusz porozumienie (clin
dobre... (rofl

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 lis 2012, 19:49

kimm pisze:
Sabrina pisze: Kim,wcale nie trzeba sie bzykac,zeby spotkać bratnia dusze.
a odwrotnie? jak się spotka bratnią duszę i czasem pomyśli o bzykaniu? (happy
No jasne ze tak. Jak tylko mozesz,nic nie stoi na przeszkodzie to ja juz bym u niego siedzialana Twoim miejscu (happy
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 01 lis 2012, 21:32

Ullrike spóźnione ,ale szczere
Wszystkiego najlepszego, (dance (drink ,żeby szczęście Ci dopisywało ,
a uroda,której Tobie nie brakuje , zatrzymała się w miejscu

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 02 lis 2012, 09:19

Kim ale czego Ty się obawiasz?. Wnioskuję że ten kontakt sprawia Ci wiele radosci.Rozmawiacie juz długo. Naiwną nastolatka juz nie jesteś. Dlaczego chcesz to skończyć skoro jest Ci z tym dobrze?
Każda znajomość czy przyjaźń może skończyc się różnie, tego nie przewidzisz.

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 02 lis 2012, 10:07

Quer pisze:Kim ale czego Ty się obawiasz?. Wnioskuję że ten kontakt sprawia Ci wiele radosci.Rozmawiacie juz długo. Naiwną nastolatka juz nie jesteś. Dlaczego chcesz to skończyć skoro jest Ci z tym dobrze?
Każda znajomość czy przyjaźń może skończyc się różnie, tego nie przewidzisz.
no właśnie tego się obawiam, że jest mi "z nim" za dobrze... a jak jest dobrze, to chce się wiecej, i więcej,
a ani ja, ani on nie jesteśmy wolni...
więc pewnie kiedyś się to skończy, choć bardzo bym nie chciała (worried

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”