Ewa Minge

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Ewa Minge

Post autor: marena103 » 30 wrz 2012, 06:06

babina nie zgodzę się z tobą, jak dla mnie nadal usta ma paskudne i dwie takie właśnie paróki jak przyklejone z plasteliny, ogólnie wygląda ładniej niż ostatnio ale szwu przy uchu ja osobiscie nie znalazłąm, chyba ślepa jestem...ale figurki i stylu ubierania to szczerze pozazdrościć, mnie taki styl się podoba taki nonszalancki (pewnie nie tak się to pisze)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 wrz 2012, 11:08

Usta moim zdaniem ma paskudne. Jak by byly mniejsze byloy by ładniejsze. W ogóle twarz ma taka nalaną napompowaną. Ona urodzila sie w 1967 wiec na bank jest juz po lifcie,albo ma jakies wypełniacze. Twarz (no)
reszta (yes) (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 01 paź 2012, 21:48

A ona taka ładna kobieta. Na jej miejscu bym sobie tylko nos inny zrobiła, bo kiedyś miała kartoflany, a teraz super. Może jakieś delikatne poprawki na twarzy, w sensie botox czy delikatny lift, ale to co zrobiła z brwiami i ustami to jest ohyda po prostu. No i ta solaaara, za dużo makijażu, tych podkładów, pudrów. Odjąć to i wychodzi naprawdę piękna kobieta. Już kij z tą peruką, choć mogłaby bardziej stonowany kolor mieć.
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 30 sty 2013, 15:08

http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/c772a213 ... 5caba02b6f
Wszelkie poprawki działają na jej niekorzyść...
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 30 sty 2013, 15:59

dziwnie jest zrobiona, ma takie smugi na twarzy jakby nie była naciagana a jednak naturalna nie jest

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 28 sty 2014, 00:48

Dziewczyny,co sie dzieje z ta kobieta?

Nie widzialam jej nowych zdjec od bardzo dawna,wlasnie zerknelam na pudla i jestem przerazona!!! (wow (wow (wow
Co jej sie stalo,ze ma taka wielka i kwadratowa twarz?Jest cala napuchnieta!!!Nie jest to spowodowane przybraniem na wadze.
Widac,ze usta ma mega mocno podpompowane,nawet prawdopodobnie widac swieze siniaczki na nich,brwi jak dwie plaskie krechy...Jak sadzicie,co ona sobie zrobila?Jakas voluma,kwas w twarz?Naprawde jestem zszokowana jej przemiana,teraz widac,ze kiedys ladnie wygladala,pewnie i sztucznie jak na tamte lata wstecz(kiedy medycyna estetyczna dopiero raczkowala),no,ale teraz?!Dramat,az wspolczueje,kobieta musi znosic drwiny i pomyslec,ze na wlasne zyczenie i za swoje pieniadze.

Aktualne zdjecia:
http://www.pudelek.pl/artykul/63180/min ... _operacji/" onclick="window.open(this.href);return false;
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 29 sty 2014, 01:20

Nie wiedziałam ale wcześniej była naprawdę ładna kobieta
Teraz już monstrum , kto jej spieprzyl aż tak twarz , z delikatnej szczupłej w kwadratowa
Widać ze lekarze za pieniądze realizują nawet zwariowane fanaberie ludzi (no)
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 sty 2014, 10:08

Tona botoksu na czole,dla tego brwi ma na plecach,a caly dól twarzy wypelniacze które przez lata spowodowały nierówności. (no) Ma zaburzone postrzeganie siebie,jak anorektyczka. Jej sie wydaje ze ciągle powinna cos poprawic,bo ciągle jest zle.
Ja tak jak Minge widziałam swoje biodra. Jak mialam 100 cm w biodrach bo przytylam,to chcialam miec chociaz 98,jak mialam 98,to pomyslalam,eee jak bedzie 96 to bedzie super,jak doszlam do 96 to gadalam,ze 94 to juz idealnie,ale jak mialam 94,to zarzekałam sie ze 92 i to juz bedzie koniec.
Znajomi delikatnie zaczęli mi mówić ze juz za chuda jestem i dalam sobie spokój.Miałam w tedy 46 lat. Teraz mam 52, 98cm w biodrach i uwazam ze nie jest tragicznie,ale jak bym miala mniej to bylo by super (giggle (happy
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
sida
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: sida » 30 sty 2014, 10:13

najlepsze, że ona idzie w zaparte, że nic z buzią nie majstrowała... do sądu sprawa wpłynęła przeciwko Sankowskiemu, który zarzucił jej operacje plastyczne. Nie wiem co mam o tym myśleć, ona jasno dała do zrozumienia w jakimś programie, że jest chora. (wait ciekawe na co... jak dla mnie wygląda strasznie, biedna kobieta... współczuje jej bardzo....
dr Kasprzyk Silimed 315 HI - 16.01.2014 :)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 30 sty 2014, 11:21

może i operacji stricte nie miała, ale botox, wypełniacze, jakieś nici bo widać że brwi naciągnięte jak guma od majtek, gdzie jest lekarz który tak ją oszpecił, że pacjent może zgłupieć i wpaść w wir poprawiania, to wiem, ale z drugiej strony jest lekarz, który to robi, czy dla lekarzy co niektórych tylko kasa się liczy, zero zahamowań
szkoda kobiety, ma chorą głowę jak nic, wszyscy jak im się cos zarzuca od razu mają chorobę, a to lubaszenko upasł się jak świania to jest chory na tarczycę, a to kwaśniewski zapadł kiedyś na filipińską, teraz ta jest chora (giggle

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”