urlike masz racje z robieniem zdj i nie masz racji, jak sie ma taki płaski brzuch jak sabrina to nijak nie zrobisz zdj żeby jak balon odstawał, owszem można sie troche wydłużyć ale i tak nie odstanie szczególnie bokiem, a gruby brzuch zeby nie wiem jak światło i kąt aparatu ustawiać to i tak będzię odstawał, mniej lub więcej ale jednak,...
ja znowu mam też wachania wagi raz 57,0 raz 56,5 a raz jak np dzisiaj rano 57,8
wkurza mnie ta moja waga, a najgorsze jest to że nic poza dietą nie mogę ze sobą zrobić ze względu na zdrówko które ostatnio jest do bani (problemy z kręgosłupem i zakaz jakiegokolwiek ruchu i ćwiczeń, zresztą ból i tak by mi nie pozwolił na nic)a diety żadnej wprowadzić jakoś nie moge bo ciągle chce mi sie jeść,siedze bo ruszać się nie bardzo mogę i sama widze ze jestem za tłusta, a wrąbie i chlebek i kartofelki też, kurcze musze chyba jakiego kopa w dupsko dostać bo urlike mnie dogoni i przegoni....

a ja mniejsza sporo od niej bo tylko 161 cm
a z tego przelicznika to mi wyszlo 28 % więc jestem spaślak, a już było dobrze i waga była w granicach 56,0 -56,8...
zaczynacie jakąś diete, czy coś? coś poradćie bo nie będę całej garderoby wymieniać, jakiś klub wsparcia grubasów