Edyta Górniak

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Edyta Górniak

Post autor: niebieska » 16 gru 2011, 19:34

poogladaj sobie jej stare zdjecia, jak z niej zeskrobac tapete, zedrzec rzesy to tak jak z doda- niewiele zostaje.
ale zrobione obie doskonle.

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 16 gru 2011, 21:06

No właśnie mi się ona podoba bez względu na to czy ma makijaż czy nie i wcześniej też była ekstra, choć może niezbyt się wyróżniała w tłumie. Natomiast Doda jak zeskrobiesz z niej wszystko to nic nie ma, zwykła przaśna dziewucha, których na wsiach pełno. Edyta ma klasę. Nie zapominajmy, że dzieli je też spora różnica wieku, zobaczymy jak Dorotka będzie wyglądała za te 12 lat. Wątpię by dorównała Edycie w jakikolwiek sposób. Ale oczywiście to moje zdanie :) po prostu bardzo lubię taki typ urody :) Dorota ma zupełnie inny. Farbuje się na blond, a mnie np. nie podobają się takie odrosty jak czasem nam serwuje. Jedyne co jest w niej w miarę ładne to oczy, ale i tak uważam, że Edyta ma o wiele ładniejsze.
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 16 gru 2011, 21:41

doda ma zupelnie inna osobowosc, temperament.
jest wyrazista, co lubie.
edzia kobieca, delikatna, nigdy publicznie wulgarna.
mam nadzieje, ze wraz z nowym wygladem splynie na nia wena i nagra cos pozadnego.
bo brak dobrych piosenek, to temat ktory laczy obie panie.

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 16 gru 2011, 21:58

Hehe też fakt :D Edyta ostatnio jakoś nie trafia w mój gust muzyczny i chyba coś z głosem przeholowała, bo nie brzmi już tak dobrze jak kiedyś. No ale to już inna kwestia :) i mam nadzieję, że zła passa minie, a ona jeszcze nagra jakiś przebój :) tak jak to było za czasów Dumki choćby hehe :D ale pięknością i tak zostanie :D co do Doroty to ja nie lubię chamstwa i prostoty, a z tym mi się ona kojarzy. Nie mam nic przeciwko wyrazistości czy oryginalności, ale ona nie ma pomysłu na siebie prócz tego by być chamskim i pokazywać tyłek. Akurat z kobiecością nie ma nic wspólnego. To zupełnie inna liga. Edyta ma klasę, tego nie da się nauczyć. Nawet najdroższe ciuchy nie sprawią, że Doda zacznie wyglądać jak kobieta. Raczej dziewczyna z remizy.
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 16 gru 2011, 23:15

zgadzam sie ze dodzina dama to nie jest.
to prosta dziewczyna z malego miasta, ktora o wlasnych silach osiagnela w polsce wszystko co bylo do wziecia.
ja cenie ja za to.
edyta tez jest fajna, ale mysle, ze prywatnie lepiej bym sie dogadala z chamowata dorota, niz chimeryczna i kaprysna edyta, ktora nawet samochodu nie potrafi prowadzic.

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 04 lip 2012, 20:23

Mi się wydaję,że Edyta tylko na taką się kreuje co to niczego nie umie, ogólnie jej nie lubię za zdanie,które wypowiedziała kilka lat temu ( w 1996 lub 97),że piosenka jest lepsza w j.angielskim bo polski nie jest melodyjny. Przypieczętowuje to jeszcze dziwnym piszczeniem przy wypowiedziach i ruchami jak by za chwilę miała zemdleć. Wybaczcie ale nie widzę żadnej kobiecości.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
ewa197411
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: ewa197411 » 15 lip 2012, 09:36

Wedlug mnie przegiela ostro z poprawianiem urody.Wiem na bank(z dobrego zrodla),ze ma po 4ml subQ w kazdym policzku.A to jest bardzo ,bardzo duzo,o wiele za duzo .Jakby zmiejszyla ilosc preparatu ,wygladalaby naturalniej i ladniej,bardziej estetycznie.
Usta ma nie ladnie zrobione,bo mozna powiekszyc bez efektu kaczego dzioba.Ale jak sie przesadzi z iloscia preparatu,to wtedy jest taki efekt.
Malutkie oczka to efekt wypelniania doliny lez.Mam cos podobnego.Wtedy oczy wygladaja na podpuchniete i nieco mniejsze.pewnie dlatego ma tak mocno wyprofilowane brwi ,podciagniete botoxem,zeby oko otworzyc,powiekszyc.Tak to juz jest,ze porpawiamy cos,kosztem czegos innego.
Od pol roku chyba skorygowala brode.Ma teraz taka bardziej spiczasta.Fajny efekt.Tak sie robi,aby odciagnac uwage od perkatego noska.Wtedy sie poprawiaja ogolne proporcje twatzy i uzyskuje ladny ksztalt V(owal).
Za to figure ma swietna.Ale sie mowi,ze poprawiana liposukcja kilka lat temu,jak schudnac po Allanie nie mogla.
za to nogi super!
Ogolnie wnioski nasuwaja sie takie,ze jakby wszystkie zabiegi zmniejszyla o polowe to by bylo lepiej.Gdyz latwo przedobrzyc.Czasami widac,ze po kilku miesiacach wyglada zdecydowanie lepiej,jak kwas hialuronowy zaczyna sie wchlaniac.Wtedy ta mniejsza ilosc preparatu w jej twarzy jest wystarczajaca,aby ladnie,naturalnie wygladac.

aneta1000
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: aneta1000 » 15 lip 2012, 10:03

Gdyby Edyta przeprowadziła operacje powiek wyglądałaby na 25- latke, w dużej mierze te ogromne wory pod oczami dodają jej sztuczności.

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 15 lip 2012, 10:11

Ładnie jest zrobiona nie przesadzajcie a,że czasami wygląda mniej atrakcyjnie no cóż to ludzkie, my też tak mamy.
Życie na świeczniku jest paskudne zawsze jakiś pies z kotem przypnie łatkę.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 18 lip 2012, 22:44

ostatnio troche wysubtelniała, mam na mysli zeszła ta wieczna opuchlizna, myslę że przestała bez umiaru pakowac wypełniacze, dała twarzy odpocząc. Albo zmieniła lekarza:) moim zdaniem mimo jej wszelkich dziwactw jakiekolwiek porównanie z Dodą ( o ile wogóle cokolwiek można porównywać) wypada bezapelacyjnie na korzyść Edyty.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”