Wedlug mnie przegiela ostro z poprawianiem urody.Wiem na bank(z dobrego zrodla),ze ma po 4ml subQ w kazdym policzku.A to jest bardzo ,bardzo duzo,o wiele za duzo .Jakby zmiejszyla ilosc preparatu ,wygladalaby naturalniej i ladniej,bardziej estetycznie.
Usta ma nie ladnie zrobione,bo mozna powiekszyc bez efektu kaczego dzioba.Ale jak sie przesadzi z iloscia preparatu,to wtedy jest taki efekt.
Malutkie oczka to efekt wypelniania doliny lez.Mam cos podobnego.Wtedy oczy wygladaja na podpuchniete i nieco mniejsze.pewnie dlatego ma tak mocno wyprofilowane brwi ,podciagniete botoxem,zeby oko otworzyc,powiekszyc.Tak to juz jest,ze porpawiamy cos,kosztem czegos innego.
Od pol roku chyba skorygowala brode.Ma teraz taka bardziej spiczasta.Fajny efekt.Tak sie robi,aby odciagnac uwage od perkatego noska.Wtedy sie poprawiaja ogolne proporcje twatzy i uzyskuje ladny ksztalt V(owal).
Za to figure ma swietna.Ale sie mowi,ze poprawiana liposukcja kilka lat temu,jak schudnac po Allanie nie mogla.
za to nogi super!
Ogolnie wnioski nasuwaja sie takie,ze jakby wszystkie zabiegi zmniejszyla o polowe to by bylo lepiej.Gdyz latwo przedobrzyc.Czasami widac,ze po kilku miesiacach wyglada zdecydowanie lepiej,jak kwas hialuronowy zaczyna sie wchlaniac.Wtedy ta mniejsza ilosc preparatu w jej twarzy jest wystarczajaca,aby ladnie,naturalnie wygladac.