Z tymi mezczyznami i kobietami na cale zycie to ja sie zgodze z maxi-kobieta powinna przynajmniej starac sie byc pozadana przez meza zarowno jak sie poznaja, ale i tez po latach a to, ze faceci patrzac na kogos takiego jak Natalia odpowiedziliby, ze do lozka ok, ale na cale zycie niekoniecznie to ja ci powiem, ze kobieta owszem powinna i dobrze wygladac i miec cos w glowie, ale faceci najpierw reaguja na bodzce wzrokowe a dopiero pozniej na cala reszte, wiec jezeli taka babeczka przyciagnie wzrok faceta i pozniej byc moze okaze sie, ze jednak ma cos do powiedzenia, jest inteligentna itp to dlaczego nie mialaby byc i na cale zycie? Nie kazda tego typu babeczka jest od razu pustakiem. Nie sadze tez by mezczyzni zabawiali sie w mlodosci z ladnymi po to, by pozniej zenic sie z brzydkimi bo ladna to na cale zycie to nie bedzie dobry pomysl...Facaci to wzrokowcy, lubia cieszyc oko i zawsze tak bylo, jest i napewno bedzie.
Gorzej maja te mniej urodziwe czy zaniedbane bo chocby nie wiem jak inteligentne byly to nikt nie zwroci na nie uwagi tak po prostu na ulicy, tylko przejdzie obojetnie...takie jest zycie niestety i nie da sie ukryc, ze kobietom ladnym i zadbanym, sexownym w oczach mezczyzn jest w zyciu latwiej...Natalia akurat swoja inteligencja i sposobem bycia mnie osobiscie nie ujela a wrecz wole na nia patrze niz jej sluchac, ale co do wygladu to uwazam, ze nie ma sie czego wstydzic, z ladnej, naturalnej dziewczyny przerodzila sie w sexowna kocice-teraz wyglada bardziej drapieznie, taka babeczka z pazurem- skojarzenie mam troche z Carmen Electra na niektorych zdjeciach