Natalia Siwiec

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Natalia Siwiec

Post autor: Lubka » 15 lip 2012, 13:54

eweplu jasne, ze nie ma nic zlego w tym, ze nie kazdy przyklaskuje, ze sa opinie negatywne, nie kazdemu sie podoba itp ale ja nie rozumiem dlaczego az tak ostre slowa odnosnie jej wygladu tu padaja, ze karykatura, ze sie oszpecila...
Z tymi mezczyznami i kobietami na cale zycie to ja sie zgodze z maxi-kobieta powinna przynajmniej starac sie byc pozadana przez meza zarowno jak sie poznaja, ale i tez po latach a to, ze faceci patrzac na kogos takiego jak Natalia odpowiedziliby, ze do lozka ok, ale na cale zycie niekoniecznie to ja ci powiem, ze kobieta owszem powinna i dobrze wygladac i miec cos w glowie, ale faceci najpierw reaguja na bodzce wzrokowe a dopiero pozniej na cala reszte, wiec jezeli taka babeczka przyciagnie wzrok faceta i pozniej byc moze okaze sie, ze jednak ma cos do powiedzenia, jest inteligentna itp to dlaczego nie mialaby byc i na cale zycie? Nie kazda tego typu babeczka jest od razu pustakiem. Nie sadze tez by mezczyzni zabawiali sie w mlodosci z ladnymi po to, by pozniej zenic sie z brzydkimi bo ladna to na cale zycie to nie bedzie dobry pomysl...Facaci to wzrokowcy, lubia cieszyc oko i zawsze tak bylo, jest i napewno bedzie.
Gorzej maja te mniej urodziwe czy zaniedbane bo chocby nie wiem jak inteligentne byly to nikt nie zwroci na nie uwagi tak po prostu na ulicy, tylko przejdzie obojetnie...takie jest zycie niestety i nie da sie ukryc, ze kobietom ladnym i zadbanym, sexownym w oczach mezczyzn jest w zyciu latwiej...Natalia akurat swoja inteligencja i sposobem bycia mnie osobiscie nie ujela a wrecz wole na nia patrze niz jej sluchac, ale co do wygladu to uwazam, ze nie ma sie czego wstydzic, z ladnej, naturalnej dziewczyny przerodzila sie w sexowna kocice-teraz wyglada bardziej drapieznie, taka babeczka z pazurem- skojarzenie mam troche z Carmen Electra na niektorych zdjeciach (yes)
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
novara
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: novara » 15 lip 2012, 20:37

eweplu jasne, ze nie ma nic zlego w tym, ze nie kazdy przyklaskuje, ze sa opinie negatywne, nie kazdemu sie podoba itp ale ja nie rozumiem dlaczego az tak ostre slowa odnosnie jej wygladu tu padaja, ze karykatura, ze sie oszpecila...
No bo widocznie każdy ma inny gust - Ciebie jej usta nie rażą, ale niektórych najwidoczniej tak ;)

Co do bycia zadbaną, to przecież do tego nie trzeba od razu robić sobie 'murzyńskich' kaczych warg i 10 innych operacji.. To nie jest tak że albo zoperujesz sobie wszystko co możliwe, a jeśli tego nie zrobisz jesteś nieatrakcyjną dla partnera szara myszą.. (giggle Jak dla mnie dobrze jest o siebie dbać, bo też jest to jakiś wyraz szacunku do siebie i mamy dzięki temu lepsze samopoczucie, ale wygląd to tylko jedna z części składowych osobowości, a nie najważniejsza rzecz w życiu kobiety, która określa jej wartość. Atrakcyjną można byc na wiele sposobów, nie trzeba do tego celu od razu robić się na kociaka z Playboya.. Może posłuże się przykładem wspomnianej wcześniej Jennifer Lopez - chyba każdy się zgodzi że jest piękna. Ale pomyślmy że ona chciałaby też zostać 'klonem' ze szpiczastym wąskim nosem, pontonowymi ustami, rozmiarem 34 i sztucznym biustem w rozmiarze XXL. Moim zdaniem straciłaby w ten sposób swoje naturalne piękno, swoją oryginalność. Może coś 'majstrowała' przy twarzy, ale robi to na tyle subtelnie że nie sposób zauważyć. Ja uważam że chirurgia plastyczna jest jak najbardziej dla ludzi, ale z umiarem, bo naprawdę można sobie nia tez krzywde zrobić.

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 15 lip 2012, 20:58

No,ale nie wygląda tak źle by można ją było oceniać,że sobie krzywdę zrobiła.
A Jennifer Lopez ładnych lat temu była dokładnie tak samo oceniana co dzisiaj Natalia,już w ogóle jak dała tyłek na milion ubezpieczyć. Ludzie też nie zostawiali na niej suchej nitki począwszy,że jest brzydka kończąc,że głupia.
Na Madonnie tak samo jak zaczynała karierę i wielu innych gwiazdach.
Widocznie każda musi się opatrzyć,ludzie muszą się przyzwyczaić i dadzą spokój. Ach ten świat.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 15 lip 2012, 21:13

novara pisze:Nic na to nie poradzę, że jak widzę takie usta jak poniżej, to coś mi się przewraca w żołądku i nie mogę wyjść z podziwu, jak ktoś może sobie zrobić coś takiego na własne życzenie i uważać, że wygląda świetnie:
"A teraz dużo kobiet, jak ktoś zauważył już w tym wątku, robi się na takie "klony" ;) wg schematu: usta-pontony, wyszczuplony nos, ostrzyknięte kości policzkowe, podniesione brwi, silikonowe piersi.."

Baby to taka moda w dzisiejszej dobie. Dwadzieścia pięć lat temu była moda na Urszulę czy trwałą i tak dziwnie obcięte włosy i co dekadę jest jakiś wyznacznik piękna,który się jednym podoba a drugim nie. Mimo wszystko i tak jest najważniejsze aby w dupie umiar zachować.
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
novara
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: novara » 15 lip 2012, 21:50

No,ale nie wygląda tak źle by można ją było oceniać,że sobie krzywdę zrobiła.
Moim zdaniem tymi ustami się oszpeciła i przez nie nie miesci się w moim pojeciu piękna
A Jennifer Lopez ładnych lat temu była dokładnie tak samo oceniana co dzisiaj Natalia,już w ogóle jak dała tyłek na milion ubezpieczyć. Ludzie też nie zostawiali na niej suchej nitki począwszy,że jest brzydka kończąc,że głupia.
No nie wiem, ja zawsze uważałam że ona jest przepiękna. Moze nie tworzy zbyt ambitnej muzyki oględnie mówiąc, ale wydaje sie sympatyczna i pracowita, nie osiada na laurach i nie odwala jej zbytnio sodówka (jak np. naszym niektórym krajowym gwiazdom :))
Na Madonnie tak samo jak zaczynała karierę i wielu innych gwiazdach.
Widocznie każda musi się opatrzyć,ludzie muszą się przyzwyczaić i dadzą spokój. Ach ten świat.
Jak dla mnie Lopez a Siwiec to jednak inna liga, chociaz tez zapewne temu ze Lopezką zajmuja sie najlepsi styliści i makijazyści na świecie. No ale to rzecz gustu, ja tylko wyrażam swoja opinię, kazdy ma prawo do własnej

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 16 lip 2012, 09:21

novara pisze:Jak dla mnie Lopez a Siwiec to jednak inna liga, chociaz tez zapewne temu ze Lopezką zajmuja sie najlepsi styliści i makijazyści na świecie. No ale to rzecz gustu, ja tylko wyrażam swoja opinię, kazdy ma prawo do własnej
Dokładnie każdy ma prawo do opinii i tak jak powiedziałaś inna liga. Ta dopiero wyskoczyła a Lopez jest wiele lat. Każda ma inne pieniądze na siebie i ludzi w około . Pamiętam ją jak zaczynała i na pewno nie wyglądała tak dopracowana jak teraz. Dajmy Natalii parę lat i też się "wyrobi" a jedne na "chwilę zrobione usta" nie mogą przecież przyćmić urody,którą niewątpliwie ma.

Awatar użytkownika
L-instant
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: L-instant » 18 lip 2012, 17:55

Oczywiście, że ma urodę. Mnie jej usta nie rażą i zapewne wiele dziewczyn marzy o takich ustach. Do mnie na pw napisały jakiś czas temu dwie osoby z zapytaniem, jak myślę, czy Natalia Siwiec ma kwas, czy implanty bo chciałyby osiągnąć taki efekt. Wtedy jeszcze nie było tego wątku.

Na myśl przyszła mi Irina Shayk, która tak jak Natalia, u jednych budzi negatywne odczucia, a inni zachwycają się jej sexownymi (poniekąd sztucznymi) ustami.
Zaliczam się do tych drugich :-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 21 lip 2012, 14:46

Figurę ma boską!! (yes)
http://www.pudelek.pl/artykul/41812/w_s ... do_urzedu/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
novara
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: novara » 21 lip 2012, 22:20

Sabrina pisze:Figurę ma boską!! (yes)
http://www.pudelek.pl/artykul/41812/w_s ... do_urzedu/" onclick="window.open(this.href);return false;
A mi się najbardziej podoba większośc komentarzy pod tym artykułem na pudlu (yes) - fajnie że wciąz mamy jeszcze w większości mądre społeczeństwo i większość ludzi denerwuje promowanie pustego beztalencia robiącego 'karierę' za pomocą pokazywania d**y

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 21 lip 2012, 22:29

a mi sie nie podobają te komentarze. Zwykła brzydka zawiść. Ładna i zgrabna dziewczyna. Ciekawa jestem jak błyskotliwe by były te krytykujace osoby przed kamerami......
zadowolona

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”