Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: marena103 » 27 mar 2012, 12:52

to ja jeszcze dorzucę mezoterapie beziwglowa można sie równie dobrze kozim łojem nasmarować i będzie to samo bo razultat żaden
robiłam też mikrodermabrazję diamentową i tak w sumie wygląd skóry poprawiony, skóra gładziutka ale żeby mnie to miało powalić na kolana...? a też nie mało kosztuje tak normalie nie na gruponie zrobiłam 5 zabiegów i więcej na razie nie robie lepiej botox to bardziej spektaktulane
beatka nie łap doła przecież wiosenka się zaczyna najwyżej zrobisz sobie lift (giggle

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 27 mar 2012, 13:52

Wiecie dziewczyny , no niby jeszcze jestem nieliftowa ale czytajac Was na biezaco stwierdzam ze lekkie naciagniecie by mi sie podobalo ...ale poczekam z kilka lat zreszta jak patrze na siebie stwierdazam ze bardzo rozlegly pakiet by sie mi przydal , czyli zmiany wszystkiego hehe (giggle , nos , oczy , uszy , zeby i cala sylwetka , nie malo (whew ...zaczne chyba od oczu i uszu ...potem zobacze co jeszcze w miare finansow , wiadomo (nod
SYPIE SIE (angry
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 28 mar 2012, 12:27

beatka każda z nas się sypie bo inaczej by nas tu nie było
sama podejmiesz decyzje co najważniejsze uszy czy lift
ma to być coś co ci poprawi humor tak jak lift kamie poczytaj
ja też nie mogę się już doczekać kiedy dołącze do grona wtajemniczonych i pięknych
ty i tak masz łatwiej bo możesz sobie zrobić piękny makijaż i humor poprawić a na chomole to żaden makijaż nie pomaga tu tylko trzeba szast prast urżnąć conajmiej po 5 cm z każdej strony gęmby i będzie miodzio

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 28 mar 2012, 13:51

Ty, Beatko nic sie nie doluj, bo co inni maja powiedziec... ja na przyklad.
Kurcze, te chomiki to bym sobie chetnie tez tak uciela i po wszystkim. Chyba faktycznie zaczne skladac na lift. Jak teraz zaczne, to za pare lat jak znalazl. Kurcze dziewczyny, taki fundusz musimy zalozyc!
Beatko, z falami radiowymi bawilam sie tylko jeden raz. Jest zreszta watek o RF Focus na twarz, spojrz sobie, tam zamiescilam tez moje zdjecie sprzed i po, oba takie same. Na szczescie chomiki mi sie od tego czasu (po roku) same odrobine wygladzily, bo wtedy bylam jeszcze po tej nieszczesnej lipolizie, ktora mi taka nierowna linie policzkow zrobila. Taka jestem nieufna, ze jak ma byc eksperyment, to po pierwszym razie musze widziec chocby drobna zmiane. Moga mi w gabinetach mowic, ze to nie tak, ze trzeba poczekac i wiecej zainwestowac, a ja staram sie tylko siebie sluchac. No i was, waszych opinii, bo sa bezstronne i czesto poparte doswiadczeniem!
Jestem ciekawa tego masazu, ktora Ulla zaproponowala!

Nie moge sie tez powstrzymac od komentarza do tego programu "Gotowe na zmiany". Babce kupili suknie slubna zamiast jej zrobic porzadny lifting.
Wiem, ze to akurat taki grymas twarzy, ale jest niewyrazna broda, wyrazne chomiki i to przy kazdym grymasie, no i te nieszczesne oczy i brwi, ktore opadaja w dol.
A zeby jeszcze dolozyc: kto jej taka suknie doradzil????
upload/1332936328_Zwischenablage01.jpg upload/1332936760_Zwischenablage01.jpg
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 28 mar 2012, 21:22

Chomiki wyszly mi po ostatnim duzym przyroscie wagi , nie wiem czy mi chociaz troche zejda po odchudzaniu , niby jestem na dobrej drodze bo ubylo mi kilka centymetrow i kilka kilo ostatnio , jednak przede mna dluga droga i nie wiem czy osiagne moja idealna wage. Zabiegi z RF zaczelam juz w styczniu , maja poprawic wyglad i stan skory , pobudzic kolagen a na efekty trzeba czekac dosc dlugo . Przede mna jeszcze 6 i ostatni zabieg , czas pokaze czy to byl dobry wybor czy tez wywalenie pieniedzy . Jedynie nie wiem co to znaczy Focus bo z francuskiego takiego znaczenia nie ma tylko radiofréquence fractionnée ,czy to to samo co Focus ?
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 29 mar 2012, 09:48

Beatko ja mam złe doswiadczenia z laserami/fraxelami... zrobiłam 2 razy dłonie i jest gorzej niz było. Skóra jest taka pomięta, sucha, nie wiem jak to opisac... ja osobiscie nie wierze w żadne lasery, fraksele, fale itp.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 mar 2012, 09:51

Maja,za suknie dali moze z 2 ty a lift prawie 10,tys. Koszmarny ma kolor wlosów,jak splowiałe siano i ona taka blada.Okropnie wyglada (no)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 29 mar 2012, 09:56

Beata ...
viewtopic.php?f=7&t=8795&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;

Majamaja wiesz co? tak sobie mysle ze do operacji plastycznych czy zabiegow to trzeba miec troche szczescia .
U ciebie tak samo z reszta jak i u mnie tego farta troche brak :)
Niby cos ze soba robimy a wciaz jest to do poprawki,.
Ta babeczka z filmiku ktorej zdjecia wstawilas miala przeciez plastyke powiek robiona ,ijej wlasciwie tylko na tych powiekach glownie zalezalo.
Swojej podgardlanki do odessania nie widziala...A lekarz przed szereg nie wyskoczyl.
Z reszta pierdoly gadal tak samo jak i ten psycholog.
Tu przytniemy ,tam wytniemy tu nosek skrocimy hehe Osuch-czarodziej.Caly program do poogladania zeby tylko sie posmiac,.Dla laikow ,co operacji nie znaja.
Powieki u kobity zrobione ,fryzura zmieniona ,a wyglada jakby te powieki znow byly do wyciecia.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 29 mar 2012, 14:00

No Ula, ja juz po sobie widzialam pare razy, zem nie w czepku urodzona. Nic mi samo do koszyka nie wpada. Co najwyzej dolaczaja sie darmozjady (patrz: moj maz) :-| a w kazdym razie zawsze zbedne kilogramy. Bez walki nic mi za darmo nie dadza. Darmozjada jeszcze zatrzymie, bo mi zawsze pozmywa naczynia i pranie pozbiera (bo mi sie zapomina) kiedy pada. A na razie kilosow chce sie pozbyc.

A babke wzieli do tego programu taka niedoswiadczona. Nie dosc, ze liftingu nie doradzili (bo i po co taki wydatek, jak pisze Sabrina) to jeszcze w zamian suknie z obrzydliwym gorsetem i piorami jej kupili. Sorry, ale gdzie ten gorset i dekolt przy takiej gardzieli... Ten odcien wlosow to tez tak koresponduje z sniegiem sukni, ze az sie patrzy.
Ale o ile nas dziewczyna nie czyta, to sie nie dowie i sie nie bedzie zamartwiac. Niech zostanie juz lepiej w takiej niewiedzy.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 29 mar 2012, 14:35

No jak ta babka na zdjęciu jest po lifcie ,to ja już chyba naprawdę nie wiem jak lift powinien wyglądać,
no chyba że jej operator nie wie ,jak lift wygląda.
Mogła iść do Furmanka, za mniejszą kase ,i na pewno tą podgardlanke ,miała by mniejszą

Dziewczyny co się dzieje ,że Aiczi się nie odzywa,Martam też gdzieś wcięło,czy dziewczyny gdzieś
wyemigrowały gdzie nie ma neta
Maja ma rację ,lepiej niech dziewczyna wszystkiego nie wie ,to chociaż nie będzie miała kompleksów
bo ja w nie wpadłam,jak w G ..O a wyjsć ciężko
Wszędzie widzę wstrętną mordę (headbang

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”