Ty,
Beatko nic sie nie doluj, bo co inni maja powiedziec... ja na przyklad.
Kurcze, te chomiki to bym sobie chetnie tez tak uciela i po wszystkim. Chyba faktycznie zaczne skladac na lift. Jak teraz zaczne, to za pare lat jak znalazl. Kurcze dziewczyny, taki fundusz musimy zalozyc!
Beatko, z falami radiowymi bawilam sie tylko jeden raz. Jest zreszta watek o RF Focus na twarz, spojrz sobie, tam zamiescilam tez moje zdjecie sprzed i po, oba takie same. Na szczescie chomiki mi sie od tego czasu (po roku) same odrobine wygladzily, bo wtedy bylam jeszcze po tej nieszczesnej lipolizie, ktora mi taka nierowna linie policzkow zrobila. Taka jestem nieufna, ze jak ma byc eksperyment, to po pierwszym razie musze widziec chocby drobna zmiane. Moga mi w gabinetach mowic, ze to nie tak, ze trzeba poczekac i wiecej zainwestowac, a ja staram sie tylko siebie sluchac. No i was, waszych opinii, bo sa bezstronne i czesto poparte doswiadczeniem!
Jestem ciekawa tego masazu, ktora Ulla zaproponowala!
Nie moge sie tez powstrzymac od komentarza do tego programu "Gotowe na zmiany". Babce kupili suknie slubna zamiast jej zrobic porzadny lifting.
Wiem, ze to akurat taki grymas twarzy, ale jest niewyrazna broda, wyrazne chomiki i to przy kazdym grymasie, no i te nieszczesne oczy i brwi, ktore opadaja w dol.
A zeby jeszcze dolozyc: kto jej taka suknie doradzil????
upload/1332936328_Zwischenablage01.jpg upload/1332936760_Zwischenablage01.jpg