Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: kimm » 26 mar 2012, 09:32

babina7 pisze:Przypomnijcie, która pisała o halluksach? Wybieram się do ortopedy i muszę coś poczytac żeby miec jasnośc w temacie.Na operację się nie zgodzę {mam początki}. Jak dłużej pochodzę , to bolą jednak....
(sun
viewtopic.php?f=35&t=982&hilit=haluksy&start=50" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 26 mar 2012, 10:00

Kimm moja rura jak byla taka i jest.Nie mam sily na chandrycznie sie z fachowcami ,ze spoldzielnia.Z nikim nie chce mi sie klocic.
A w duszy co mnie ta rura obchodzi i w ogole cale mieszkanie ,czy to moje?/
i tak w nim calego zycia spedzac nie bede ,Nie patrze na ten sufit ,i to najlepsze rozwiazanie,..wybywam z domu i przychodze tylko spac.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 mar 2012, 10:21

Dzięki.Poczytałam ale to stare wieści.Podobno teraz jakoś laserem się majstruje....Na operacje , tym bardziej gips się nie pisze.... Zobaczę co powie lekarz i poszperam w necie...Na razie zrobiła sama separatory z modeliny {te z apteki są wąskie) i zakładam na noc (giggle .Poprawa jest (yes)
zadowolona

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 26 mar 2012, 11:29

babina7 pisze:Dzięki.Poczytałam ale to stare wieści.Podobno teraz jakoś laserem się majstruje....Na operacje , tym bardziej gips się nie pisze.... Zobaczę co powie lekarz i poszperam w necie...Na razie zrobiła sama separatory z modeliny {te z apteki są wąskie) i zakładam na noc (giggle .Poprawa jest (yes)
no jak stare? luty/marzec tego roku... (thinking

ullrike pisze:Kimm moja rura jak byla taka i jest.Nie mam sily na chandrycznie sie z fachowcami ,ze spoldzielnia.Z nikim nie chce mi sie klocic.
A w duszy co mnie ta rura obchodzi i w ogole cale mieszkanie ,czy to moje?/
i tak w nim calego zycia spedzac nie bede ,Nie patrze na ten sufit ,i to najlepsze rozwiazanie,..wybywam z domu i przychodze tylko spac.
aha... no jak nie Twoje mieszkanie... ale zazdroszczę nastawienia, nie każdy tak potrafi (emo

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 26 mar 2012, 12:05

ja z innej beczki
podaje linka do programu "gotowe na zmiany" ktory jesst emitowany w polsat cafe ja niestety nie mam, więc znalazlam na youtubie poszczególne odcinki i tu wam chce wrzucić temat któy pewnie już znacie otóz wypełnienie piersi własnym tłuszczem
http://www.youtube.com/watch?v=G5MVi8Kk ... tube_gdata" onclick="window.open(this.href);return false;
może to jakaś alternatywa zeby się nie pokroić a mieć pełne cyculki?

jest też fajny odcinek o zabiegu alternatywnym żeby polepszyć wygląd rozciągnietej skóry
zabieg peeleve
http://www.youtube.com/watch?v=KvrHifpp ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
ale teraz znalazłam odcinek o kwasie i botoxie
http://www.youtube.com/watch?v=gBdnW505 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
i o wypełaniu twarzy własnym tłuszczem
http://www.youtube.com/watch?v=yBHATk4K ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
miłego oglądania

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 26 mar 2012, 21:38

Marena, zabieg peeleve, to fale radiowe. Ja mialam na twarz - niestety nic nie daje. Nalezy oczywiscie powtarzac wiele razy. Koszt jednego - 100 €!
Jest przyjemny, owszem. Ale ta przyjemnosc przede wszystkim obkurcza portfel!
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 27 mar 2012, 08:34

http://www.youtube.com/watch?v=na325Zv- ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Zobaczcie pierwszą cześć tego liftu. Ta kobieta miała świetną twarz przed, jak dla mnie skóra bez zarzutu.

Co do zabiegów typu lasery, fale radiowe i inne cuda to ja też nie wierzę w ich moc.
Wydałam kupę kasy na to i owszem, buzia gładsza, odświeżona, ale zmarszczki mi nie ruszyło żadnej, a mam 35 lat, więc skóra niby jeszcze skłonna do odbudowy, efekty powinny być widoczne.

Za to odkryłam niedawno na yt filmik n.t. masażu twarzy.

http://www.youtube.com/watch?v=zC-uDQUrk6o" onclick="window.open(this.href);return false;

Stosuję od tygodnia i jak dla mnie efekt jest rewelacyjny!!!
Skóra rozpromieniona, taka świeża i chomiki mniejsze! Mam taki punkt w łazience przy lustrze, gdzie widać te moje paskudy najbardziej (przy zapalonym tylko bocznym świetle). W tej chwili nawet w tym krytycznym miejscu chomiki są prawie niewidoczne.

Myślę, że warto spróbować, nawet jak nie pomoże to chyba też nie zaszkodzi.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 mar 2012, 09:54

Bardzo podobne masaże twarzy wykonuje moja mama na sobie od zawsze. Ładuje na twarz smietane,masło,albo jakis tlusty krem...zalezy co ma kaurat pod reką (giggle i w wieku 75 lat ma mniej zmaeszcze o 70% niz ja!!! Nie ma kurzych łapek,czolo jak po botoksie,jedynie policzki jej sadly no bo to juz wik i grawitacja. Czasem mi wstyd jak na nia patrze,a ona od zawsze mi powtarza -Nie drogie kremy bo nic nie daja,zwykle tanie,ALE MASOWAC I MASOWAC!!
No ale komu sie chce (thinking
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 27 mar 2012, 12:17

Maja , robilas fale radiowe ? jestem wlasnie przy piatym zabiegu jednoczesnie wstrzykuje gaz CO2 naokolo oczu, wiec pod oczami z lekka lepiej ale twarz NIC A NIC nawet malej zmiany nie widze ,a wynosi mnie to za kazdym razem 140 eu ! Moze dam sobie spokoj i przestane bo jesli to zabieg ktory nic nie daje , to dziekuje ale zbyt drogo ! Pytalam sie tutaj na forum o ten rodzaj zabiegu falami ale nikt nie odpowiedzial , teraz widze ze Ty robilas , do ilu doszlas ?
Nie moge na siebie patrzyc, lustro omijam z daleka , jestem taka brzydka (pleure (headbang
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 27 mar 2012, 12:36

Beata, nie stresuj się tak. Ja robiłam też te fale, 3 lub 4 zabiegi i po ostatnim wlaśnie wyglądałam fatalnie.
Zmęczona, pomięta, jakaś taka starsza niż wcześniej.
W salonie zapewniali mnie, że absolutnie nie może tak byc, że mi się wydaje.
Dlatego przerwałam, ale zmęczony wygląd utrzymywał się jeszcze ze 2 tyg.
Potem wróciłam do normy, ale na pewno nie wyglądałam lepiej niż przed.
Po laserze przynajmniej skórę mam gładszą.

Z wyrzuconych pieniędzy to jeszcze słynny Zeltiq, najnowsza nowość w nieinwazyjnym usuwaniu tłuszczu, wszyscy pieją, jakie to cudo ,że jeden zabieg wystarczy, naoglądałam się na yt filmików, naczytałam różnych różności i poszłam razem z mężem hehe.
On szczuplak, wysportowany ale ma niewielkie boczki, których ni cholery nie może się pozbyć, a ja z kolei też chudzielec, ale mam 2 fałdki na plecach których nienawidzę!
2 miesiące po i ani ja, ani on nie widzimy ŻADNYCH rezultatów.
Tylko kieszeń mniejsza o 4,5 tys. (punch
Gabinet sprawdzony, więc nikt nas raczej nie oszukał.
Nie wierzę w lasery, prady, fale radiowe, i inne picUrządzonka.....
Wierzę w wypełniacze, botox, dietę, sport no i ostatecznie lift :))
mam nadzieję, że wspomniane już masaże dołączę do rzeczy w które wierzę
O!
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”