Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: Sabrina » 01 lut 2012, 10:05

Ha ha Kim,ale mnie rozbawiałas (giggle Tak to juz jest na forum ,ze wszytko pokazujemy ale nie twarze (giggle
Część Twojego snu byla prorocza, bo mieszkałam wiel lat w Austrii wiec po niemiecku mogłysmy rozmawiać (yes)
Pola ukwiecone też sie zgadzają bo mieszkam na wsi,wiec jest ich pod dostatkiem (rofl
Normalnie Jasnowidz (yes) (happy
Gatki super haha nawet nie wiedzialam ze takie istnieją,a jak meciutko musi sie na tym siedzieć!!
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 01 lut 2012, 10:59

od kiedy wrozka zakomuniowala mi, ze mam sny prorocze zwracam baczna uwage na to co mi sie snilo.
dzis prokop z wellman uprawiali sex na jakims wyjezdzie, a ja sobie myslalam- ocho, okazja stwarza zlodzieja.
no skad sie takie cos bierze w czlowieku, lubie te osoby, ale nie myse o nich usilnie.

fajna dupka musi byc w takich gaciach.
gorzej jak jakis napalony klepnie, trzeba sie na dystans trzymac :)

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 01 lut 2012, 11:09

niebieska pisze:fajna dupka musi byc w takich gaciach.
gorzej jak jakis napalony klepnie, trzeba sie na dystans trzymac :)
no właśnie, gacie są, a napalonych jakoś nie widać... (dull (clin

Sabrina pisze:Ha ha Kim,ale mnie rozbawiałas (giggle Tak to juz jest na forum ,ze wszytko pokazujemy ale nie twarze (giggle
Część Twojego snu byla prorocza, bo mieszkałam wiel lat w Austrii wiec po niemiecku mogłysmy rozmawiać (yes)
Pola ukwiecone też sie zgadzają bo mieszkam na wsi,wiec jest ich pod dostatkiem (rofl
Normalnie Jasnowidz (yes) (happy
rzeczywiście, prawie jasnowidziałam tamtej nocy... (rire
w Austrii czasem bywam, w okolicach Bregenz, Feldkirch...

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 05 lut 2012, 06:54

przywoluje kwiatka i muflonka cos sie ostatnio nieodzywaja - wypalenie, odpoczynek od forum, czy brak czasu
odezwijscie sie dziewczyny (kwatuszku wiem ze juz wrocilas z wywczasow i nic nie piszesz)
napiszcie tylko ok to bede wiedziala ze zyjecie
ale zima sobie odbija takie mrozy i maja byc jeszcze conajmiej przez tydzien wisla skuta stoi wnocy u mnie jest ponizej 20 brrr
nie lubie zimy i juz jeszcze tylko luty a potem juz bedfzie mozna wypatrywac wiosny... (flower) (sun

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 05 lut 2012, 11:24

U mnie - 15 jak na Belgie to niespotykane tak niskie temperatury . A ja sobie chodze w kozuchu i mi zimno nie jest , wiem jak sie ubrac . Ale najgorsze jest to ze od wczoraj nie mam wody ,zamarzla mi , nie wiem gdzie . Nie wyobrazacie sobie co to jest za klopot nie miec nawet kapki wody . Do toalety , mycia sie i zmywania naczyn uzywam kupna wode w duzych butlach . Musze kupic plastykowe talerze i sztucce , suchy sampon do wlosow i chusteczki myjace , mowie Wam zycie jak przed wiekami !!!!
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 05 lut 2012, 11:47

Nie mów Beatko, że u Was centralnego nie ma :-) na wsi zawsze możesz w piecu napalić. Zdawało mnie się, że ta Twoja chałupa zabytkowa jest, to piec powinna mieć.
Marena, się melduje na wezwanie. Wiesz, jakoś człowiek zabiegany. Ale co jakiś czas czytywam forum :-) Fajnie, że się wreszcie na lift zdecydowałaś. Należy Ci się jak chłopu ziemia. Z rodziną wogóle o kasie nie rozmawiaj. Podstawa niezależności- won od moich ciężko zapracowanych pieniędzy. Generalnie narzekaj, że brak zleceń, wszystko drogie i koniecznie jakieś schorzenie (a najlepiej ze trzy od razu) se wymyśl. Schorzenie to ma wymagać kupowania kosztownych leków, bo inaczej nie będziesz mogła normalnie funkcjonować. Dorosłe dzieci soki by z Ciebie wyssały jakbyś ich o wszystkim informowała. Zawsze by lepiej wiedziały co masz zrobić ze swoją kasą i swoim czasem. Krótko mówiąc znalazły by ci zajęcie u siebie i wskazały na co masz zarobioną kasę wydać. Oczywiście na nich lub na wnuki. Tak że dyskrecja, albo fantazja Cię ratuje, bo inaczej to nie warto by było żyć.
Z ciekawszych rzeczy - sanatorium mi Zus przyznał w tempie iście expresowym. Jedna z niewielu rzeczy, które mi się fuksem w życiu udały :-) Jadę w połowie marca na 3 tygodnie i będę tylko się leczyć. Zwolnienie lekarskie za ten czas mi dadzą czyli urlopu nie tracę :-) Do głowy by mi nie przyszło, że to takie proste i szybkie :-) Jestem, jednym słowem zachwycona.
A tak z innej beczki: mózg mi chyba zamrozi. W czwartek i piątek miałam seminarium za miastem. W największy poranny mróz musiałam dynić z przesiadką (bo kto by się za samochód brał w ten mróz) na kompletny wygwizdów. Rano minus 19 a w południe coś z minus 15 było :-( Ale podobno ma być cieplej ...

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 05 lut 2012, 12:36

Melduje się na rozkaz Marena. Jestem, czytam ale pisać mi sie nie chce. To już nie to zainteresowanie jak przed liftem albo zaraz po. Emocje opadły, znajomosci forumowe pozawierane to i gadamy sobie na skeype. Ale Tobie Marena bede kibicować.
Ciesze sie bardzo,że w koncu mogłas podjac decyzje na tak. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym dokładnie tak samo.

Odnosnie moich wczasow, owszem wróciłam było fajnie. Mrozow jeszcze wtedy nie było i mogłam duzo spacerowac i łazić nad brzegiem morza. Zreszta w Kołobrzegu nie można nudzić się. Najgorsze,ze lody tam sa świetne i we wtorki jest sprzedaż 50% taniej. No nie sposob nie skorzystać z takiej promocji. Natomiast w innym lokalu w czwartki tez wszystko 50% np.pitca, pasty. lazania.
No i skutki widac na wadze. Teraz te mrozy i nie sposob sie odchudzać a wręcz przybieram. No i to jest moim najwiekszym zmartwieniem. (giggle (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 05 lut 2012, 12:46

oby nie było innych!!!A jak Twoje rzeski? Uzupełniałaś? Masz jeszcze, czy założyłaś nowe? Mam zamiar zrobić ale najpierw permanentną kreskę muszę [podobno przy doczepionych rzesach nie można}
zadowolona

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 05 lut 2012, 15:24

A ja tez pojawiam sie i znikam ale Was ciagle czytam, pisze malawo , wlasciwie wcale .
Wlasnie zaopatrzylam sie we wszystko co moze ulatwic mi zycie bez wody (wode w butelkach mam chyba na dwa miesiace !) , nawet papierowe talerze i sztucce , szybkie dania i takie inne a tu masz - woda wrocila !! (rofl Od 10 minut jestem ... czysta (giggle Pralka wlaczona i zmywarka tez , nadrabiam . Mowie Wam bez wody nie mozna zyc (shake Dobrze ze ogrzewanie dzialalo , no i zapewniam Muflonka - MAM PIEC i centralne (kaloryfery - ogrzewanie na rope) (rofl .
Marena ROB ROB ten lift !!! i nie patrz sie na innych , wymyslaj ile mozesz jesli inaczej sie nie da , ja tez tak musze bo mam zagorzalego przeciwnika operacji w domu . Zastanawiam sie co sobie zrobie w bardzo bliskiej przyszlosci , czyli w tym roku ; albo poprawie piersi albo zrobie nos , no i odchudzanko na sile , ile mozna .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 05 lut 2012, 16:53

dziewczyny muflonku kwiatku i beatko dzieki za slowa otuchy bo wiadomo jakies tam dylematy w glowie sa i troche cykora tez
co do wymyslania to ostatnio mi dokucza kregoslup, mam leki musze chodzic na zabiegi i prywatne wizyty tez i dzieci o tym wiedza ze mama juz nie moze dxwigac nosic nachylac sie i musi zwolnic tempo w pracy...(wlasnie mam zamiar zatrudnic stazyste) muflonku po zabiegach mam wizyte u lekarza rechabilitacji na nfz bo specjalnie odczekalam swoje zeby miec zabiegi na nfz i tez bede chciala dostac sanataroium na nfz - doroslam do czasu myslenia wiecej o sobie szczegolnie po tej kraksie uzmyslowialam sobie ze tak dluzerj byc nie moze ze tylko ja dla innych cos mi sie nalezy, poki jeszcze czas, oczywiscie kopa dostalam o urlike i ta kraksa i decyczja szast prast list do dr od reki odpisal jeszcze z nim rozmawialam przez telefon i na 99% jade zostawiam sobie 1 bo sa nieraz rzeczy od nas niezalezne....ale mysle juz sobie ze do lata to bede laska jak sie patrzy (rofl

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”