TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: jolantast3 » 27 sty 2012, 11:15

Dziewczyny nawet nie mam bardzo czasu zajrzeć na forum ,same kłopoty sie zwaliły ,a to pogrzeb w rodzinie
i na dodatek dzień przed pogrzebem ojciec wylądował w szpitalu ,w biegu jem ,ale staram się jakoś dietetycznie
chociaż wczoraj był mały schaboszczak .Waga na pewno ta sama co była 62 kg.ale już nie trzymam się
tak surowych zasad ,jak przy kapuścianej ,coś chyba pobolewa mnie wątroba od tego dietowania ,opona
teraz trochę wisi ,już na pewno jej nie zgubię no chyba że schudnę do 50 to będzie wisiał tylko flak
który schowam w reformach (giggle .Dieta pomogła mi w tym ,że nie jem jak na razie żadnych słodyczy ,
wogóle białego pieczywa i trzymam się zasady mniej żreć
Ullrike my chyba już takie pulchniutkie to zostaniemy do końca ,na tym padole ,ja wiem na pewno że jak
trochę sobie więcej na coś pozwolę ,to brzuch będzie taki sam jak był ,i gęba też.
Martwi mnie jeszcze jedna rzecz ,oby ojciec do liftu ,albo zaraz po, nie wywinął jakiegoś numeru
bo wtedy sprawa się rypnie ,i nic innego już mi nie pozostanie , zbierać manatki i pod most ,a jest poważnie
chory ,zresztą był i właśnie odeszła z tego świata osoba którą kochał ,która się nim opiekowała,jestem dobita.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 sty 2012, 11:32

Oj to niedobrze Jolanta ,to faktycznie problem.Tak mowia ze jak jedno zejdzie to drugie za soba ciagnie...oby nie i oby nie tak szybko,.
U mnie tez zawsze przed kazdym wyjazdem jest niepewnosc czy cos nie wyskoczy ze zdrowiem ojca .
Na razie masz duzo czasu jeszcze i przyj do przodu z zaswiadczeniem skierowaniem i przebakuj o wyjezdzie tak zeby wszytskich nastawic ze wyjezdzasz i koniec .Sprawa dla twojej rehabilitacji pilna i finito wyjscia nie masz.
62 kilo to juz fajna waga,nie ma dramatu i taka wyjsciowka do dalszego chudniecia.
Masz racje ze my z tych okraglastych ale apetycznych:)
Jestesmy drobnokosciste i to nasza zaleta.Bo jakbysmy byly innej budowy to bylbysmy gnaciaste:)
z reszta figura kolumny jest idealna figura modelek.
Klepsydry ani gruszki po wybiegach nie chodza ..a my kolumny jesli tylko jestesmy w aktualnie szczuplej wersji mozemy robic za modelki (muscle (yes) (rofl

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 27 sty 2012, 11:39

jolantast trzymaj sie dzielnie.
jeden kotlet Ci nie zaszkodzi.
bardzo CI wspolczuje problemow mam nadzieje, ze bedzie dobrze, i dasz rade wszystko ogarnac z uwzglednieniem odchudzania.
w koncu co za roznia czy w pospiechu zlapiesz za slodka bulke czy kromke ciemnego pieczywa z warzywem.
jak bedziesz chiala schudnac to shudniesz, ja tam wierze w Ciebie.
a co do uli, to zebys sie nie oszukala:)
jak chce to potrafi, widzialam latem i bylam pod ogromnym wrazeniem jej wygladu.

jak moge miec dobra psychike i wyglad jak nosze w sobie juz 6 dniowe, nieswieze gowno ??
mam nadzieje ze zadna sie akurat nie pozywia.
poratujcie mnie bo wieczorami to najzwyczajniej boli.

mam kwadratowy ryj?
mam, no to na mnie czas, na co czekac.
ja cos jeszcze chce z gora twarzy zrobic.
odkrylam, ze poprawienie gory bardziej mnie odmladza niz naciagniecie dolu tak ze czapka pieniedzy pojdzie i na zadne lipo nie bede mogla sobie pozwolic.
ja sie troche boje tych operacji sa niezwykle inwazyjne i moim zdaniem niebezpieczne.
vaser jest oczywiscie drozsze latem bywaja promocje.
nic nie idzie jak mialo i wydaje a nie zarabiam. kryzys.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 27 sty 2012, 11:42

no urlike brutalna prawda ale prawda i pojechalas tym nam klepsydro gruchom ha ha ha (rofl sa zeby na ktore wplywu nie mamy i trzeba sie z tym pogodzic i zyc dalej
62 kg to juz ladna waga bo ja niedawno tyle wazylam co przy moim wzorscie to byla mega nadwaga
ja tez ostatno duzo mniej jem nie chce mi sie
mam chodzic na basen boze 10 lat nie bylam ale jak mus to mus chyba dis pojde
a zwazyc sie nie mogla,m bo caly czas blad wyskakuje chyba sie bateria wyczerpala
wczoraj jadlam
serek wiejski 150 g light
bigosik mala porcja bez chleba bigosik bez zasmazki
warzywa na patelnie z przyprawa wloska pol paczki i pol piersi kurczaka
1/2 jablka
1 piwko
dzisiaj
serk wiejski light
1/2 jablka

niebieska najłagodniesze byloby jakbys sobie zrobila lewatywe bo delikatna a jak nie to kup sobie sól gorzką w aptece to cie wyczysci ze az cie (mooning bedzie bolala to daja przed operacjami w szpitalu i kran z tylka bo te takie delikatne herbatki to pomagą jak mrówka wołu
a popołudniu znow beda warzywka piersia

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 sty 2012, 12:09

Niebiesciutka a herbate figure1 z senesem probowalas pic?
ja tam ja uwielbiam ,na mnie dziala lagodnie .Staram sie nie pic jej codzinnie ale od czasu do czasu i zawsze ladnie dziala przeczyszczajaco i na drugi dzien,
Popijaj ja poki co codzien i bedzie problem z glowy .
A jak organizm wpadnie w rytm wyproznien to przestaniesz i bedziesz pic co drugi czy trzeci dzien .
Marena ..po co ma (mooning bolec?
ja jestem za herbatka tylko codziennie .Bardzo dobrze ze kich nie skreca .Jak sie wypije takie herbaty dwie dziennie to moze byc i wystrzalowo .A dzialaja na bank,
Lewatywy,,,jakis horror dla mnie brrrrr

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 27 sty 2012, 12:30

Pięknie to wszystko napisałaś, właśnie takie pulchniutkie i apetyczne ,ja już pisałam że nie chcę być chudziną
bo mi nie do twarzy ,planu względem wyjazdu już nie zmienię ,jadę ,boję się tylko o to ,że jak by kazali
natychmiast wracać ,bo z ojcem coś tam ,a ja nie wyjściowa i nie moge wracać
Ullrike zdajesz sobie sprawę jaka afera ,na całą wieś ,właśnie ten stres chyba mnie zeżre ,bez żadnej diety
tego właśnie się boję ,że będę leżeć po op.i myśleć oby się nic nie wydarzyło ,dla mnie stres jest najlepszym
lekarstwem ,spadam na wadze tak szybko ,że wyglądam jak Karamba z Krainy Deszczowców ,w ciągu tygodnia .
Co jakiś czas wspominam ,że może dostanę wyjazd,że noga boli ,że dr. powiedziała że jak najszybciej
szpital reh.że skąd wezmę kase na wyjazd ,którą mam ,no ale trzeba biadolić oby nic nie podpadło
Najgorszy ten 30 latek dociekliwy ,który trzyma z ojcem sztame

Niebieska
schudłaś masz parcie na lift ,ruszaj i wcale się nie zastanawiaj
też tak myślę że z tej Uli w moment robi się laska ,tylko jak Ona to robi
Niebieska pij sok z buraków ,jest taki w kartonikach lub butelkach z Krakusa ,działa na zaparcia
marena
piwkiem mi pachnie, ale ja szybciej się pewnie nie napije, jak czerwiec-lipiec

Całe szczęście że ja nigdy nie miałam kłopotów z wypróżnieniem ,codziennie rano bez problemu

marena coś ty wymyśliła z tą lewatywą ,ja bym nie robiła ,no chyba że gawno by siedziało z 2 tyg.
i to też ostateczność

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 sty 2012, 12:36

sól gorzka działa jak armata (giggle .Przy kuracji oczyszczającej Tombaka, pije się codziennie rano przez 4 dni.Wypijam i wiem, że 2-3 godziny nie opłaca sie wychodzić z łazienki. Wypijam jak mąż wyjdzie do pracy , bo mamy łazienkę z WC (giggle . Na mnie swietnie i łagodnie działają suszone śliwki.Wystarczą 4-5. Kiedyś jadłam pierogi z takimi i efekt taki sam (giggle (giggle . Na córkę działają orzech włoskie. Poznaj swój organizm. Kilka dni to straszne!!
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 27 sty 2012, 13:22

smiejecie sie lewatywy ja nigdy nie mialam az do dnia kiedy mialam niedroznosc jellita...szkoda opisywac wszystkie perypetie glodowke mialam tygodniowa i szpital a tam tylko glodowka i lewatywa ale obylo sie bez operacji a wygldalalo na skręt kiszek nie zycze nikomu ale ja sie strasznie balam lewatywy a okazalo sie ze nie taki diabel straszny przynajmiej luznioutko wszysciutko wyszlo...
fakt ze to bylo ze 20 lat temu z okladem a teraz problemow nie mam i moglabym sobie zegarek wg kibla ustawiac
mnie akurat pomaga jakby co tzn jak sie przezre - salata i orzeszki ziemne
no niebieska probooj cos z tym robic bo sie zatruwasz w tym momencie bo organizm czerpie niestety z tego te cholerne toksyny....
boze my juz jak geriatria zupki i kupki... (rofl

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 27 sty 2012, 14:24

u mnie tez wszystko bylo jak w (time i teraz cos sie zatkalo.
akurat teraz jak sie zdrowo? odzywiam.
no bardzo ciekawe zjawisko.
czytalam ostatnio, ze przodujemy w europie w ilosci zjadanych warzyw i owocow i tak sie sklada, ze najdluzej zyja szwedzi i finowie, ktorzy jedza ich najmniej.
chyba przestane zmuszac sie do jedzenia warzyw, ktorych szczerze nienawidze, tylko sobie wmawiam, ze sa dobre.
cale zycie ich nie jadlam i problemow zadnych nie mialam.
tak zrobie.
dziekuje Wam kochane dziewczyny za porady.
naprawde czuje sie zatruta.
przypomnialo mi sie cos.
kiedys jak mi sie zaparlo uzywalam chinskiego kubka, ktory okazal sie rewelacja i na 20 lat mialam spokoj.
cyryl mi podlinkowala taki kubek i go zakupilam.
wieczorem zjem proszek a w przyszlym tygodniu woda magnetyczna.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 sty 2012, 17:36

Niebieska kup sobie chleb WASA SPORT i jedz go codziennie.Kromka ma chyba 40 cal i sa to same zboża mocno sprasowane. super dzial na jelita a do tego malo kalorii. Jem go od lat i nie mam juz zaparc. Od roku jem jeszcze leciutko zmiksowane siemie lniane.Dosłownie tylko tam musniete w młynku do kawy.Rano łyzeczka siemienia popita ciepła kawa z mlekiem i polecisz do ubikacji,moze nie w tym samym dniu ale wyreguluje ci sie wszystko. (mooning
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”