Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: Sabrina » 01 sty 2012, 17:44

O MATKO JEDYNA!!!! COS PIEKNEGO!! (tmi (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 05 sty 2012, 10:28

Piękne! Moja ,może nie aż tak piękne ale włoski jak marzenie {na mokro do pasa , a warkocz jak moja ręka w przegubie}. Śmieję się, że włoski ma po babci, bo mam 1/3 z tego co ona (giggle (giggle . Młodsza ma dosłownie miotłę na głowie (giggle .10 cm, sterczące druty, tak gęste, że nawet skóra nie prześwituje (yes)
upload/1325755642_July_2011_050.JPG
upload/1325755696_004.JPG
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 05 sty 2012, 10:52

Babina,no faktycznie wlosów,ze materac mozna by zrobic (yes) ale zęski dzidzia ma tez piekne i dlugie (yes) (yes)
A mi sie od paru nocy sni ze jestem w ciazy,czuje ruchy dziecka,ze ide rodzić....Ojjj ktos pewnie z rodziny zajdzie w ciaze,albo z bliskich znajomych.Mam nadzieje ze nie moja 18 -to letnia córcia (giggle (trans (mmm ale mówi ze jeszcze nie współżyje hmmm,może. (thinking

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 05 sty 2012, 17:46

babina - prześliczna ta Twoja wnusia (nod rzęsy i włosy jak marzenie... i w ogóle śliczną buźkę ma

ale współczuję rodzicom, jak za kilka lat chmary chłopaków będą szturmować dom (tmi (clin

Sabrina - mi często się śni, że jestem w ciąży, albo że rodzę i sama odbieram ten poród...

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 06 sty 2012, 23:20

babina 7
cudowna ta wnusia ,włoski śliczne ,rzęski też są długie , (yes)

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 07 sty 2012, 15:25

śliczności te Wasze dziewczyny a rzęsy jak przedłużone hehe
piękne

a wracając do tematu dzieci (u mnie na czasie bo właśnie mam loty za sobą ) więc przyznam że nie spotkałam się jeszcze przynajmniej w tych czarterowych lotach żeby dzieciaki były rozrzucone po samolocie, regułą jest że rodziny z dziecmi sadza się na początku samolotu,

jeśli więc krzyk dzieci nam przeszkadza proponuję wybierac rzędy ostanie, jeśli to nie pomoże słuchawki w uszy i dobra muzyka, ja z dziecmi latam i moje obstawiam sprzętem netbook z grami i dla młodszego dvd z filmami, przyznam że są o niebo cichsze niż gro polskich turystów (wait

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 07 sty 2012, 22:32

Ja mam dosc czesty kontakt zawodowy z dziecmi i ich rodzicami albo dziadkami. I w takim ukladzie wole dzieci, chociaz czasem placza, wyrywaja sie, gryza, kopia... bo sie boja. Dorosli reaguja najczesciej w stylu: "nie kop pani, bo sie spocisz" (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 sty 2012, 10:26

Mysle ze kazdy z nas przechodzi takie okresy w zyciu ze cos mu bardziej lub mniej pasuje,cos nas drazni,potem znów cos lubi a dawniejnas to draznilo....
Mnie najbardziej draznia male dzieci czyli od 6 miesecy do 10 lat,potem z roku na rok im starsze tym mniej,bo juz nie pytaja tak o wszytko,nie piszczą,nie skaczą,nie strącają ze stołu.... (angry
Dopiero w wieku 40 lat te dzieciaki zaczeły mi przeszkadzać. Wczesniej nie ,bo sama mialam male dziecko,a teraz co raz czesciej mysle ze moi synowe mogli by juz zalozyc rodziny,ale jak na razie nie wyobrazam sobie zostawania i pilnowania wnuków. Noworodki,tak takie od zero do 3miesiecy do starszych nie mam nerwów.

Moje córa robila 18 nastke w domu (cake (drink Było 30 osób (dance (ninja (party Przygotowałam co mialam zrobić,wypilam z towarzystwem szampana,pokroiłam tort i ewakuowałam sie z meżęm do hotelu oddalonego o 2 km od domu bo nie usneła bym w takim hałasie a i dzieciaki mialy luz. Chałupę sprzątałam rano z 5 godzin. Córka z synem ogarneli cokolwiek i wyslalam ich spać bo byli nieprzytomni (giggle Podłoge mylam z 5 razy bo taka byla zalana,sokami,drinkami,ale nic nie rozbili wiec bylo ok.dobrze ze dywany zdjełam telewizor wsunełam pod schody,zeby nie rozwalili bo zapowiadały sie dzikie tańce (dance

Pamietam jak dzis moja 18-nastke,a to bylo cale wieki temu (pleure (party

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 08 sty 2012, 11:19

w kwestii dzieci bakula sie wypowiedziala: wszystkie dzieci jednakowo podskakuja.
poradzcie mi cos.
juz powinnam badania przed op robic, ale dzieje sie jak przypuszczalam -chudne, organizm sie nakrecil i teraz prawdopodobnie zjade jeszcze troche.
co byscie na moim miejscu postanowily, zaczekac i zrobic operacje nie patrzac na pogode, czy pociachac sie nie zwracajac uwagi na wage.
ja bym wolala juz zgubic, to co chce do reszty, ale czas wolniejszy od pracy mam teraz i latem.
wiosna nie bardzo moge sobie pozwolic na urlop.
po op wolalabym juz trzymac wage.
dzis w ddtvn ogladalam sobie magde molek.
biedulka jest wychudla, marniutka na twarzy, szara mimo makijazu.
lepiej wygladala przed porodem.
u mnie sie pod oczami doly porobily takie, ze zawsze wygladam na zmeczona i musze szykowac kase na wypelnienie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 sty 2012, 12:45

Niebieska nie kumam za bardzo o co pytasz (giggle O jaka pogode? Teraz jest zima wiec idealna pora na lift.co do wagi to ja bym juz odpuscila i poszla na zabieg. Przeciez i tak juz jestes chudzinka,a zeby nie bylo tak,ze bedziesz oslabiona tak ze az zle wyniki Ci wyjdą i w tedy papa,mozesz sie pożegnać z opracja (no) (pleure

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”