Dzięki Kwiatuszku

Oprócz naszej córki mam swoich dwóch synów i tym bardziej musze miec swoje pieniadze.
Dzieciaki prawdopodobnie przylecą na Świeta,wiec juz planuje jakies prezenty pod choinkę,jakies fajne Świeta,bo od paru lat nie spedzalismy ich razem [nie dostawali urlopu]
Wczoraj kupilam sobie fajna gruba zimowa kiecke z golfem,dzis jade po spodnie i golfik.musze powoli wymienic garderobe,bo wszystko ma to samo od dobrych paru lat,a jak widze te piekne ciuch po sklepach,to szlak mnie trafia ze ja ciagle w chalpie w dresie siedze.
Zdrobilam kurs trenerski i planuje za pare miesiecy organizować takie wyklady na temat motywacji,polepszenia jakosci ,zycia,przyciaganiu do siebie pozytywnych zdarzeń. co dwa tygodnie bede chodzila,na spotkania,zeby nauczyc sie przemawiać,zeby nie czuc tremy.
Dwa lata temu postanowielm,ze MUSZE MIEC SWOJE PIENIADZE,ze nie chce byc dalej tylko pania domu i zaczęły dziać sie cuda i powoli staje na wlasnych nogach. Ciągle pojawiaja sie jakies niesamowite okazje zebym miala co raz lepiej i zebym sie usamodzielnila
Teraz juz nie popuszcze i bede parla do przodu bo musze miec miesieczne chociaz z 4 tys

a w tedy moge dać mu polowe.
Juz od dziecka wiedzialm ze znajdę sobie takiego meza,ze nie bede musiała pracować, takiego znalazłam i bylo to fajne przez wiele lat jak maz dobrze zarabial.Teraz od 3 lat jest gorzej i sie zaczelo moje -twoje
ZYCIA ZACZYNA SIE PO ...u mnie po 50-tce

pare dni temu skonczyłam i jest to przerażające
40-tki to sa super babeczki,ale 50-tkino nie ma sie co czarować,wyglad po lifcie ok,ale samo slowo 50 lat,to juz jest masakra!!!