Byłam dzisiaj na konsultacji u szefa Centrum Estetyki Ciała w Katowicach,bo myślałam że mogę szybciej pozbyć sie galarety z nóg i tyłka
Moderator: Zespół I
Tez to ćwicze,ale nie z takimi obciazeniami,ale faktycznie chyba sa cieższe.Podnoszę z ziemi i nawet nie patrze na wage,tylko patrze jak czuje ciazar w ręce.Dzis musze zobaczyc jakimi ciężarkami ćwicze.triceps cwicze hantelka o ciezaze 2 kg proste cwiczenie staje sie przed lustrem reka z hantla wyprostowana do gory pionowo druga lapie ja za łokiec i ta wyprostowana jest zginana do tylu nad glowe 3 serie jpo 15 powtorzen na kazda reke
biceps cwicze 5 kg ciezarki w obie rece i naprzemiennie zginanie i dociaganie do ramienia powoli tez 3-4 seriej po 15 powtorzen
ramiona hantle 3 kg albo 2 kg rece zgiete w lokciach i od tulowia do wyprostu w linie prosta mysle ze zrozumienie, nastepnie rece wyprostowane do boku i rece wyprostowane do prozdu wszystko jak najwolniej i dokladnie
Ojj Kochana,dzieki,pocieszyłas mnie.co do silki nie poddawaj sie, nie widac w cm roznicy bo miesnie puchna wlasnie tak po 3-4tygodniach i zajmuja wiecje miejsca ale tluszcz sie spala i tego sie trzymaj