czarnulki brunetki...cz.1.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
livia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: livia » 07 lis 2005, 15:29

A i jeszcze jedna piękność Victoria Beckham.
Co sądzicie o Victori ? podoba wam się jako kobieta ,bo mi podoba się o niebo bardziej teraz niż gdy występowała w Spajsetkach.
A tak na marginesie słyszałam że jest po raz czwarty w ciąży.

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 07 lis 2005, 15:43

tez słyszałam ta rewelacje :wink:
rzeczywiscie , teraz wyglada lepiej bardziej kobieco , ale i tak mi sie nie podoba jest strasznie plastikowa i sztuczna, i chyba ciagle na diecie :wink:
bo ma strasznie zapadniete policzki i ostre rysy twarzy te wielkie sztuczne usta co mnie odrzuca... brrr kojarzy mi sie z anoreksja ... i do tego gołym okiem widac ze ma robione cycki bo sa okragłe jak piłki ... wogole jest jakas dziwna .... taka przestraszona ... wyglada jak postac z kreskowki .. troche nie realnie :roll:

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 07 lis 2005, 16:51

zgadzam sie z blondi- chodzaca sztucznosc,poza tym zachowanie jej tez takie dziwne nienaturalne i aroganckie

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 07 lis 2005, 16:52

zylasta paskuda!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
livia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: livia » 07 lis 2005, 16:55

Z tą jej anoreksją to pewnie skutek zdrad męża, a i na przestraszoną wygląda z tego powodu.Co to robi niepewność swej atrakcyjności ,i gdy bliska osoba mając w domu wszystko szuka czegoś więcej.

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 07 lis 2005, 17:49

no tak , ich małzenstwa nie mozna nazwac sielanka :roll:
ale , jesli kocha sie kaske ponad wszystko to trzeba cierpiec ..... :lol:
nikt jej nie karze byc z nim, :shock: ich małzenstwo to czysty marketing , biznes.... brrrr nie ktozy to potrafia sobie zycie spie...... :roll:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 07 lis 2005, 18:54

Blondi a może to życie daje jej szczęście??
nie oceniaj tego czego nie znasz. najlepiej by było gdyby wszyscy pilnowali swojego nosa. gdyby jej to przeszkadzało to by sama coś z tym zrobiła. widocznie jej to odpowiada.

mnie się ona podoba. ma klase mimo wszystko!
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 07 lis 2005, 19:01

Mi rzeczywiscie jest ciezko powiedziec, nigdy nie znalam takiego zycia jak jej... Ma dziwny sposob bycia, ale to tylko poza... ciezko o niej cokolwiek powiedziec!

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 07 lis 2005, 19:32

moze jej odpowiada , moze nie .... pewnie sie nie dowiemy... to racja
a ja nie sadze , zebym wtykała nos w nie swoje sprawy.. jesli ktos prowadz takie zycie jakie prowadzi .. tzn. jest osoba publiczna to wie o tym , ze jest przez innych oceniany... i sie na to godzi ... takie moje prawo moge ja sobie ocenic i juz :wink: Pozatym ona i jej maz sami dbaja o to aby o nich mowic,
wiec raczej im to nie przeszkadza :wink:

Awatar użytkownika
Calimero
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Calimero » 08 lis 2005, 11:02

Podoba mi sie jej styl ubierania, nawet gdy jest na sportowo jest to sportowo z klasa. Ogladalam kiedy z nia wywiad w tv i wydawala mi sie strasznie niesmiala czego wczesniej bym nie powiedziala. Smiejac sie zaslania reka usta, przymykala oczy.. no wiecie.. jak ktos bardzo niesmialyi wstydliwy i byla wogole bardzo sympatyczna.Ma sliczny nosek i buzka ogolnie mi sie poba, piersi faktycznie zbyt okragle.
Calimero

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”