Super ze po kremie lepiej sie czujesz,a to jedzenie to od rzucenia palenia, na bank. Wiem co sie ze mna działo jak rzuciałam palenie!!! Jak bym mogła to nawet w nocy bym jadła,a nie jadłam tylko dla tego ze spać mi sie za bardzo chciało haha. W dzień pochałaniałam tony jedzenia i nie bylam wstanie sobie odmówić. W dwa miesiace przytyłam 12 kg!!!!!!!!!!!

Miałam w tedy chyba 30 lat. Potem sama zaczęłam chudnać,apetyt mi przeszedł i wrócilam znów do wagi 53 kg. Nie mart wsie,to nie po kremie,to po fajkach.
Co do diety,to odpusciłam,bo syn przyleciał i muszą byc lepsze obiady,bardziej treściwe,bo muszę go troszkę podpaść.Chudzinka straszna

Mnie gubia słodycze i jak bym ich nie jadła to bym schudła. Teraz waze 58.5-59 kg wiec nie jest tragicznie,u mnie najgorzej jest z centymetrami w

bo mam 100 cm a ramiona plecy jak u 15-tolatki takie drobne,wiec tyłek wydaje sie jeszcze wiekszy. Spodnie nosze 38 wiec jest ok ale jak sie widze w przymierzalni to bleeeeee.
Ocet jabłkowy pije dalej,juz nie codziennie tylko tak co pare dni jak sobie przypomne,ale to juz nie pod kątem odchudzania,tylko dla zdrowotności
Szlak mnie trafia bo bieznie mam w domu i nie chce mi sie na niej chodzić.