pamietam jak byłam po lifcie i siedzialam na ławeczce, obok mnie dziewczyna lat 19, po operacji nosa i mówi tak ja bym nigdy nie zrobiła liftingu...
Babina a jak Towje odczucia co do wygladu? ja bezposrednio po nie byłam zachwycona, twarz miałam płaską jak naleśnik, oczy inaczej ułozone, dopiero po kilku m-cach zaczęło to dobrze wygladac. Po ostatnim moim wyskoku (operacji czoła) nikt nie zauważył żadnych zmian, ja tez niewiele, moze poza tym, że mam mniej skóry nad brwiami i skroniach. Ale zdarza mi sie usłyszec: pani wyglada coraz młodziej (o dziwo od młodych mężczyzn
z lubościa opowiadam, że jestem emerytką i babcią, czym wprawiam niektórych zdumienie
Kwiatuszku cieszsę sie, ze wydobrzałas, jak waga? Ula co u Ciebie z odchudzaniem?
Anima napisałas, ze nalezy sie "laserowac" ja po promocyjnej cenie dostałam kilka zabiegów fotoodmładzania i uwazam, ze szkoda czasu i kasy. "Przycisnełam" pania dr pytajac jak to jest z fotodmładzaniem i usłyszałam, ze dobre efekty uzyskuje sie u młodszych pan... no to po co mi tracic czas (jak ja nie lubie bezczynnie na tych fotelach siedziec) jak ja nie z tej grupy