pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: lil sexy » 23 gru 2010, 09:19

Szkarolina wow (heart (clapping co do niewinności to jej nie było ZA kubkiem, tylko W kubku i jak go zabrali to prawda wyszła na jaw (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 24 gru 2010, 04:15

Szkarolina, suupeeer! wielkie dzieki, wydrukuje sobie Twoj wyklad i zabiore ze soba!
love (heart (sun

super wyszlas na fotkach a te cienie wyciągnęly Ci zielen oczu a ja myslalm ze masz niebieskie

w miedzyczasie bylam po raz trzeci u internisty i internista powiedziala ze musze przeczekac i samo przejdzie (giggle ale dala skierowanie na badania ogolne krwi i moczu - oddalam do analizy ... ciag dalszy po swietach

tymczasem mam dosc tych wszystkich sledzikow, codziennie od 3 dni jakis sledzik ... wczorajszy to juz bylo czyste zywe przegiecie, ze 25 potraw, samych sledzi ze 7 rodzajow i grzybow ze 7 ...

wlasnie upieklam sernik i tort makowy na wigilie rodzinna u mojej mamy i ide spac ...
niechcacy podejrzalam zupe grzybowa, kompot z suszonych owocow, karpia w galarecie, surowke z czerwonej kapusty z jablkiem i ogorkiem kiszonym i kaczke pieczona (giggle

Dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego, wesolych swiat, duzo zdrowia, kasy jak lodu, spelnienia w zyciu osobistym i zawodowym! udanej imprezy sylwestrowej oraz szczesliwego nowego roku! (heart (drink (dance (party
zycze Wam z calego serca ja (happy (kiss
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 26 gru 2010, 11:47

Dziewczyny niestety nie udało mi się już przed świętami zajrzeć, ale mam nadzieję żw wszystkim upłynęły w szczęściu i radości. Pozostaje mi jeszcze życzyć udanego i szalonego sylwestra. (kiss (party

Ewa to po co wciskali w Ciebie tyle leków jeśli samo ma przejść? (thinking Ja miałam śledziki i wigilie od poniedziałku i chyba trochę to zabiło świąteczny nastrój.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 27 gru 2010, 11:17

lil sexy, dobre pytanie. w srode ide z wynikami badan do doktory po raz czwarty ... (thinking
stan podgoraczkowy nadal sie utrzymuje ... mam nadzieje ze to nic zjadliwego tfu tfu

fakt ze za duza ilosc sledzikow zabija czesc swiatecznego nastroju ... to co powinno byc odswietne robi sie codzienne i meczy ...
ide dzis jeszcze na poswiatecznego sledzika do wlasnej pracy ... (thinking (giggle

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 27 gru 2010, 13:41

Witam poświatecznie drogie panie-objedzona, wyleniona itp nic mi sie nie chce, ale w ramach odrobiny ruchu postanowilam wybrac sie dzis na spacer do Ikeii (giggle
Poza tym musze wam sie wyzalic, ze spedzilam w warszawie na lotnisku pol zycia chyba czekajac na samolot, ktory mial opoznienie 12h jedynie a wszystko przez zasniezony dublin-wszedzie byly odloty, tylko my dublinowcy siedzielismy zrezygnowani, zli i pesymistycznie nastawieni pod nasza bramka jak jacys bezdomni...czesc ludzi czekala na odlot od wtorku (byl czwartek!!!) i po prostu wszyscy mielismy dosyc...ja mialam za soba tez podroz do wawy 6h pociagiem nocnym w scisku w zapelnionych przedzialach, gdzie nie bylo mowy o tym, zeby sie zdrzemnac. Plecy mi na lotnisku to myslalam, ze wysiada i pojda z powrotem na pkp w poszukiwaniu czegos do trojmiasta i cieplego, wygodnego łozeczka-na szczescie jakims cudem nasz samolot zostal z dublina wypuszczony,dolecial i w tym samym momencie doslatlismy info, ze lotnisko w dublinie znow zamkniete z powodu warunkow atmosferycznych (headbang , pilot jednak podjal decyzje, ze lecimy-nie wiadomo jeszcze gdzie, ale polecimy i tak kolejne 3,5h spedzilismy sobie w samolocie czekajac na decyzje dokad mozemy poleciec az wreszcie padlo na male lotnisko oddalone jedynie 20min od mojego domku (tam niestety nic nie lata z pl), co bylo wreszcie jakims szczesciem w nieszczesciu, ze zaoszczedzilam chociaz 2h drogi z dublina do domu. Przez te wszystkie nerwy, wyczekiwanie itp nawet sie juz lotu tak nie balam-marzylam tylko o tym, zeby sie wygodnie polozyc i zasnac bo doba bez snu, to jednak nie na moje sily i nerwy (angry teraz smiejemy sie z moim ukochanym, ze podroz autem nam parwie tyle zajela rok temu, co mi teraz powrot samolotem ;P
w miedzy czasie spotkalam jeszcze nasza Szkaroline-niestety mojej czubrycy nie miala przy sobie (tongueout , krora sobie spokojnie i bez problemowo do ladka odleciala a ja dalej kwitlam na lotnisku zrezygnowana i zajechana jak kon po westernie....
na szczescie juz w domciu cala i szczesliwa n (rofl

Ewa kurcze te twoje bakterie to jakies sledziolubne moze dlatego tak trzymaja sie ciebie uparcie??? daj znac co tam ci lekarz tym razem wymysli??? po raz kolejny zycze powrotu do zdrowia kochana (kiss
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewelcia109
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelcia109 » 27 gru 2010, 21:43

Lubcia wiem co przezylas ,ja wracalam z Berlina z4 panami ktorzy z Dublina wracali od poniedziałku (a był czwartek również)mówią do mnie -ze jak ich ten bus w Polsce wysadzi o 4 rano to chyba ta ziemie polska ucałują tak się cieszyli ,ze na wigilie zdąża (nod 4 przesiadki (trans

no ale mieliśmy z nimi kupę śmiechu mówią -no porządny masaż sie należny od zon po tej podroży :)))) (rofl (rofl (rofl (rofl (yes) (yes) (yes) co oni biedni przezyli to sie opowiedzieć nie da od poniedziałku rana (wow (wow
Allergan-410FX-410g Dr.Katarzyna Ostrowska -Clark Medimel
Allergan-365TSF-Okragle inspira -poprawka Dr.Artur Broma Warszawa
.Ale nas kusi to co nieświadome, Kochamy : wino miłośc i krew" Ernst Junger
Większość żyje w szarych regułach i oczekiwaniach nadanych przez innych. a pozostali?...tańczą w rytmie własnych emocji i bicia serca.....

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 gru 2010, 03:11

aaaaaaa... dosc sledzikow .... dosc... wlasnie wrocilam z pracowego after-x-mas sledzika i juz nie moge ....

otwieram moja skrzynke na gmx-ie a tam takie cos:
http://www.gmx.net/themen/lifestyle/bil ... 10631298/0

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ............. (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 30 gru 2010, 21:45

Hej Dziewczyny!!!
Co słychać?Jak przygotowania do Sylwestra? (sun (ninja (dance (dance (dance (drink (drink (beer (beer

Aaaaaaa,zapomniałam się pochwalić-zostałam dziś po raz kolejny ciotką-klotką (giggle
Kuzynka urodziła prawie 5-kg chłopca.
Cieszę się jej szczęściem,bo to było jej marzenie,bo ma już jedną córę. (rofl
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 31 gru 2010, 15:01

urwanie glowy, cala impreze mam na glowie, spodziewam sie ok 300 osob, + godzinna fuche na DJce ... aaaaa , nie wiem za co lapac sie ... ale maseczke i tak na ryjek polozylam (giggle
a ubrac sie w co? sylwestrowo ale bede latac w kolko wszedzie a nie moge zmarznac z tym moim podgoraczkowym ... planowana mini i gorset odpada na pewno ....

Szczesliwego Nowego Roku u udanej imprezy sylwestrowej Babeczki! (kiss (drink (party

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 31 gru 2010, 17:19

No wszystkiego naj, dziewczyny. Ponoc to bedzie udany rok! Bawcie sie dobrze!
Ja cos tez kurcze pieczone nie wiem, w co ja mam sie ubrac??? W tym, co bym mogla ubrac, bedzie mi zimno.
Coz, zakladam dwie warstwy, moze jakos sie da wytrzymac...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”