pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: ola banderola » 31 paź 2010, 12:49

Karolka witaj Kochana (kiss Jeszcze raz gratulację, witaj w gronie mężatek (heart (sun
Kuruj się bidulko (coffee (flower)

To czekamy aż wyzdrowiejesz i opowiesz co i jak (clin

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 31 paź 2010, 13:00

karolka -jestem starsznie zacofana jeśli chodzi o beauty - alee gratulujęęęęęę!!!!!!! (clapping (clapping (clapping nawet nie widziałam ,że zamiarujesz zmienić stan cywilny (smirk
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 31 paź 2010, 13:31

Witamy nasza mezata Jamajke (kiss (kiss (kiss (kiss
Ja jak najbardziej jestem w gronie zainteresowanych fotorelacja (rofl
I kuruj sie kochana (coffee a przy okazji nadrabiaj watkowe zaleglosci bo troche zesmy nabazgraly to tu to tam (giggle
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 31 paź 2010, 14:29

karolka fajnie, że już do nas wróciłaś (kiss zdrowiej szybciutko żebyś miała siłę nam tu obszerną fotorelację zrobić (clapping
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 31 paź 2010, 14:44

aga0323 pisze:a patrzyłaś na buty zary albo bershka?
w zarze nic dla mnie nie ma.
bershka - hmm.. nigdy niczego tam nie kupilam ale moze zajrze przy okazji czyli pojutrze
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 31 paź 2010, 18:52

Karolka witaj slonce (heart (flower) (dance (drink i szybko zdrowiej (wait (yes)
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 31 paź 2010, 19:00

Karolka
Fajnie,że wróciłaś. (rofl Wracaj do zdrowia,żebyś szybko mogła pochwalić się fotkami ze ślubu.

Dziewczyny chyba mnie dopadła jesienna depresja.
Znowu zaczęłam się obżerać,na nic nie mam ochoty i wszystko mnie wkur........ (middlefinger (angry
Zaczynając od mojej rodzinki(dzisiaj było spotkanko rodzinne brrrrrrr),po promotora,który mi ciągle kręci nosem na temat pracy,po moją cudowną pracę,z której zamierzam się zwolnić. (triste
Do tego mam okropne blizny na ręce,po ugryzieniu psa i nie wiem co z nimi robić.chyba tylko laser może mi pomóc. (thinking
Postanowiłam,że wyjeżdżam na jakiś czas z kraju,chcę się uwinąć do końca roku ze wszystkimi sprawami a potem fruuu...daleko,daleko.Musze odpocząć psychicznie. (thinking
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 01 lis 2010, 08:21

Marryme no to powodzenia (yes) My też wyjechaliśmy z wielu powodów...Oprócz tego, że trafiła się bd oferta pracy,to jeszcze inne czynniki wpłynęły na decyzję o wyjeżdzie z kraju. Matka mojego męża i jej chore zagrywki, które doprowadzały mnie do szału i jego również, odcięłam się od praru koleżanek, które tylko czychały, żeby położyć łapę na moim facecie (angry et. cte. etc.
I naprawdę odżyliśmy, mówię to z całkowitym przekonaniem (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl
Uważam, że db robisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz mój mąż znowu zagaduję o kolejnym wyjeżdzie do Dubaju (angel Tyle, że ja nie estem gotowa na kolejną przeprwadzkę...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 01 lis 2010, 13:28

isc na te cmentarze, pchac sie w ten tlum? czy pojsc za kilka dni?
i tak groby najblizszych posprzatane, obsadzone i pelne swiatelek na chwile obecna - za pare dni to zwiednie i pogasnie ... no i coz moja wizyta w dniu tlumnych odwiedzin zmieni? ... ale z drugiej strony to wlasnie dzis ... sama nie wiem ... odstrecza mnie ten tlum i korki ... wcale nie sprzyjaja wyciszeniu ani skupieniu ...
przyjaciele maja dzis cale rodziny u siebie, dziadkowie tez, moja ukochana babcia zawsze wolala osobna wizyte poza calorodzinnym terminem ... (thinking
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 01 lis 2010, 14:39

mnie zawsze bolaly raczki i nozki na mysl o 1.11. przedostac sie przez cale miasto, uff.
wszyscy zli, zdenerwowani, krzywiacy sie jeden na drugiego, a jak juz jestes na miejscu, problem z zaparkowaniem, tu i tam zapchane, potem trzeba pokonac te cale cmentarne wycieczki aby sie dostac do grobu bliskiej osoby, to tak jak egzamin na prawko- jazda miedzy slupkami.
jesli juz mam sie w to pakowac to tylko wieczorkiem, naiczesciej korek jest juz w druga strone.
uwielbiam wieczorny klimat w dniu zmarlych, migajace plomyczki, zapach kwiatow i topiacego sie wosku, i starsze panie spiewajace pisni.

...ale ja mieszkam w londynie, nie biegam na cmentarze, zapominam o tym swiecie, za to pamietam o halloween, o strojach dla moich lobuzow i pumpkinie.
juz swoje odbebnilam, biegalam z nimi przez godzine od drzwi od drzwi, krzyczac trick or treat. bylo bardzo "nastrojowo". to juz ostatni raz, obiecuje sobie co roku. wole sie przepychac caly dzien na cmentarz i posiedziec na laweczce kolo babci, mimo ze w dupsko zimno. (tongueout

karolka GRATULACJE.
fotoreportaz koniecznie zapodaj.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”