pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: shandapanda » 10 paź 2010, 21:21

jsia pisze:Bardzo subtelnie to ujęłaś teraz, od razu lepiej się czyta (giggle
(rofl (giggle

Wiesz, te emocje mnie tak poniosly (whew (rofl ale masz racje, troche zbyt bezposrednio to predzej ujelam (rofl moze nie byly to wulgaryzmy, ale moglo kogos zawstydzic haha (giggle (rofl

Lubka, dopisalam w poscie,ze moj ex lokator to sie troche ztoczyl, poki u nas mieszkal i byl pilnowany ( TZ nie pozwalal mu na jego 'zwyczaje', powiedzial mu,ze takie rzeczy u nas w domu NIET ).. a teraz jak go spotykam w sklepie to zawsze oczy jak 5zl (angel ehh...mlody chlopak a sie tak truje na wlasne zyczenie.
Dobrze,ze z nami juz nie mieszka, o ile czysciej jest w domu (rofl

btw- wlasnie robie jajecznice z kurkami i juz sie nie moge doczekac jak bede ja jadla (rofl to nic,ze jest juz 20:30, spac ide o 3-4 wiec sie zdarzy ulozyc (giggle (rofl
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 10 paź 2010, 21:22

Boże,dziewczyny co Wy się macie na tej emigracji. (whew (emo (thinking
Lubka,takiego nieroba wykopałabym w 5 sekund.Nienawidzę takiego typu ludzi-wszystko im dać i jeszcze uszanować tego nie potrafią. (thinking
Ta Twoja,to dno,ale powiem Ci,że mój kolega ma podobne dno i to w dodatku jako żonę.
Kolega jest inżynierem budowlanym,zasuwa całymi dniami na budowie,bierze nadgodziny,bo spłaca kredyt mieszkaniowy.Świątek,piątek czy niedziela, ugania się za kasą.Jego żoneczka w tym czasie śpi do południa,jak wstaje to idzie na fitnesik,do kosmetyczki,na zakupy.Przepuszcza jego wypłatę w kilka dni czasami,a potem muszą się prosić teściów o pomoc. (emo Dodam,że mają dwoje małych dzieci,który,mi ona się praktycznie nie zajmuje.Wprowadziła się do nich babcia,żeby pomagać przy dzieciakach.Rezultat jest taki,że żoneczka ma full czasu dla siebie,kolega wraca wieczorem do domu,a tam ani obiadu,ani posprzątane i jeszcze jego luba wrzeszczy,że ma kolację dla dzieci naszykować. (giggle Babcia im się już buntuje,bo ma dość tej dziewuchy.
Czasami się dziwię,co on w niej widzi,bo właśnie ani urodziwa,ani inteligenta,do tego jest bardzo arogancka i nieprzyjemna w obyciu.A on, to taki facet na poziomie. (angel
Cóż,są takie dziwne pary czasami.

Shanda
Co do czarnoskórego w łóżku,to miałam identyczną sytuację,tylko z czekoladową panią. (giggle
Byłam kiedyś w podróży w Usa,z kilkoma znajomymi,w tym m.in.Polak i kilku Czechów.
Jechaliśmy z południa na północ,zatrzymaliśmy się na kilka dni w małym hoteliku.Poszliśmy wieczorem na imprezkę do lokalu,po jakimś czasie zachciało mi się spać i wróciłam wcześniej z Czechami do hotelu.Otwieram drzwi od swojego pokoju,a tu kolega Polak z czarną babą harcują w moim łóżku!!!Widok bardzo niesmaczny.
Koleś był tak pijany,że zarwał sobie starą kobietę(tzn.jakoś tak po 50-tce była,on 20 lat)w tym lokalu i wyślizgnął się wcześniej do naszego hoteliku.Masakra,myślałam,że go zabiję.Pomyliły mu się pokoje po prostu.
Kiedyś też miałam przeboje ze współlokatorką,która mi nagminnie przyprowadzała Azjatę na noc do mieszkania.Na szczęście krótko z nią mieszkałam. (emo
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 10 paź 2010, 21:56

Lubka ja Ci serdecznie współczuję, bo chyba nie ma nic gorszego nic mieszkać z kimś takim...Ja jestem zbyt nerwowa na takie imprezy, wiem że nie wytrzymałaby i któregoś pięknego dnia... i reszty nie mogę napisać (punch

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 10 paź 2010, 22:10

Ola ja gdyby nie moje swierze cycki, to juz dawno bym jej buzke troche poprzestawiala, ale nie chce przy okazji zrobic i sobie krzywdy, wiec ma brudaska szczescie, ze sobie cycki zrobilam (giggle ...a tak na powaznie gdyby to byl moj wlasny dom, to juz dawno byloby po klopocie, ale ze wynajmujemy i wszyscy jestesmy wpisani na umowie, to niestety nie moge ich tak po prostu wyrzucic za drzwi a sama wyniesc sie z tego domu nie mam zmiaru, bo podoba mi sie ten dom, odpowiada mi dzielnica bo jest jest tu zaledwie kilka domkow i jest bardzo kameralnie, mam blisko do pracy itp poza tym jak zerknelam w necie jakie domy sa w tej chwili do wynajecia, to masakra jakas...bo tak sama dawno bym sie wyniosla, zeby miec swiety spokoj...

Karolka kochana mam nadzieje, ze do wtorku jeszcze tu zajrzysz (kiss bo zycze Tobie i ukochanemu mezczyznie samych pieknych, radosnych wspolnych chwil (heart (heart (heart

Shanda skad kurki wytrzasnelas???? Ja wynalazlam w occie i juz uznalam to za mega sukces, ale octowych do jajecznicy to jakos dawac nie mam ochoty (giggle
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 10 paź 2010, 22:18

Lubus, mama mi dala jak wrocilysmy z urlopu (angel Bylam jeszcze 2 dni w PL wiec sie na nie zalapalam (giggle
Zamrozilam sobie ladnie a dzisiaj pieknie zjedlismy i bylo pyyyyyyyyyyyyyychaaaaaaaaaaaaaaaaa (heart (sun

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 10 paź 2010, 22:20

shandapanda pisze:Lubus, mama mi dala jak wrocilysmy z urlopu (angel Bylam jeszcze 2 dni w PL wiec sie na nie zalapalam (giggle
Zamrozilam sobie ladnie a dzisiaj pieknie zjedlismy i bylo pyyyyyyyyyyyyyychaaaaaaaaaaaaaaaaa (heart (sun

szczesciara (rofl
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 10 paź 2010, 22:26

Nooooo...powiem Ci,ze naprawde dobre byly (rofl (rofl (giggle

Kurde, licytuje na ebayu to ramoneske z kozuchem z h&m...niby piszecie,ze lipna na zywo itd ale podoba mi sie jak jest rozpieta, mozna ja fajne zestawic takze przyda mi sie (sun Widzialam real photo, moze 'skora' nie powala ale wedlug mnie az tak zle nie wyglada..zreszta taki jest na nie popyt,ze ino raz ja sprzedam spowrotem jakby mnie nie ucieszyla (sun

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 11 paź 2010, 02:51

marryme pisze:
ewawawa pisze:kocham zel pod prysznic winter warmth (heart
jak kompot z suszu z gozdzikami (heart
Z jakiej firmy?Z Avonu?
Ja, przeżywam ostatnio fascynację wszystkim co ma melonowy zapach. (giggle
no mam z avonu, wlasnie wrocilam z wanny, duzo ma cynamonu w tym swoim zapachu. normalnie cala pachne cynamonem (giggle jakbym z gara z kompotem wylazla tylko sie nie lepie (giggle
i deo kulke melonowa mam z avonu (happy
i to nie jest zadna kryptoreklama (wait (giggle
missP pisze: Podłamałam się trochę, bo zaczyna mi schodzić opuchlizna z nosa i mam wrażenie że leci on trochę na prawą stronę (trans
nie lam sie jeszcze missP. moze opuchlizna nierowno schodzi ... do nocha trzeba duzo cierpliwosci - przerabialam 2 razy to wiem (wait
Lubka pisze: .... rysowala swastyki(!!!) na zaparowanych lustrach, codziennie(!!!!!) chodzi narabana jak nie piweczkami ...
(thinking (thinking (thinking moze sie naogladala american history x i zakochala w dereku (clin (thinking
Lubka pisze:.... i wyobrazcie sobie, ze ta malpa zaczela sobie bąki puszczac w wannie na co moj tz myslalam, ze ja za klaki z tej wanny wyciagnie!!!!!!!!
yeeehaaaw! (rofl (rofl (rofl

Lubka, a ile ona ma lat? pelnoletnia? sfastyki na lustrze? moze trzeba by bylo ja wyslac do jakiegos psychiatry? albo punkow jakis na nia naslij (clin tylko nie podawaj adresu (giggle
marryme pisze: .... Co do czarnoskórego w łóżku,to miałam identyczną sytuację,tylko z czekoladową panią. (giggle ....
Dziewczyny a to naprawde ma takie znaczenie? w sensie kolor skory? (thinking
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 11 paź 2010, 09:50

Ola fajne określenie, zwierze sportowe (giggle

Lubka niezła brudasko-wariatka Ci się trafiła. Trzymam kciuki żeby udało Ci się jak najszybciej to towarzystwo z domu wykopać.

Marryme ja znam wiele takich przypadków o jakich piszesz - facet ciężko pracuje, żona tylko fitness, solarium, kosmetyczka, a ciepłego obiadu w domu nie ma kto zrobić.

Shanda mam nadzieję, że licytujesz XS, bo te kurtki sporawe są

Ewa też lubię się tak wycynamonować (heart
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 paź 2010, 11:51

Ewcia ja też lubię cynamon i mango (heart

Marryme powiem Ci, że wszystko jest do czasu, takie związki jak opisałaś nie trwają wiecznie ,prędzej, czy później facet się zbuntuje, bo ile można być takim przynieś, zanieś, pozamiataj i jeszcze zarób na to wszystko, czego pragnie księżniczka (angel

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”